Lancome Paris The Big Volume Look Monsieur Big maskara Recenzija

21:59


Maskara je jedan od najčešće korištenih proizvoda u mojoj kolekciji i uvijek sam u potrazi za onom idealnom koja će mi pružiti efekt dugih i bogatih trepavica.
Ne znam jeste li znale, no na Notino web shopu osim vrlo raznolikog izbora pojedinačnih proizvoda možete pronaći i povoljne kozmetičke setove.

Kako već duže vrijeme imam želju isprobati hvaljenu Lancome Paris Monsieur Big maskaru odlučila sam se na Lancome kozmetički set I. koji uz full size maskaru (10ml) sadrži i Bi-Facil čistač za osjetljive oči (30 ml) te Effacernes Longue Tenue SPF 30 korektor za prekrivanje podočnjaka u nijansi 02 Beige Sable (5 ml).

Cijena ovog seta je 176,90 kuna i dostupan je na Notino web shopu.



Monsieur Big maskara


Moje prirodne trepavice nisu nešto čime se mogu pohvaliti. :) Poprilično su kratke, srednje gustoće i lagano uvijene prema gore. Nikada nisam mislila da su posebno male i kratke no bez pomoći u obliku maskare ne dolaze do izražaja i svakako im treba barem jedan sloj da bi se istakle.



Dvije najvažnije stvari koje želim kod maskare su da produži i da volumen mojim trepavicama te da se ne trusi. Ono što me iznenadilo pri prvom korištenju ove maskare je njena tekstura. Naime, nerijetko mi se dogodi da kod par prvih korištenja maskara bude premokra i samo slijepi trepavice. Kod Monsieur Big maskare to se nasreću nije dogodilo. Od prvog dana kada sam je isprobala pa kroz period od mjesec i pol dana njena tekstura je idealna. Lijepo se razmazuje, ne preslikava se na gornje kapke i poprilično se brzo suši. Ovo zadnje moglo bi vam zasmetati ako maskaru volite nanositi u više slojeva. S ovom morate raditi brzo pošto se i brzo suši. No, efekt koji daje već nakon prvog i drugog sloja biti će dovoljan tako da nemate potrebe nadograđivati je. 


Iako preferiram gumene četkice sa manje vlakana ova Monsieur Big četkica je čista suprotnost tome. Glomazna je i sadrži puno vlakana no lako se rukuje s njom i u nekoliko poteza obuhvati sve trepavice. Ono što mi se sviđa kod nje je da istovremeno daje definiciju, dužinu i volumen. Intenzivno je crne boje i na meni se ne trusi tokom cijelog radnog dana. Izgled koji možete postići sa ovom maskarom je dramatičan i pun volumena. Odlično produži trepavice i lijepo ih uvije. Mene je svakako osvojila i nastaviti ću je kupovati.


prirodne trepavice bez maskare


trepavice s jednim slojem Monsieur Big maskare

 
trepavice s dva sloja Monsieur Big maskare



Effacernes Longue Tenue SPF 30 korektor za prekrivanje podočnjaka u nijansi 02 Beige Sable


Iako je glavna zvijezda ovog kozmeičkog seta Monsieur Big maskara ovaj korektor u travel size pakiranju vrlo me ugodno iznenadio. Tekstura mu je vrlo kremasta i hidratantna, a prekrivanje srednje. Kada bih morala birati ovakvu teksturu bi imali svi korektori namijenjeni za okoloočno područje. Nisam primijetila da mi je ovaj korektor isušio ili istaknuo suhe dijelove ispod očiju. Minimalno se uvlači u sitne borice, no ja bih ga uvijek lagano setirala puderom u kamenu. Nijansa 02 Beige Sable odgovarati će osobama koje imaju malo tamniju put ili koje pocrne preko ljeta, kao i ja. U zimskim mjesecima bio bi mi pretaman no sada se odlično slaže sa mojom bojom lica. Može se nanositi kistom ili prstima zbog svoje vrlo kremaste teksture. Jednostavno lagano klizi po koži i s lakoćom se utapkava i u kutove očiju gdje inače imam najviše problema kada nanosim korektore.




Ovaj korektor pruža prirodan izgled licu koje izgleda zdravo, sjajno i zaglađeno. Može se koristiti i za prekrivanje crvenila i ostalih nepravilnosti na licu. Tokom dana ne oksidira. Dolazi u maloj crnoj tubici koju morate istisnuti da bi proizvod izašao. Iako to možda nije najsretnije rješenje jer se ne može iskoristiti sav proizvod unutar tube toliko je i higijenski. Pošto ne sadrži aplikator koji pri svakom korištenju vadimo, mažemo po licu i ponovno vraćamo u tubu.

 Bi-Facil čistač za osjetljive oči


Kao posljednji proizvod u ovom setu nalazi se i mini čistač za uklanjanje maskare. Iako nemam posebno osjetljivo okoloočno područje smatram da je taj dio lica sam po sebi osjetljiv jer je tu koža najtanja i zaista moramo paziti kako ga tretiramo. Zanimalo me kako se ovaj čistač ponaša u kombinaciji sa Monsieur Big maskarom i Effacernes Longues Tenue korektorom. Nakon što bi natopila blazinicu sa proizvodom naslonila bi ju na kapak, sačekala nekoliko sekundi i zatim lagano povukla prema dole. Laganim kružnim pokretima maskara i korektor su se bez problema otopili, a tekućina mi nije iziritirala oko. Radi se o vrlo nježnom spoju, dvofaznoj formuli ulja i micelarne vode. Prije korištenja potrebno ju je protresti kako bi se faze promiješale. Na licu ne ostavlja mastan trag kao npr. Garnierova dvofazna micelarna što me ugodno iznenadilo. Pošto se radi o malom pakiranju koristila sam ga samo za skidanje očnog makeup-a i tu je odlično odradio posao. U niti jednom trenu mi oči nisu zasuzile, a šminka je bila u potpunosti uklonjena. Ovaj čistač pogodan je i za osobe koje nose kontaktne leće.



The Big Volume Look kozmetički set odličan je izbor za one koje uz Monsieur Big maskaru žele probati još pokoji proizvod ovog izvrsnog i kvalitetnog Lancome Paris brenda. Mene su sva tri proizvoda oduševila no maskara me se najviše dojmila i svakako ću ju nastaviti kupovati.



Jeste li vi isprobale ovu poznatu maskaru ili neki od ostala dva proizvoda u setu? Volite li kupovati kozmetičke setove u kojima imate priliku isprobati neke stvari koje inače ne bi?

Koja je vaša trenutno omiljena maskara?
Šaljem vam pozdrave i puse do sljedećeg posta.


You Might Also Like

4 comments

  1. Maskara baš dobro napravi svoj posao, trepke su ti odlične. Jako me zanima Lancome korektor

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala ti! I ja se slažem da odlično odradi svoj posao, i cijena je lakše probavljiva kada se radi o tako super proizvodu. :)
      Lancome korektor me je zaista iznenadio, dugo nisam isprobala neki tako kremasti i hidratantni proizvod. Zaista je odličan za okoloočno područje.

      Izbriši
  2. Draga Karmen,

    maskara izgleda sjajno! Drago mi je što je tvoje iskustvo potvrdilo svjetske hvalospjeve.

    Bez obzira na efekt, ne planiram je isprobati jer sam trenutno u fazi otkrivanja tzv. fiber maskara, koje su osmišljenje za ljude poput mene koji muku muče s razmazivanjem maskare na okoloočnom području. Oduševljena sam DHC Double Protection maskarom jer se ni trunčicu, ali doslovno ni trunčicu ne razmazuje sve dok je ne skinem.

    Setovi su genijalna stvar i uzimam ih kad god se pruži prilika.

    Isprobala sam Effacernes korektor, ali nedovoljno da bih oformila mišljenje. Uzela sam ga u najsvjetlijoj nijansi 01 Beige Pastel, koja mi je trenutno presvijetla pa čekam jesen i zimu da ovo malo tena što sam dobila izblijedi i pošteno ga testiram.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Draga Minnie, hvala ti na lijepom komentaru. :)
      Moram priznati da sam u početku bila dosta skeptična oko ove maskare pošto je razvikana i hvaljena na sve strane. Obično na kraju takvi proizvodi budu razočarenje (kao što mi se npr. dogodilo sa Benefit Porefessional primerom). DHC maskara zvuči zanimljivo i svakako je stavljam na wish listu.
      Što se tiče korektora i meni bi najsvjetlija nijansa sada sigurno bila presvijetla pošto mi 02 odlično odgovara. Vjerujem da će se i tebi na jesen svidjeti ovaj korektor.

      Izbriši

Popular Posts

Like us on Facebook

Subscribe