Recenzija: The Nanshy Gobsmack Glamorous set kistova

14:27


Dugo vremena na našem blogu niste mogli pročitati recenziju make up kistova. Znam da volite čitati ovakve postove pa sam se odlučila recenzirati jedan set koji koristim već neko vrijeme. Ovaj set kupila sam na Pink Pandi prije više od dvije godine tako da sam pošteno uspjela isprobati sve kistove. Kako Pink Panda više nema u ponudi Nanshy brend ovaj set možete naručiti na Beauty bay-u po cijeni od 40 eura.

Nanshy je britanski brend koji dizajnira i proizvodi 100% veganske kistove koji nisu testirani na životinjama (imaju PETA odobrenje). Kistovi imaju sintetičku dlaku. Drške su bijele perla boje sa srebrnim detaljima. Iako su poprilično glomazni vrlo su laki za rukovanje i lijepo sjednu u ruku. Kvalitetno su izrađeni, ne ispadaju im dlačice i zaista dobro podnose test vremena.


Gobsmack set sadrži:
  • Blush & Bronze  A01 – koso rezani kist za obraze
  • Flawless Foundation F01 – ravno rezani kist za podlogu
  • Buffed Base R01 – kist za blendanje tekućih i praškastih proizvoda
  • Angled Airbrush FA01 – kist za puder
  • Conceal Perfector P01 – kist za korektor

Blush & Bronze  A01
Prvi kist u setu je ovaj za nanošenje rumenila i bronzera. Ima poprilično gusto zbijene dlačice koje su nježne i ne iritiraju kožu lica. Odličan je za praškaste proizvode za koje ga ja najčešće koristim. Lako kupi proizvod i blenda ga. Osobno nemam naviku korištenja kremastih bronzera i rumenila  zbog svojeg tipa kože, no s ovim kistom takvi proizvodi se s lakoćom nanose. Iako su dlačice gusto zbijene s kistom je lako rukovati jer su fleksibilne i prilagođavaju se obliku lica. Zbog svoje veličine češće ga koristim za nanošenje bronzera jer u nekoliko pokreta utoplim cijelo lice. Za rumenilo češće odabirem manje i preciznije kistove.




Flawless Foundation F01
Jedan od najčešće korištenih kistova iz ovog seta upravo je ovaj ravno rezani kist za nanošenje tekuće podloge. Dugo vremena sam za tekuće pudere koristila isključivo spužvice (od kojih mi je najdraža RT spužvica koju sam recenzirala ovdje) no s vremenom sam zbog znatiželje odlučila isprobati i nekoliko kistova. Prva prednost ovakvog kista u usporedbi sa spužvicom je brzina kojom nanesem podlogu.  S ovim kistom zaista je lako rasporediti puder i utapkati ga na lice u par poteza. Druga prednost je količina proizvoda koju potrošim. Znamo da spužvice upiju dobar dio proizvoda dok sa kistom nije taj slučaj. Dlačice kod ovog kista su gusto zbijene, ali fleksibilne taman onoliko koliko je potrebno za nježno razmazivanje pudera. Kist ne ostavlja tragove dlačica na licu što mi je bila najveća briga. Kao jedinu manu mogu izdvojiti da s njime nešto teže nanosim puder oko nosa jer zbog svoje veličine nije dovoljno precizan. Jedan je od mojih favorita za nanošenje tekućeg pudera.




Buffed Base R01
Ovaj kist koristim za završno blendanje svih proizvoda na licu. Nakon što nanesem puder za setiranje, bronzer i rumenilo sa njime volim laganim kružnim pokretima izblendati sve oštrije prijelaze na licu. Kist je lagano zaobljen, ima mekane dlačice i nježan je na licu. Može se koristiti i za nanošenje pudera i bronzera. Žao mi je što nije veći jer bi ga tada koristila za puder u kamenu sa kojim setiram cijelo lice. Ovako bi mi za to trebalo previše vremena pa se ipak odlučim za veće kistove koji imaju rjeđe zbijene dlačice (kao npr. Ecotools Sheer Power kist).




Angled Airbrush FA01
Uz Flawless Foundation kist ovo je moj najčešće korišten kist za nanošenje tekućeg pudera. Izgledom je sličan FA01, a razlika je u tome što je ovaj koso rezan. Savršeno prijanja na lice, ne bocka niti ne ostavlja tragove dlačica. S ovakvim kistovima dobivam puno jaču prekrivnost nego sa beauty spužvicama. Pošto je koso rezan s njime lakše nanosim puder oko nosa, kod rubova očiju i ostalim teže dostupnim mjestima. Veličina kista je idealna za brzo i efikasno nanošenje tekućih pudera koji se brzo suše. Dlačice su gusto zbijene no nježne pa bez ikakvih poteškoća nanosim razne tekuće pudere.




Conceal Perfector P01
Posljednji iz ove kolekcije je kist za korektor koji me ugodno iznenadio svojim mogućnostima. Inače sam korektor nanosila prstima ili malim kistovima što mi je oduzimalo poprilično vremena. No sa ovim kistom korektor nanesem u nekoliko sekundi. Dlačice su mu toliko mekane da doslovno mogu njime prolaziti milimetar od oka bez da me iritira ili bocka. Gusto je zbijen, a pri vrhu lagano zaobljen kako bi savršeno „upao“ u predio ispod oka koji je malo udubljen. Koristim ga i za područje oko nosa gdje također odlično nanosi proizvod. Vrh kista koristim i za prikrivanje sitnih prištića na licu ili crvenila. Ovaj kist može se koristiti i za nanošenje tekućih highlightera i ostalih kremastih proizvoda kao što su rumenila i proizvodi za konturiranje. 




Sve kistove oprala sam nebrojeno puta u ove dvije godine što ih koristim i nije im ispala niti jedna dlačica što je zaista impresivno. Kao dokaz kvalitete ovih kistova su i natpisi na drškama koji nisu izblijedili ili se izbrisali tokom vremena što se često događa i kod puno skupljih kistova. Zadržali su svoj originalni oblik i zaista nemam nikakve zamjerke što se tiče izrade i kvalitete kistova. Moram napomenuti da su drške izrađene od drva i prekrivene vodootpornom bojom što je zasigurno jedan od razloga zašto tako dobro podnose redovito pranje.


Za cijenu od oko 300-tinjak kuna dobiti ćete set od 5 kistova koji vrijedi puno više od toga po mome mišljenju. Svaki kist je multifunkcionalan i može se koristiti na različite načine. Potrebno je samo isprobati sve opcije i izabrati što vam osobno najviše odgovara. Mene je dojmila mekoća i gustoća dlačica jer su zaista pogodili savršen omjer (kistovi nisu prelabavi niti pregusti da je teško s njima rukovati).

 

Nanshy kistovi mogu se kupiti pojedinačno ili u setu, kao što je ovaj.
Jeste li isprobale već Nanshy kistove? Koji su vaši omiljeni kistovi za šminkanje? Jesu li vam zanimljive i korisne ovakve recenzije?


Šaljem vam pozdrave i puse do sljedećeg posta. :*



You Might Also Like

4 comments

  1. Prelepe su, i tako u pakovanju mi se bas svidjaju, a iskreno cena je pristupacna za to da se dobija celo pakovanje.

    https://aandymm.blogspot.com/

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Slažem se s tobom, cijena ovih kistova je izuzetno povoljna s obzirom na kvalitetu koja se dobije. Ja sam prezadovoljna s time kako se ponašaju tokom ove dvije godine što ih koristim i imaš moju iskrenu preporuku za kupnju ako si u potrazi za novim kistovima. :)

      Izbriši
  2. Izgledaju prilično kvalitetno, baš ću ih škicnuti :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Stvarno su jako kvalitetni, a imaju pristupačnu cijenu. Svakako set kistova po mojem guštu. :)

      Izbriši

Popular Posts

Like us on Facebook

Subscribe