Ideje za božićne poklone

10:57


Kako nam se bliži Božić, sve više razmišljamo čime ćemo darivati svoje najdraže. Stoga sam vam pripremila listu ideja s poklonima za vama dragu žensku osobu. Kako je Kutak sreće prije svega beauty blog, odlučila sam ideje podijeliti u dvije grupe – šminku i kozmetiku. No, na kraju ipak nisam mogla odoljeti pa sam sastavila i jednu ne-beauty listu proizvoda sa stvarčicama koje bi uostalom i sama voljela dobiti.

Ukoliko nekome želite pokloniti proizvode za njegu lica, moja prva preporuka je svakako Skintegra. U svojoj ponudi imaju proizvode ciljano namijenjene određenoj problematici, kao i divne hidratantne serume koje će sigurno svaka koža voljeti. Kupnjom dva proizvoda dobivate na poklon i divnu božićnu kutiju.

Još jedan posebno drag domaći brend za mene je Cosmel. Za Božić su nam pripremili divne poklon setove. Odmah mi je zapeo za oko set za hidrataciju kože jer sam koristila sve proizvode koje sadrži i apsolutno ih obožavam. Više o njima možete pročitati u ovom postu. Ps. trenutno je snižen 15%!

Set proizvoda za kosu može biti odličan poklon. Arganovo ulje čini čuda na kosi, a ovaj set sadrži šampon, regenerator i uljni serum/tretman. Ovaj set možete kupiti na Notinu, ali ne zaboravite da uvijek možete i sami iskombinirati nekoliko proizvoda i pokloniti ih u lijepom pakiranju.

Nuxe Huile Prodigieuse je multifunkcionalno suho ulje za lice, tijelo i kosu. Idealan poklon čini u kombinaciji sa simpatičnom zlatnom kozmetičkom torbicom. Ovo ulje volim jer je kao dašak luksuza u bočici, predivnog je mirisa i vrlo njegujuće.

Burt's Bee je brend o kojem sam čula super stvari, ali ga nažalost nisam isprobala do sada te bi svakako to voljela. Set kojeg sam odabrala za poklon ideju je namijenjen njezi ruku, stopala i usana. U ovo hladno vrijeme, svima bi nam dobro došli proizvodi koji će nahraniti i hidratizirati kožu.


Jedan od klasičnih božićnih poklona, s kojim ćete teško pogriješiti je zasigurno parfem. Moj prijedlog ide Lancome La Nuit Tresoru, koji je vrlo profinjen, ženstven i senzualan. O njemu sam pisala i detaljnu recenziju koju možete pročitati ovdje.

Ukoliko tražite pristupačni poklon za prijateljicu ili kolegicu, ovakvi setovi su pun pogodak. Meni je zapeo za oko Maybellinov zbog preslatkog pakiranja u kojem dolazi, a mislim da već znate da je Lash Sensational moja najomiljenija maskara. Još puno ovakvih zanimljivih setova možete naći na Notinu, tako da obavezno bacite oko.

Ovaj prijedlog je prilično subjektivan pošto se sama već dugo vrtim oko Zoeva kistova. Kao idealan poklon mi se čini ovaj set jer sadrži jedan kist za lice, četiri kista za oči te torbicu, a trenutno je i snižen na Zoeva stranici.
  
Što je Božić bez crvenih detalja? Savršena crvena nijansa ruža za mene je Mac Russian red. Obožavam i formulu ovog ruža, vrlo je lagan i ugodan na usnama te odlične pigmentacije. Vjerujem da bi ovaj poklon razveselio mnoga lica ukoliko se nađe ispod božićnog drvca.

Još jedan prekrasan crveni detalj je ovaj lak za nokte. Artdeco ima odlične proizvode za nokte, a cijena im je i dalje pristupačna.

Ako je vaš budžet za poklon dragoj osobi nešto veći, predlažem da se odlučite za jednu od Anastasia Bevery Hills paleta. Ja imam Modern renesanse i ne bih mogla biti zadovoljnija njenom kvalitetom i nijansama. Za poklon ipak predlažem Soft Glam jer sadrži neutralnije nijanse, a savršena je kako za dnevne tako i za večernje lookove.

Kultni highlighter – Mary Lou je dobio svoju tekuću verziju! Ovaj novitet će sigurno oduševiti sve prave zaljubljenice u šminku.



Jedan od vrlo praktičnih i jako lijepih poklona je svakako rokovnik. Poklonite ga osobi za koju znate da  voli biti organizirana, planirati i piskarati. U zadnje vrijeme je puno domaćih brendova izbacilo divne rokovnike što bi vam moglo biti zanimljivo ukoliko vam je bitno da je na hrvatskom. Meni su se posebno svidjeli rokovnici na stranici Urban outfitters.

Vrlo zanimljiv poklon može biti i ovaj prijedlog. Jedan ili dva jastučića ne mora koštati čitavo bogatstvo, a čine vrlo efektan poklon. Pripazite da odaberete paletu boja i uzoraka koje će odgovarati interijeru, tj. ukusu osobe kojoj ih poklanjate.

Tko još ne obožava kultne Yankee svijeće? Kada ih jednom probate, shvatiti ćete da se zaista razlikuju od drugih svijeća i da se isplati uložiti u njih. Izbor mirisa je stvarno ogroman, a meni je za božićni poklon najsimpatičniji Iced Gingerbread.

Za sve prave chic cure, ova bočica će biti totalni hit. Equa bočice su inače poznate kao vrlo kvalitetne i traju dogo vremena, a ovaj rose gold ovitak je baš trendi.

Ne znam kako sam došla na ovu ideju, ali shvatila sam da bi sigurno bila odličan poklon. Dakle, poklonite nekome uokviren poster/sliku. Moja omiljena stranica sa predivnim posterima je Desenio, a za Božić imaju posebne ponude pa bacite oko ako se odlučite za ovakav poklon. (ps. uvijek možete pokloniti nešto i same sebi 😊)

Knjiga je klasik koji nikada neće izaći iz mode i uvijek će biti odličan poklon, samo odaberite zanimljivu tematiku ili provjereno dobro štivo. Amazon je nedavno objavio listu najprodavanijih knjiga u 2018. a ovaj naslov se našao na samom vrhu.

Dugi, mekani i topli šal je nešto što svi trebamo u ovo zimsko vrijeme, tako da ćete teško pogriješiti s ovakvim poklonom. Divan izbor šalova sam našla u Zari, a posebno mi se svidio ovaj u toplim zemljanim tonovima.

Moj zadnji prijedlog je difuzor/miris za prostor. U zadnje vrijeme su jako popularni ovi dozeri sa drvenim štapićima jer izgledaju jako efektno u prostoru. Ipak imajte na umu da svi mirisi nisu isti, te nisu jednako dugotrajni i intenzivni, tako da vas ne iznenadi da je kod ovakvih mirisa raspon cijena stvarno velik.


Nadam se da su vam moje ideje bile zanimljive i biti ću sretna ako sam pomogla nekome od vas u izboru. Pišite mi koji poklon od ovih bi vi najradije voljele dobiti, a koji pokloniti.
I zapamtite što god da poklanjate, poklanjajte to od srca.


P.S. Tokom sutrašnjeg dana na našoj facebook stranici imate mogućnost osvojiti jedan od poklona navedenih u ovom postu. :) Budite u toku i sretno svima! :*

You Might Also Like

5 comments

Popular Posts

Like us on Facebook

Subscribe