Clinique Cheek Pop Blush - 02 Peach Pop & 03 Berry Pop

16:22



Rumenilo je jedno od mojih najdražih i najkorištenijih make up proizvoda. Koristim ga kako bi dala licu malo boje te postigla zdravi, prirodni izgled. Ovdje sam pisala o svojoj kolekciji rumenila (koju bi trebala osvježiti jer se povećala), a ova dva Clinique Cheek Pop rumenila najnoviji su dodatci.




CheekPop rumenila svojim dizajnom i nijansama jednostavno prizivaju proljeće. Dolaze u kartonskoj ambalaži pastelnih tonova. U kompaktnoj, prozirnoj plastici nalazi se rumenilo u količini od 3,5 grama. Reljef rumenila imitira cvijet gerbera i zaista je jedinstven i pun detalja. Prvih nekoliko dana bilo mi ih je žao početi uopće koristiti. :) Ova rumenila dolaze u četiri nijanse, a na Notino web shopu su dostupne tri: 02 Peach Pop, 03 Berry Pop i 04 Plum Pop.




Nijansa 02 Peach Pop prava je breskvasto koraljna nijansa koja sadrži vrlo suptilni shimmer koji je vidljiv tek kada se rumenilo nanese na obraze. Ima topli, zlaćani podton koji pristaje svim tonovima kože jer utopli lice i da mu prirodan izgled. Završetak mu je nešto između satenskog i mat.


Nijansa 03 Berry Pop je kričava boja fuksije sa plavim podtonom. U pakiranju djeluje poprilično dramatično no sa jednim nanosom ostavlja nježan tamniji ružičasti ton. Ovakva nijansa idealna je za svijetliju put i zimske mjesece. Ne sadrži shimmer i šljokice no ostavlja blagi sjaj na licu.


Iako su ova rumenila definirana kao praškasta imaju zanimljivu kremasto-praškastu formulu i ostavljaju svilenkasti trag na obrazima. Lako se blendaju i ne hvataju se za suhe dijelove na obrazima. Izgledaju vrlo prirodno i lijepo naglase jagodice lica. Ne truse se, što mi je zanimljivo, a imaju lagano prekrivanje koje se može nadograditi. Bez mirisa su i hiperalergeni, a na mojem licu izdrže oko 8 sati nakon čega počnu lagano blijediti. Zbog svoje formule jednako dobro izgledaju i na tekućim podlogama kao i onim setiranim puderom u prahu.


Trenutno su sniženi na Notino web shopu, a ja vam preporučam da isprobate neku od ovih nijansi jer sigurno nećete ostati razočarane.


Koja su vaša omiljena rumenila i nijanse? Jeste li isprobale ove preslatke Clinique cvjetiće? Šaljem vam pozdrave i puse do sljedećeg posta. :*

 

You Might Also Like

2 comments

Popular Posts

Like us on Facebook

Subscribe