ZOYA lakovi za nokte: Cora & Esty

10:02


Sjećate li se još uvijek postova o lakovima za nokte? Meni se nekako čini da su lagano izumrli i da se u današnje vrijeme većina cura odlučuje za gelirane nokte jer tko još ima vremena za lakiranje noktiju svakih par dana?

Kako su moji nokti zaista zdravi i čvrsti te lijepog oblika nikada nisam imala potrebu i želju uređivati ih u kozmetičkim salonima. Jako volim šarene lakove za nokte i kroz vrijeme sam skupila zavidnu kolekciju koju se trudim redovito koristiti.



Današnju recenziju odlučila sam posvetiti brendu lakova za nokte o kojem se, po mome mišljenju, premalo priča. Radi se o Zoya lakovima za nokte koji su dostupni u Muller drogerijama sa Natur odjelom. Sadrže 15 ml, a cijena im je 100 kuna. Ono što je zanimljivo kod ovih lakova je to da su veganski i ne sadrže kemijska i kancerogena svojstva. Nalaze se u „5 free“ kategoriji lakova što znači da nemaju toluen, formaldehid, formaldehidnu smolu, kamfor i dibutil ftalat u sebi. Laičkim jezikom ne sadrže štetne materije koje se nalaze u većini lakova za nokte na tržištu i omogućuju noktu da diše ispod sloja laka. Ono što moram spomenuti je da su ovi lakovi u potpunosti sigurni za korištenje tokom trudnoće.


Osim odličnog sastava oduševljava me i kvaliteta ovih lakova. Boje su vibrantne i kremaste. Na mojim noktima, uz bazni i nadlak potraju i do 7 dana što je zaista pohvalno. Ne ljušte se sa vrhova noktiju niti mi se ikada dogodilo da se „okrhnu“. Izbor nijansi je vrlo raznolik i uvijek možete birati među raznim kolekcijama.



Nijanse koje ja najčešće koristim ljeti su Cora i Esty. Cora je prigušena, koraljno narančasta boja koja odlično izgleda na preplanuloj koži dok je Esty prava „girly“  ružičasta boja. Obje imaju kremasti završetak i jedan nanos je dovoljan za puni pigment. Četkica im je tanka i dugačka. Ja ih koristim u kombinaciji sa Zoya baznim lakom, nadlakom i kapima za brže sušenje koji su dio njihovog Color Lock sistema.



Nadam se da vam se sviđaju nijanse i da ćete isprobati Zoya lakove ako već niste imale priliku. Što se trenutno nalazi na vašim noktima i koje nijanse su vam najdraže? Volite li čitati i gledati ovakve postove?


Šaljem vam pozdrave i puse do sljedećeg puta. :*



You Might Also Like

9 comments

  1. Prekrasni su lakovi,kao i tvoji nokti! Nisam znala za ove lakove i svakako ću ih imati na umu za kupnju :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. IMAM jedno pitanje za tebe , dali znaš možda ko je imenom i prezimenom osnivačica ovog brenda Zoya?Hvala

      Izbriši
    2. Ime joj je Zoya Reyzis. :) Oprosti na kasnom odgovoru.

      Izbriši
  2. Trenutno nosim nude lak od Evelinea i volim si priuštiti ponekad koji sat za sebe i sama uređivati svoje nokte. To mi je neki mali ritual odmora. 😊 Voljela bi isprobati ovaj brend. Zanima me ima li razlike u formuli u odnosu na drogerijsku ponudu! 🤔

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. I meni isto lakiranje noktiju dođe kao mini odmor gdje se posvetim samo sebi. :) Nisam primijetila nikakvu razliku u formuli, štoviše lakovi su bolji od većine drogerijskih koje sam ja isprobala.

      Izbriši
  3. Ja imam gel na noktima, ali ove tvoje nijanse su mi predivne

    OdgovoriIzbriši
  4. Bok, gdje se može kupiti Zoya baza i nadlak?

    OdgovoriIzbriši

Popular Posts

Like us on Facebook

Subscribe