John Masters Organics Vitamin C anti-aging serum

00:28


Današnja recenzija posvećena je serumu kojeg kontinuirano koristim u svojoj jutarnjoj rutini više od dva mjeseca. Prije nekoliko godina sam se po prvi puta upoznala sa vitaminom C. Od tada ga redovito koristim jer su benefiti koje pruža ovakav proizvod zaista okom vidljivi. Mišljenja sam da bi svatko tko vodi računa o svojoj koži trebao isprobati serum sa dodatkom vitamina C, a zbog čega je tako saznajte u sljedećim recima.



Na početku bih vas voljela ukratko upoznati sa John Masters Organics kozmetikom i objasniti zašto se meni sviđa ovaj brend.
JMO je američki premium brend koji u svojoj ponudi ima linije za njegu kože, kose i tijela. Njihovi proizvodi sadrže preko stotinu certificiranih organskih sastojaka, a brend je hvaljen među poznatim i slavnim osobama u Hollywoodu. Davne 1994. godine John Masters, osnivač brenda, je započeo sa ostvarivanjem svog sna: stvaranjem čiste, prirodne kozmetike koja je nježna za okoliš i ljude. Kroz godine brend je postao globalno cijenjen zbog svojih organskih i prirodnih proizvoda. Mislim da ovo dovoljno govori o tome zašto mi se JMO dopada i zbog čega volim koristiti njegove proizvode.


Kakav je moj tip kože:

Moja koža je mješovita sa masnijom T-zonom. Imam proširene pore i sitne mitesere po nosu. Vlasnica sam prvih bora (dobrodošle tridesete J) na čelu i oko očiju. Ljeti imam par izraženijih hiperpigmentacijskih mrljica. Iako se trudim unositi dovoljno tekućine kroz dan dogode mi se periodi kada mi je koža dehidirana (najčešće zimi). Rekla bih da u globalu imam zahvalnu kožu koja rijetko kada negativno reagira na neki kozmetički proizvod. To mogu zahvaliti i jednostavnoj rutini koje se držim. Ne eksperimentiram previše sa raznim proizvodima jer nemam potrebe za time. Uz sve napisano, smatram da sam idealni kandidat za serum sa vitaminom C.

 

Što je JMO Vitamin C anti-aging serum?
Ovaj serum sadrži askorbilsku kiselinu koja je stabilan i siguran oblik vitamina C. Topiv je u vodi te pomaže kod posvjetljivanja i ujednačavanja tena. Uz kombinaciju ekstrakta morskih algi i šipka koji mu daju snažna hidratantna svojstva sadrži i obilje antiokidansa. Iznimno je učinkovit u borbi protiv starenja kože uzrokovanog štetnim UVA zračenjem.  Osim vitamina C sadrži vitamin E, kao i biljna ulja pšeničnih klica i suncokreta. Štiti kožu od vanjskih utjecaja onečišćenog okoliša i pomaže kod umornog izgleda tena.


Pakiranje, tekstura i miris:
Što se tiče ambalaže ona je vrlo jednostavna i minimalistička. Serum se nalazi u tamno smeđoj staklenoj bočici sa plastičnom pumpicom na vrhu. Pumpica funkcionira dobro no svejedno treba pripaziti jer proizvod ponekad zna brzo štrcnuti. Zbog toga ga ne nanosim direktno na lice već prvo na dlan.
Tekstura seruma je mliječna i lako maziva. Žućkaste je boje i brzo se upija u kožu. U početku se osjeti pomalo ljepljivi sloj no kada se serum upije u kožu ne ostavlja nikakav trag. Serum je kremast, ali ne osjećam težinu na licu.
Miris mu je citrusan, a negdje sam pročitala da podsjeća na zrele naranče i mogu se složiti s time. Ne ostaje predugo na koži i nije napadan.


Kada i kako ja koristim ovaj serum?
Kao što sam u uvodu napisala, koristim ga u jutarnjoj njezi. Nakon što se umijem, sačekam da se upije tonik i zatim na suhu kožu umasiram dvije pumpice ovog seruma. Iako je namijenjen za suhu i zrelu kožu ja bih rekla da će odgovarati većini tipova kože. Meni ne masti kožu dodatno niti mi čepi pore. Nakon njega obavezno nanosim kremu sa SPF-om. Bojala sam se da će mi biti prehranjiv no zaista nema briga što se toga tiče.

 

Kako JMO serum djeluje na moju kožu?
Kroz ova dva mjeseca redovitog korištenja seruma koža mi ima ujednačen i zdravi ten. Ujutro mi lijepo razbudi i nahrani lice bez osjećaja težine ili masnoće kojeg ne podnosim. Odlično funkcionira kao samostalna podloga za šminku, a super se slaže i sa dnevnom kremom. Mislim da će tek pravi test doživjeti tokom ljeta kada moje mrljice budu vidljivije. Naravno, ne očekujem čuda no s redovitim korištenjem trebale bi biti manje vidljive. Što se tiče hidratacije, tu nemam zamjerke, koža mi je zaista mekana i glatka. Nemam vidljivih suhih dijelova koji mi se ponekad znaju pojaviti oko nosa i na obrazima. Mrljice od pokojeg prištića S dugoročnim korištenjem nadam se da će moje lagane bore takve i ostati čim duže. J Serum me nije iritirao u vidu peckanja, crvenila ili nečeg goreg.
Definitivno sam zadovoljna njegovim učinkom i nastaviti ću ga koristiti kroz naredni period.


Cijena i dostupnost:
Ovaj serum dostupan je na web shopu Wow-junkie po cijeni od 299,00 kuna. Na ovom linku možete pogledati i ostalu ponudu JMO kozmetike: https://www.wow-junkie.com/?ref=11 *

Koristite li vi serume sa vitaminom C u svojoj njezi? Jeste li isprobali ovaj JMO serum i koje je vaše mišljenje o njemu? Ako vas zanima nešto više o mojem iskustvu rado ću odgovoriti na sva vaša pitanja.


Ostanite mi zdrave i nasmijane do sljedećeg posta. Šaljem vam pozdrave i puse. 

*affiliate link



You Might Also Like

3 comments

  1. Predivan post, jedva čekam da probam ovaj serum. Poljubac

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala ti. :) Nadam se da ćeš biti zadovoljna kada ga isprobaš. :*

      Izbriši

Popular Posts

Like us on Facebook

Subscribe