Lancôme Matte Shaker 270 Vintage Beige recenzija

20:56


Kao velika zaljubljenica u mat ruževe volim isprobavati različite teksture i nijanse ruževa. Odkada je Lancôme prošle godine izbacio mat verziju svojih vrlo popularnih Juicy Shakera imala sam želju isprobati barem jednu od sedam ponuđenih nijansi.


Za svoj drugi post u suradnji sa Notino web shopom odlučila sam vam predstaviti ovaj poseban i inovativan ruž. Zbog čega se Matte Shaker toliko razlikuje od ostalih mat ruževa na tržištu možete pročitati u nastavku.

Za početak krećem sa nekoliko osnovnih informacija, a to su ambalaža, količina i cijena.

 

Ruž dolazi zapakiran u srebrnu kartonsku kutijicu na kojoj možete pročitati sve informacije o njemu. Sadrži 6,2ml proizvoda, proizveden je u Francuskoj, a rok trajanja mu je 12 mjeseci od otvaranja.

 

Dizajn tubice je minimalistički i elegantan. Donji dio je proziran te se kroz njega vidi nijansa dok je poklopac crne, sjajne boje. Posebnost ovog ruža krije se u središnjem dijelu gdje se nalazi mehanizam koji omogućava da ruž pređe iz tube na spužvasti aplikator. Prije nanošenja potrebno ga je snažno protresti nekoliko puta i zatim otvoriti. Sličan mehanizam korišten je i kod Rimmel London Volume&Shake maskare. Spužvasti aplikator podsjeća na mali stožac i iako ne izgleda tako pomoću njega ruž se može nanijeti precizno i zapravo je vrlo jednostavan za korištenje. 


Cijena mu je oko 150 kuna na web shopu Notino gdje u ponudi imaju sedam različitih nijansi: 374 Kiss Me Cherie, 378 Pink Power, Red'y In, 379 Yummy Pink, 186 Magic Orange, 270 Beige Vintage i 272 Energy Peach.


Kada sam izabirala nijansu htjela sam imati ruž koji ću često koristiti i koji ću moći lako uskladiti sa ostatkom make up-a. Mislim da nisam pogriješila kada sam izabrala Beige Vintage, zagasitu nude nijansu koja u sebi sadrži ružičastu i narančastu boju.

 

Tekstura ruža je vrlo lagana, pomalo vodenasta i zaista se ne osjeti na usnama. Jedan premaz je dovoljan za potpunu pigmentaciju no može se nadograđivati. Ne suši se odmah već kroz nekih 10-tak minuta tako da imate dovoljno vremena za sitne popravke. Ne suši se u potpuni mat nego se stopi sa usnama. Ono što je odlično kod ovog ruža je to što niti malo ne isušuje usne. Čak vam neće biti potreban niti balzam prije nanošenja ruža. Uz to što ima vodenastu formulu, sadrži i ulje pa kroz dan nećete imati osjećaj zatezanja na usnama. Štoviše, meni se ponekad dogodi da zaboravim da ga imam na usnama što mi se inače ne događa sa ostalim mat ruževima.

 

Ima odličnu trajnost što se ne bi dalo zaključiti po njegovoj laganoj teksturi. Na mojim usnama preživi cijeli radni dan, oko osam sati. Preživjeti će i nekoliko pića i lagani obrok. Može se popravljati bez pucanja na usnama te osjećaja ljepljivosti. Dok nosim ovaj ruž zaista nemam osjećaj da imam mat ruž na usnama već neki lip stain.

 

Iako sam isprobala mnogo različitih mat ruževa ovaj je do sada najposebniji. Lancome je zaista proizveo odličnu formulu koja će se svidjeti i onima koji nisu ljubitelji mat ruževa. Ja svakako želim isprobati i ostale nijanse, a vama preporučam da ih također isprobate. 


You Might Also Like

4 comments

  1. Divna nijansa! Nikada ne bi rekla da su ti ruževi toliko pigmentirani. 🙂

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Jel' tako? Niti ja ne bi nikada rekla. :) Ne mogu reći za ostalih šest nijansi, ali ova Vintage Beige je baš pigmentirana, a ne osjetiš je na usnama.

      Izbriši
  2. Jedino što sama spuzvica ne obećava precizno nanošenje? Ili se samo tako čini?

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Vjeruj mi to se samo tako čini. I ja sam u početku bila skeptična, ali spužvica je dovoljno čvrsta za precizno nanošenje i upije taman proizvoda za jedan nanos na usne.

      Izbriši

Popular Posts

Like us on Facebook

Subscribe