Lancôme Paris Monsieur Big Waterproof maskara i Bi-Facil Visage micelarna voda recenzija

13:18

kutak-srece-lancome-paris-monsieur-big-bi-facil-notino_hr

Prošlo ljeto sam testirala i recenzirala Lancome Paris Monsieur Big maskaru koju su na sva zvona hvalile strane blogerice. Već nakon par korištenja bilo mi je jasno i zašto te je ona postala jedna od mojih omiljenih maskara. Cijelu recenziju možete pročitati ovdje. Ovog puta odlučila sam isprobati i njenu vodootpornu verziju.



Inače ne koristim vodootporne maskare u svakodnevnom šminkanju no mislim da su spas za cjelodnevni ili večernji izlazak. Ako imate problema sa maskarama koje se počnu trusiti nakon nekog vremena Monsieur Big vodootporna verzija bi vam se mogla svidjeti. Pakiranje je identično originalnoj maskari osim što su ružičasta slova zamijenjena tirkizno plavim. Maskara sadrži 10 ml, a preporučuje se iskoristiti unutar 3 mjeseca.

kutak-srece-lancome-paris-monsieur-big-mascara-waterproof-notino_hr

Četkica joj je glomazna i ima gusto zbijena bogata vlakna. S njom se lako rukuje i u nekoliko poteza obuhvati sve trepavice. Formula je na sušoj strani i više je kremasta nego vodenasta. Poprilično se brzo suši što znači da će i kraće trajati. Ono što me razočaralo je to da ne daje isti volumen kao i originalna verzija. Sa jednim slojem ih samo produlji, a sa dva se već počne grudati. Ako ste netko tko voli guste i izražene trepavice ova maskara je idealna za vas. Ja sam više fan urednih i dugih trepavica što s ovom maskarom teško postižem.

kutak-srece-notino_hr-lancome-monsieur-big-waterproof-mascara-wand

Ono što je zaista odlično je da se ne morate brinuti kako će vam trepavice izgledati nakon cijelog dana. Kada je jednom nanesete ona ne mrda, ne trusi se i ne žulja (ne iritira) oči. S njom nećete izgledati kao rakun, a otporna je na plakanje i znoj (testirano više puta J). Ako nemate prirodno uvijene trepavice preporučila bi vam korištenje uvijača za trepavice prije nanošenja maskare. Ja si redovito uspijem zamackati dio kapka kada ju pokušam nanijeti što bliže korijenu trepavica kako bi ih podigla.

kutak-srece-lashes-without-mascara-notino_hr

kutak-srece-lancome-monsieur-big-mascara-waterproof-version-lashes-notino_hr

Ova maskara pruža intenzivan izgled trepavica i definitivno nije za nekoga tko voli prirodniji stil. Meni trenutno takav izgled zapravo odgovara. Šminkam se minimalno pa volim izraženije trepavice s kojima ne izgledam kao da sam se upravo digla iz kreveta. Cijena joj je 192,90 kuna. Skidam ju sa Mixa dvofaznim sredstvom za uklanjanje vodootporne maskare koje odlično radi svoj posao.

kutak-srece-lancome-paris-bi-facil-micellar-water-notino_hr

Uz Monsieur Big vodootpornu maskaru testirala sam i Bi-Facil Visage dvofaznu emulziju za uklanjanje šminke. Radi se o dvofaznoj micelarnoj koja s lakoćom uklanja dugotrajnu šminku. Prije početka korištenja micelarnu je potrebno promućkati kako bi se ulje i voda sjedinili i zatim natopiti blazinicu.

kutak-srece-lancome-notino_hr-bi-facil-visage

Ova micelarna ne ostavlja mastan trag na licu no to ne znači da vam nije potrebno umivanje nakon nje. Mislim da već i ptice na grani znaju da je svaku micelarnu potrebno isprati vodom i sredstvom za umivanje ukoliko želite efikasno čišćenje lica. Pogodna je za sve tipove kože uključujući i osjetljivu.

kutak-srece-lancome-paris-bi-facil-visage-notino_hr

Bi-Facil micelarna nježna je, a u isti tren dovoljno snažna za uklanjanje teških pudera i tekućih mat ruževa. Ne iritira područje oko očiju i s laganim pokretima skida maskaru i sjenila. Isprobala sam ju i za skidanje Monsieur Big vodootporne maskare no tu nije toliko učinkovita. Uspije ukloniti dio maskare no za potpuno čiste trepavice moram upotrijebiti gore spomenuto Mixa sredstvo. To joj ne zamjeram jer u njenom opisu nije niti navedeno da uklanja vodootporni make up.

kutak-srece-lancome-paris-notino_hr

200 ml ove micelarne dođe 189,00 kuna što zaista nije mali iznos. Ako vam nije problem izdvojiti toliku količinu novca nećete ostati razočarane jer se radi o izvrsnom skidaču šminke. Oba Lancome proizvoda možete kupiti na Notino web shopu.

Jeste li isprobale neke od ova dva proizvoda? Koje su vaše omiljene vodootporne maskare i čime ih skidate?

Šaljem vam pozdrave i puse do sljedećeg čitanja.

You Might Also Like

0 comments

Popular Posts

Like us on Facebook

Subscribe