Recenzija: L'occitane Immortelle Pjena za čišćenje lica

22:16

kutak-srece-loccitane-immortelle-cleansing-foam-notino_hr

L'occitane je za mene jedan od brendova kojeg povezujem sa luksuzom, opuštanjem i ugađanjem. Svaki od njihovih proizvoda koje sam isprobala ističu se finom teksturom i očaravajućim mirisom zbog čega su mi veoma dragi. Kada se želim počastiti i priuštiti si preparativni poklon L'occitane En Provence je brend koji me dosada nije razočarao.

Jedna od najpoznatijih L'occitane kolekcija pod nazivom Immortelle ili Dragocjeno smilje sastoji se od 13 proizvoda za njegu lica. U ovom postu odlučila sam se predstaviti vam dragocjenu pjenu za čišćenje lica koju koristim gotovo 2 mjeseca. Isprobala sam razne pjene za čišćenje lica i nakon nekog vremena otkrila da su one moj najdraži način za uklanjanje šminke nakon micelarne vode.

loccitane-immortelle-cleansing-foam-kutak-srece-notino_hr


Pjena dolazi u praktičnoj plastičnoj boci tamnoplave boje i sadrži 150 ml. Tekstura joj je kremasta i veoma lagana. Jedna pumpica dovoljna mi je za očistiti cijelo lice i zbog toga će mi ova količina dugo potrajati.  Primijetila sam da je ova pjena finija od svih koje sam do sada isprobala. U dodiru sa mokrom kožom postane svilenkasta i klizi po licu. Često je koristim je u kombinaciji sa Foreo Lunom. Vrlo je nježna i nisam imala nikakvu negativnu reakciju na licu koristeći je. Nakon što je isperem nemam osjećaj zatezanja lica što mi se često znalo događati sa ostalim pjenama.

kutak-srece-notino_hr-loccitane-en-provanse-cleaning-foam

loccitane-immortelle-cleansing-foam-swatch-kutak-srece-notino_hr

Miris ove pjene je poprilično intenzivan i trebalo mi je neko vrijeme da se naviknem na njega. Ako ste ikada koristili bilo koji proizvod od smilja znate da ono ima jak biljni miris koji nekima odgovara dok ga drugi jednostavno ne podnose. Na sreću, ja spadam u prvu kategoriju. Svaki put kada se umivam uživam u njegovom mirisu koji me barem na kratko prebaci u opuštajući i umirujući spa centar. Miris nestane čim proizvod isperem mlakom vodom.

loccitane-immortelle-notino_hr-kutak-srece-cleansing-foam

Ono što mi se najviše sviđa kod ove pjene je kako temeljito očisti lice bez da ga isuši. Nije preagresivna, a koža nakon umivanja izgleda blistavo i mekana je na dodir. Najčešće je koristim navečer kada uklanjam šminku no pokazala se odličnom i ujutro za uklanjanje viška sebuma koji mi se nakupi tokom noći. 

loccitane-immortelle-pjena-za-ciscenje-kutak-srece-notino_hr

Ingredients/Sastojci: Aqua/water, Glycerin, Disodium Cocoyl Glutamate, Disodium Laureth Sulfosuccinate, Decyl Glucoside, Peg-6 Caprylic/capric Glycerides, Cocamidopropyl Betaine, Helichrysum Italicum Extract, Anthemis Nobilis Flower Extract, Gentiana Lutea Root Extract, Rubus Idaeus (Raspberry) Fruit Extract, Fragaria Chiloensis (Strawberry) Fruit Juice, Citrus Unshiu Peel Extract, Carum Petroselinum (Parsley) Extract, Citrus Grandis (Grapefruit) Fruit Extract, sodium Cocoyl Glutamate, Citric Acid, Sodium Benzoate, Parfum/fragrance, Butylene Glycol, Levulinic Acid, Ppg-26-buteth-26, Sodium Levulinate, Peg-40 Hydrogenated Castor Oil, Ethylhexylglycerin, Potassium Sorbate, Phenoxyethanol, Tocopherol, Hexyl Cinnamal.

loccitane-kutak-srece-immortelle-notino_hr

Namijenjena je svim tipovima kože i ne izaziva alergijske reakcije. Kao glavni nedostatak istaknula bi njenu višu cijenu zbog koje nije proizvod koji ćete bez razmišljanja kupiti. No, nadam se da će vam moja recenzija pomoći u odabiru ako ste se dvoumili. Dostupna je na Notino web shopu gdje možete pronaći velik izbor ostalih L'occitane proizvoda. 

kutak-srece-immortelle-loccitane-cleansing-foam-notino_hr

Koji su vaši omiljeni proizvodi za čišćenje lica? Jeste li isprobali ovu pjenu?

Šaljem vam pozdrave i puse do sljedećeg čitanja.

 

You Might Also Like

4 comments

  1. Joj meni miris smilja nikako ne odgovara,tako da ću sigurno preskočiti ovu pjenu. Ali divna recenzija, nekome će dobro doći! :)

    https://luxmakeuplover.blogspot.com/

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ja sam ga zavoljela s vremenom. Prvi put sam ga pomirisala u Olea proizvodima koji su imali liniju Mirisi Mediterana - smilje i baš je specifičan miris. Ali kako sam i napisala nije za sve što mi je žao jer je pjena odlična. :)

      Izbriši
  2. Odlicna recenzija. Sigurno cu je kupiti.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala ti! Nadam se da ćeš biti zadovoljna s njom kao i ja. :)

      Izbriši

Popular Posts

Like us on Facebook

Subscribe