Mac sheertone blush - Breath of Plum

21:21



Kada je riječ o dnevnom make up-u, uvijek rađe biram rumenilo nego bronzer. Uz laganu podlogu, maskaru i obrve, rumenilo doda točku na i te zaokruži cijeli look.  U nastavku možete pročitati što mislim o Mac sheertone rumenilu u nijansi Breath of Plum te vidjeti kako izgleda na mome licu.

Ovo je moje prvo Mac rumenilo, zapravo prvo rumenilo uopće ovog cjenovnog ranga, tako da nisam znala što očekivati od njega. Inače sam sasvim zadovoljna s drogerijskim rumenilima, recimo s Catrice i Maybelline. Mislim da se u drogerijama može naći odličan raspon nijansi rumenila i zadovoljavajuću kvalitetu, što po mom mišljenju nije slučaj kod highlightera.


Ambalažu proizvoda ne treba posebno opisivati jer je kod ovog rumenila zaista sve vidljivo na fotografijama. Kratko bih se osvrnula na kvalitetu ambalaže, isključivo uzevši u obzir cijenu proizvoda. Iako mi se plastika na prvu nije činila posebno kvalitetna, unatoč čestom nošenju u make up torbici uopće se nije nimalo oštetila ili promijenila što mi je super.


Ovo rumenilo spada u kategoriju Mac sheertone rumenila, što bi vas moglo zavarati da pomislite da rumenilo nije jako pigmentirano. Vjerujte mi rumenilo je i više nego dovoljno pigmentirano te još uvijek morate paziti da ne pretjerate sa nanošenjem. Ja volim kada mogu kistom lijepo razraditi rumenilo na obrazima, a s ovom teksturom i pigmentacijom to je vrlo lako.


Prva razlika koju sam primijetila u odnosu na drogerijska rumenila je to da se ovo rumenilo uopće ne trusi! Čak i kada sam hrpu puta prešla kistom preko njega nije bilo apsolutno nikakvog viška. Unatoč tome nije previše zbijeno u panu i vrlo se lako nanosi i sa mekanim kistom. Apsolutno predivno se blenda, lako nadograđuje i jednakomjerno nanosi. Završetak rumenila je u potpunosti mat i nema nikakav miris.


Nijansa ovog rumenila je zaista posebna. Opisala bih je kao zagasitu tamno ružičastu, sa primjesama ljubičaste. Super se slaže sa imenom nijanse – Breath of plum. Na prvu može djelovati dosta tamno i hladno, ali ja općenito preferiram takva rumenila i super se slažu uz neutralni i hladni podton kože. Dolazi u količini od 6g i zaista se jako sporo troši. Ja ga koristim već nekoliko mjeseci i na rubovima još ima netaknutu teksturu, a sredina se nije nimalo udubila.


Rumenilo na mome licu traje koliko i podloga ispod njega. U zadnje vrijeme ga najčešće koristim sa Mac Studio fix tekućim puderom o kojem ću vam uskoro pisati. Dugotrajno je te bez problema izdrži prosječni radni dan, a navečer ga još uvijek vidim na obrazima. Cijena rumenila je oko 25€, ja sam imala sreće te sam ga uhvatila kada sam bila u Nizozemskoj na sniženju od 20%. Snižen je bio cijeli asortiman, sada mi je žao što nisam uzela i divan Extra Dimension highlighter.


Kako vam se sviđa ovo rumenilo? Kakve nijanse vi inače preferirate? Volite li mat ili shimmer rumenila? Do sljedećeg posta, šaljem vam puse!


You Might Also Like

4 comments

  1. Ovo je odličan post za ovisnike o rumenilima☺️Ja sam prva među njima.Obožavam rumenila i imam ih dosta..Shimmer rumenila su mi osobito draga.😍

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Kakve nijanse voliš? Ja inače preferiram mat, ali vjerujem da i shimmer mogu izgledati super samostalno!

      Izbriši
  2. Meni je ovo predivno.Nijansa je super

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Baš mi je drago da ti se sviđa. :) Ovo je moje omiljeno rumenilo u zadnje vrijeme.

      Izbriši

Popular Posts

Like us on Facebook

Subscribe