Žena.hr kutijica za ožujak

13:56





Na facebooku sam s vama podijelila oduševljenje ovom kutijicom. Zašto je tako te koji je sadržaj kutijice, možete pročitati u nastavku.J


Već mjesecima bezuspješno vrebam ovu kutijicu, a kada sam shvatila da sam je propustila i za ožujak, trkom sam poslala mail redakciji da bih ukoliko se pojavi kutijica bez naplate, željela postati njena vlasnica. Tu mi se sreća osmjehnula, sutradan sam dobila mail o slobodnoj kutijici. Odmah sam internet bankarstvom uplatila 75 kn i dan nakon toga, kutijica je bila u mojim rukama. Dakle, prodaja kutijice funkcionira po sljedećem principu. Prvog u mjesecu se u ranim jutarnjim satima na žena.hr stranici kutijica pušta u prodaju, a tko je uspije uhvatiti, dobiva je sljedećeg dana po izvršenoj uplati. Najveći problem u cijeloj priči je to što je ovaj mjesec u prodaju pušteno 100 kutija, a potražnja je visoka. Naime kako sami kažu, radi se o vrijednim proizvodima te je teško osigurati veće količine. Isto tako rade na tome da broj kutijica s vremenom bude veći što me izuzetno veseli. Ukoliko želite vidjeti sadržaj prijašnjih kutijica te nešto detaljnije o cijelom projektu, to možete učiniti ovdje.



Ovog mjeseca u kutijici se našlo čak 8 (+1) proizvoda, a 2 su u full size-u. To su redom:

L'Oreal Shine Caresse sjajilo za usne (full size, 6 ml)

Happy Hemp noćna krema za lice sa bio konopljinim uljem (full size, 50 ml)

Vichy Liftactive Supreme (15 ml)

Nivea Care krema (8ml)

Matis Paris Response Vitalite Energising Cream (5 ml)

L'Oreal Pro Fibre Restore šampon (10 ml)

L'Oreal Pro Fibre Restore maska (15 ml)

La Vie Est Belle Lancome parfem (4 ml)

Candy & Choco čokoladica


Sama kutijica je čvrsta kartonska, sa magnetnim zatvaranjem na preklopnom poklopcu. Idealno će mi poslužiti za pohranu sitnica koje ne koristim svakodnevno, a ujedno tvori lijepu dekoraciju na polici.


L'Oreal Shine Caresse sjajilo za usne


Ovo je proizvod koji je bio unaprijed predstavljen na žena.hr stranici. U mojoj kutijici se nalazila nijansa 400 Eve, a na našem tržištu dolazi u 8 nijansi. Radi se o suptilnoj ljubičasto roza nijansi, za koju je potrebno ipak nekoliko slojeva da bi se istakla. Iako općenito nisam fan sjajila, pustila sam se iznenaditi. Na usnama djeluje prilično ugodno, nema onaj karakterističan osjećaj ljepila već je naprotiv vrlo lagan. Dolazi s praktičnim spužvastim aplikatorom pa ga je moguće precizno nanijeti na usne, a cijela ambalaža djeluje prilično luksuzno. Na prvu me nije oborio s nogu, no dati ću mu priliku da se iskaže.

 


Happy Hemp noćna krema za lice sa bio konopljinim uljem

 

Radi se o bogatoj hranjivoj kremi koja štiti i obnavlja kožu te usporava starenje kože i nastajanje bora, a namjenjena je svim tipovima kože. Ovu kremicu sam koristila već u par navrata i moram reći da za sada imam podijeljeno mišljenje o njoj. Oduševio me sastav sa divnih 98% sastojaka prirodnog porijekla. Također to je prva anti ageing krema koju posjedujem, no u potpunosti zagovaram dobru preventivu i smatram potpuno ispravnim koristiti je u svojim ranim dvadesetim. Ono što me odbija je intenzivan travnati miris koji je sve samo ne blag i neutralan. Također, radi se o neobičnoj teksturi, na slici možete vidjeti da je prilično zrnata, nešto kao posni sir (?!). Ne znam je li to do mojeg primjerka ili to tako mora biti, u svakom slučaju prvi puta se susrećem s takvom teksturom kreme.



Vichy Liftactive Supreme


Potpuna suprotnost od prijašnje kreme, a dolazi kao konkretan tester od 15ml. Osobno ne volim one male ambalaže testera od par mililitara jer iz njih uspijem dokučiti tek teksturu i miris kreme dok je o nekom učinku teško govoriti. Osim naravno ako ne dolazi u vidu burne reakcije. Ovdje se radi o dnevnoj kremi za normalnu i mješovitu kožu koja uklanja znakove starenja i dugoročno djeluje protiv stvaranja bora i gubitka čvrstoće kože. Ugodnog je mirisa, mazive teksture i zbilja se veselim korištenju.



Nivea Care krema


Ovaj simpatični testerić donosi treću generaciju klasičnih Niveinih krema. Kod ove je novost da intenzivno hrani kožu bez da je masti. Svi znamo koliko je bogata klasična Nivea i da joj treba duže vrijeme da se upije u kožu. Zaista me zanima hoću li doživjeti WOW efekt spomenut u brošuri.

Matis Paris Response Vitalite

 

Još jedna bogata krema za njegu lica, nježne svilenkaste teksture i blagog mirisa. Također spada u kategoriju korisnica gornje dobne skupine. Kao što sam već rekla, mislim da će s ovim uzorkom biti teško dobiti neki dublji dojam, no vjerojatno se niti ne bih odlučila za kupnju kreme ovog cijenovnog ranga.


L'Oreal Pro Fibre Restore šampon i maska


Ekskluzivni salonski proizvodi, prosječnom potrošaču izvan dometa. Šampon obećaje čistu, zdravu i sjajnu kosu. Maska se brine za dubinsku njegu od korijena do vrha, čineći kosu mekom, sjajnom i laganom. Mislim da ne moram ni opisivati koliko sam uzbuđena što ću probati ova dva proizvoda. Do sada sam koristila isključivo drogerijske šampone pa me posebno zanima kakav će efekat dati ova dva proizvoda.

La Vie Est Belle Lancome parfem


O ovome parfemu sam čula toliko divnih riječi, a odmah sam ga prepoznala po identičnoj ambalaži kao i kod full size proizvoda. Radi se o predivnom ženstvenom parfemu, koji je tako suptilan i vrlo elegantan. Što reći, instantno sam se zaljubila u njega. Pošto je njegova cijena prilično paprena sretna sam da ću moći uživati u ovoj mini varijanti.



Dakle kratki sumarum ove kutijice – od mene 5+. Sadržaj daleko nadmašuje uloženu cijenu i zbilja je raznolik. Iako su se ovog mjeseca u kutiji našle čak četiri kreme, sviđa mi se što su različitog cijenovnog ranga, a ja sam u konstantnoj potrazi za idealnom kremom. Uz ostatak proizvoda ipak je postignuta raznovrsnost tako da vjerujem da bi svaka od nas bila nečime zadovoljna. Prilikom kupnje treba imati u vidu kako ovo nije personalizirana kutijca prema vašim potrebama i željama tako da preporučujem kupnju onima otvorenog duha. J



Kakvo je vaše mišljenje o ovoj kutijici? Biste li bile zadovoljne da ste kupile ovu kutijicu? Kakva vam se čini usporedba sa prijašnjim? 


You Might Also Like

8 comments

  1. sadržaj kutijice je super,ali i prošlog mjeseca je kutijica bila odlična meni čak i malo bolja od ovoga mjeseca!:)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ja imam većinu proizvoda iz kutijice od prošlog mjeseca pa mi vjerovatno nebi bila toliko zanimljiva, iako je izbor proizvoda super! :)

      Izbriši
  2. Super recenzija!Sam provjerit dobro tu kremu jer moja nije takva :/

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala ti! :) Ma da, zbilja mi je to čudno, evo pisala sam im pa čekam odgovor.

      Izbriši
  3. Nešto sigurno nije u redu sa tom Happy Hemp kremom, ne bi trebala izgledati tako. I ja sam ju dobila u žena.hr kutijici te mi je na nakon 3 dana korištenja izazvala takvu alergijsku reakciju na licu da sam završila kod doktora na inekcijama :( Inače nikad do sada nisam imala nikakvu reakciju niti na jedan kozmetički proizvod.
    Inače sve pohvale i samoj kutijici i izboru proizvoda, svaki mejsec me sve više i više iznenađuju :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ajme, baš mi je žao! :( Ja doduše nisam imala nikakvu reakciju, iako me malo brine ta tekstura. Kutijice su stvarno odlične, samo kada nebi bila takva lutrija doći do njih :D

      Izbriši
  4. Happy Hemp kremu jako volim, pisala sam i recenziju, i s ovom definitivno nešto ne štima. Ona je jako maziva, nema govora o bilokakvoj zrnatoj teksturi.

    P.s. Odlične ste mi, cure! Obje ste prekrasne i blog mi se sviđa, obavezno pratim dalje! :)
    Tina

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Nije mi jasno što joj se dogodilo, ali eto s njihove strane još nema nikakvog povratnog odgovora. Baš šteta, dosta sam joj se veselila ali sada mislim da nema smisla da je koristim.
      Hvala ti na komplimentima, čitamo se i pratimo! <3

      Izbriši

Popular Posts

Like us on Facebook

Subscribe