Moja kolekcija highlightera

09:51

Kutak srece - Moja kolekcija highlightera

Već duže vremena želim napisati post o highlighterima, tako da sam vas na Instagramu pitala za mišljenje kako bi željele da ih predstavim. Većina je izglasala da pokažem cijelu svoju kolekciju (druga opcija je bila da izdvojim samo omiljene), tako da u nastavku saznajte koje sve to highlightere posjedujem.


Highlightere sam podijelila u tri skupine - klasične mono highlightere u kamenu, tekuće i kremaste highlightere te palete highlightera. Što se tiče swatcheva, highlightere mi je uvijek bilo najteže fotkati da uhvatim njihov realni sjaj. Uživo to izgleda daleko ljepše i intenzivnije, ali nažalost kamera to ne može dobro predočiti. Poslužiti će kao orijentacija o njihovim nijansama i podtonovima. 

Nego, krenimo sa prvom skupinom highlightera, a u njoj se nalaze:

Kutak srece - Moja kolekcija highlightera - notino_hr

Kutak srece - Moja kolekcija highlightera - notino_hr

The Balm: Mary Lou Manizer - Moj broj jedan što se tiče cijele kolekcije. Da sa sobom na pusti otok mogu ponijeti isključivo jedan highlighter, ne bi mi bilo teško odlučiti. Svi koji ga imaju znati će zašto, a oni koji nemaju moja je topla preporuka da ga nabavite čim prije.

Wet n Wild MegaGlo Highlighting Powder: Precious Petals - Ovaj highlighter sam izuzetno malo koristila iako je stvarno lijep. Možda se sjećate kada je tek izašao, bio je apsolutni hit, no za mene je ovo pretamna nijansa tako da ću ga vjerojatno proslijediti dalje.

MAC Extra Dimension Skinfinish Highlighter: Whisper of Gilt - Pravi zlaćani, topli highlighter divne teksture. Za moj ten je opet mrvicu taman, no kada ga nanesem lagane ruke i dobro izblendam može proći. Odlične je pigmentacije, vrlo mekan, iako se uopće ne trusi.

Trend IT UP Natural Radiant Highlighter: 020 - Mislim da ove nijanse više nema u prodaji (barem je ja nisam viđala), a inače preferiram baš ovakve nijanse jer se najbolje stope sa mojim tenom. Nažalost tekstura i pigmentacija su mu osrednji, čak se s vremenom dodatno osušio, stoga ne pamtim kada sam ga zadnji put koristila.

MAC Mineralize Skinfinish: Soft & Gentle - Moja zadnja prinova u kolekciji highlightera. Kada sam ga nanijela odmah mi je bilo jasno zašto je tako hvaljen jer je i mene apsolutno oduševio. Bojala sam se da će mi nijansa biti tamna, no zbog svog breskvastog podtona odlično se slaže sa mojim tenom. Nabavila sam ga na Notino web shopu.

Kutak srece - highlighteri swatch

Od kremastih/tekućih highlightera tu su:

Kutak srece - cream highlighter

Kutak srece - cream highlighter

MAC Strobe Cream Hydrant Lumineux: Pinklite - Ovaj proizvod obožavam! Savršen je za dane kada se laganije šminkam jer nije preintenzivan i nema nikakvih šljokastih čestica. Vrlo se lako blenda i stapa s kožom te daje predivan suptilni sjaj. Također se može miješati sa tekućim puderom ili koristiti kao baza za highlightere u kamenu.

Benefit High Beam Liquid Highlighter - Rekla bih da je dosta sličan Macovoj strobe kremi, no nešto intenzivniji i gušće konzistencije. U odnosu na strobe kremu sadrži iznimno sitne sjajne čestice, koje daju jači sjaj. Baza mu je dosta svijetla, a blendanjem se gotovo u potpunosti izgubi i stopi sa kožom.

Maybelline Master Strobing Stick: 100 Light Iridescent - Sjećam se da sam u jednom razdoblju koristila ovaj stik vrlo intenzivno, a nakon toga jednostavno nije došao na red od ostalih noviteta. Inače je stvarno dobar, nijansa mu je baš po mome ukusu, a sviđa mi se i njegova pigmentacija kao i tekstura. Blendanjem se pretvara u praškasti završetak.


Kutak-srece-highlighter-swatch

Zadnja kategorija su highlighteri u paletama, a tu su se našle:

Kutak srece - highlighter palette

Kutak srece - highlighter palette

Sleek MakeUP Highlighting Palette: Solstice - U ovoj paleti se nalaze dvije najintenzivnije I najšljokastije nijanse highlightera u mojoj kolekciji (breskvasta i lila), zbog čega sam ih koristila isključivo u kutu oka. Prva nijansa u paleti je kremasta, boje šampanjca, također odlične pigmentacije i bez šljokica. Voljela bi je imati samostalno u većem pakiranju. Žućkasta nijansa iz ove palete me je pomalo razočarala jer je vrlo suha i kredasta.

Tarte contour palette version III - Nadam se da će recenzija ove palete doći čim prije na red, a do tada nekoliko riječi o dva divna highlightera koje sadrži. Nijanse su za mene pun pogodak (samostalno, kao i u kombinaciji), no moram priznati da sadrže mrvicu preizražene šljokice. Osim toga, pigmentacija je odlična, a tekstura vrlo mekana i puterasta.

Sleek MakeUP Face Contour Kit: light - Ova paletica je također bila u jednom razdoblju izuzetno korišten proizvod. Čak je i sada najčešće odabirem za kozmetičku torbicu kada negdje idem jer sadrži dva odlična proizvoda i ne zauzima puno mjesta. Highlighter nije preintenzivan, tako da ga mogu nanijeti i prstima ukoliko nemam slučajno kist sa sobom. Inače kombinacija ove contour nijanse i highlightera je savršena i za brzinski makeup na očima.

Kutak srece - highlighter palette swatch

I to bi bila moja kolekcija! Za neke puno, a za neke možda malo highlightera. Meni se čini solidna količina s obzirom da ih baš obožavam i da su većinom svi u upotrebi. A koji je vaš omiljeni highlighter?


Kutak srece - Moja kolekcija highlightera

You Might Also Like

2 comments

  1. Ajme predivna kolekcija, ja već dugo škicam Mac soft&gentle, prekrasno izgleda!

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala ti! Stvarno nećeš požaliti ukoliko ga nabaviš. :)

      Izbriši

Popular Posts

Like us on Facebook

Subscribe