Missha Cho Bo Yang BB Cream

23:25

kutak-srece-missha-bb-cream-notino_hr

Prije točno godinu dana na našem blogu mogle ste pročitati recenziju Perfect Cover BB kreme koja je bila jedna od prvih  BB krema u mojoj kolekciji. Kako sam vrlo  zadovoljna njome i često je koristim poželjela sam isprobati još pokoju kremu u boji iz Missha kolekcije.

Danas vam donosim recenziju BB kreme zanimljivog naziva Cho Bo Yang. Ova je krema poznata i kao biljna zbog svojih sastojaka. Dio je MISA asortimana što je njihova linija proizvoda za njegu kože orijentalne medicine. Pakiranje joj je elegantno i profinjeno. Dolazi u plastičnoj tubi sa pumpicom pomoću koje je vrlo lako dozirati proizvod, a i higijenski je. Sve informacije na ambalaži su na korejskom jeziku stoga je poželjno informirati se prije kupnje. Nadam se da će vam ova recenzija zbog toga biti korisna. :)

kutak-srece-notino_hr-missha-bb-cream

Cho Bo Yang BB krema namijenjena je svim tipovima kože. Sadrži 50 ml. Koži pruža hidrataciju, smanjuje sitne nepravilnosti i ujednačuje ju. Dolazi u dvije nijanse:  No.21 Natural Beige, i No.23 Calm Beige. Ja sam se odlučila za svjetliju No.21 Natural Beige koja mi odlično odgovara. Na slici ispod usporedila sam je sa Perfect Cover BB kremom u nijansi 21.Jedna od čestih zamjerki ove nijanse je da je presiva, što kod Cho Bo Yang nijanse nije toliko izraženo.

kutak-srece-missha-bb-cream-notino_hr-swatches

Ono što me iznenadilo kod ove kreme je njena gustoća. Kada je istisnem iz ambalaže ona je čvrsta, kao neka gusta krema za njegu lica, a ne tekuća podloga. No to ne znači da se teško razmazuje. Naprotiv, vrlo se lako nanosi i sa kistom i make up spužvicom. Miris joj je na prvu poprilično snažan, biljni no brzo ispari. Ima satenski finiš i daje licu zdrav izgled. Ja ju obavezno setiram puderom u kamenu zbog svoje masne T-zone što preporučujem svima sa mješovitom do masnom kožom. Ipak mislim da će najviše odgovarati osobama sa normalnom i suhom kožom.

kutak-srece-missha-bb-cream-pump-notino_hr

Da se radi o puderu rekla bih da mu je prekrivanje srednje, no za jednu BB kremu ima zaista jaku prekrivnost. Sa jednim slojem moguće je prekriti sitne nepravilnosti kao što su crvenilo i hiperpigmentacijske mrljice. Također prekriva blage podočnjake i manje prištiće. Za izraženije prištiće i ostale veće nedostatke potrebno je koristiti korektor. Jedna pumpica dovoljna mi je za cijelo lice. Krema izgleda vrlo prirodno i ne skuplja se u borama. Ne oksidira kroz vrijeme, a na mojem licu zadržava se do 7, 8 sati. Nakon toga počinje blijediti na kritičnim, masnim dijelovima kao što su nos i dio oko njega, brada i područje između obrvi.

kutak-srece-missha-bb-cream-notino_hr-face

kutak-srece-missha-bb-cream-notino_hr-face-swatch

Sastav ove kreme poprilično je dugačak, a ako ju provjerite na Cosdna stranici vidjeti ćete da ne sadrži sastojke koji bi mogli prouzročiti iritacije u vidu akni ili komedona. Meni nije prouzročila nikakve probleme. Kroz oko dva mjeseca korištenja nije mi čepila pore, stvarala prištiće ili iritirala kožu. Krema ima SPF 30/PA ++zaštitu.

kutak-srece-missha-bb-cream-cho-bo-yang-notino_hr

Ingredients/sastojci:
Water, Titanium Dioxide, Panax Ginseng Root Extract, Ethylhexyl Methoxycinnamate, Cyclopentasiloxane, Dipropylene Glycol, Butylene Glycol Dicaprylate/Dicaprate , Dimethicone, Cetyl PEG/PPG-10/1 Dimethicone, Phenyl Trimethicone, Arbutin , Cyclohexasiloxane, Zinc Oxide , Sodium Hyaluronate, Calcium Stearate, Ethylhexyl Salicylate, Magnesium Sulfate, Sorbitan Sesquioleate, Diisostearyl Malate, Talc, Iron Oxides, Beeswax, Phenoxyethanol, Tocopheryl Acetate, Butylparaben, Cordyceps Sinensis Extract, Cucurbita Pepo (Pumpkin) Fruit Extract, Disteardimonium Hectorite, Fragrance, Houttuynia Cordata Extract, Hydroxyethylcellulose, Methylparaben, Propylparaben, Triethoxycaprylylsilane, Dimethicone/Methicone Copolymer, Propylene Carbonate, Adenosine, Asparagus Lucidus Root Extract, Laminaria Japonica Extract, Tussilago Farfara (Coltsfoot) Flower Extract, Bacillus/Soybean Ferment Extract, Bletilla Striata Root Extract, Echinacea Purpurea Extract, Perilla Ocymoides Leaf Extract, Cynanchum Wifordi Root Extract, Lycium Chinense Root Extract, Polygonum Multiflorum Root Extract, Rehmannia Glutinosa Root Extract, Allium Sativum (Garlic) Bulb Extract, Asparagus Cochinchinensis Root Extract, Astragalus Membranaceus Root Extract, Cnidium Officinale Root Extract, Coptis Chinensis Root Extract, Ginkgo Biloba Nut Extract, Glycyrrhiza Glabra (Licorice) Root Extract, Morus Alba Bark Extract , Ophiopogon Japonicus Root Extract, Oryza Sativa (Rice) Bran Extract, Paeonia Lactiflora Root Extract, Poria Cocos Extract, Schizandra Chinensis Fruit Extract, Silica, Terminalia Chebula Fruit Extract, Gold


kutak-srece-missha-bb-cream-close-up-notino_hr

Ova krema dostupna je na Notino web shopu gdje možete pronaći i ostale Missha proizvode.

Jeste li isprobale ovu BB kremu? Koje su vaše omiljene BB kreme?
Šaljem vam pozdrave i puse do sljedećeg posta.

kutak-srece-missha-cho-bo-yang-bb-cream-notino_hr






You Might Also Like

2 comments

  1. Missha ima genijalne proizvode,još se sjećam one njihove kultne BB kreme od prije par godina u rozom pakiranju za kojom su svi bili ludi :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ja sam za sada koristila samo dvije BB kreme od Misshe, ali svakako ne namjeravam stati na tome jer imaju zanimljive proizvode koje bi htjela isprobati. :)

      Izbriši

Popular Posts

Like us on Facebook

Subscribe