Look by Bipa kistovi za šminkanje

20:57


Kvaliteta kistova kojima se šminkate jednako je bitna kao i kvaliteta šminke koju nanosite na lice. No to ne znači da za jedan set kistova morate izdvojiti bogatstvo. U današnjem postu pišem vam o kvalitetnim, lako dostupnim i cjenovno prihvatljivim kistovima za šminkanje.

In my opinion the quality of your makeup brushes is as important as a quality of the makeup that you use on your face. But that doesn't mean that you have to spend a fortune on a makeup brush set. Today I'm writing about good quality brushes that are easy to get a hold off and preety cheap.




Look by Bipa kistove možete kupiti samo u Bipa drogerijama. Njihov dizajn je vrlo efektan i zanimljiv. Cijene se kreću od 20-tak do 40-tak kuna za pojedini kist. Svaki kist dolazi zapakiran u ružičastu providnu futrolu.

You can buy these brushes only in Bipa drugstores. Their design is very interesting and memorable. The price of individual brush goes around 3 to 5 euros. Each brush is packed in a pink seetrough case.


Ja tekuće pudere i primere nanosim prstima ili spužvicom, a za praškaste proizvode uvijek koristim kistove. LOOK BY BIPA KIST ZA NANOŠENJE PUDERA U PRAHU koristim kada setiram tekući puder puderom u prahu. Sa njime također blendam praškaste konture, rumenilo i highlighter kako na licu ne bi imala oštre, vidljive linije. Drška kista je dovoljno dugačka i lako se rukuje s njim. Vlakna su mu vrlo mekana i nježna te poprilično gusto raspoređena. U početku je kist bio plosnat jer je bio u futroli, no nakon nekog vremena se raširio i poprimio „fluffy“ oblik. Pudere u kamenu koji imaju tvrđu teksturu kao npr. Max Factor Creme Puff teže je nanijeti sa ovim kistom jer ima zaista nježne dlačice. Cijena mu je 34,90 kuna.


For applying primers and liquid foundations I use my fingers or makeup sponges. And for powdery products I always use brushes. With LOOK BY BIPA BRUSH FOR APPLYING POWDER I'm setting my liquid powder. Also I use it when I need to blend my powdery products like blush or highlighter so I don't have any harsh lines on my face. The brush has a long handle so it's easy to work with. The fibers are very soft and gentle, also they're thickly distributed. In the begining the brush was pretty flat because it was in a plastic case but with time it became round and fluffy. Because the brush has so gentle fibers some pressed powders with harder textures like Max Factor Creme Puff can be a little harder to put on. It's price is around 5 euros.


Kada sam u žurbi najčešće posežem za LOOK BY BIPA KABUKI KISTOM. Koristim ga za nanošenje pudera u prahu kada fiksiram svoj make up. Radi se o kistu sa kratkom, metalnom drškom i gusto raspoređenim dlačicama zaobljenog vrha. Kabuki kistovi su u pravilu puno čvršći na dodir, a dlačice su im gušće pa s njima možemo utrljati podlogu na lice. Ovaj kist nije dovoljno gust za tako nešto, ali ima vrlo nježne dlačice koje niti malo ne bockaju moje lice kada utapkavam puder u prahu. Nisam ga probala koristiti sa tekućim podlogama jer mislim da je prevelik te bi upio većinu pudera. Sa njim također blendam bronzer i smanjujem intenzitet rumenila sa kojim redovito pretjeram. J Cijena mu je 34,90 kuna.


When I'm in a rush I always reach for my LOOK BY BIPA KABUKI BRUSH. I use it for setting my makeup with powder. This brush has a short, metal handle and densly distributed fibers. Generally kabuki brushes are firmer and have thicker fibers so they are great for applying liquid foundation. I haven't tried to apply my liquid powder with this kabuki brush because  I think it's too big and it would absort the majority of the product. Also, I use it for blending the bronzer and when I go overboard with my blush to soften it. It's price is around 5 euros.



Posljednji u mojoj kolekciji LOOK BY BIPA kistova je KIST ZA BLENDANJE. Ovaj kist koristim u dvije svrhe. Sa njime nanosim sjenila na kapak jer uzima dovoljno sjenila i idealne je veličine za moj kapak. Također ga koristim za blendanje sjenila u pregibu kapka. Ima mekane dlačice i ne iritira mi osjetljivu i tanku kožu kapka. Dlačice su mu fleksibilne i nisu pregusto raspoređene. Za precizno nanošenje sjenila u rubove kapka ili na liniju uz donje trepavice je prevelik. Cijena mu je 14,90 kuna.

The last brush in my collection of LOOK BY BIPA brushes is a BLENDING BRUSH. I love it and use it for two purposes. I apply my eyeshadow with it because this brush is the perfect size for my lids. And because the fibers are so gentle and soft I like to blend my eyeshadow with it. The brush is too big for applying eyeshadows precisely e.g. on the lower lash line or in the corner of the lid. You can buy it for the price of around 2 euros.


Svi Look by Bipa kistovi izrađeni su od sintetičke dlake i dolaze u zasebnim pakiranjima (plastičnim futrolama ili kutijicama). Ja sam ih prala više od 20 puta i niti jednom ne ispadaju dlačice što dokazuje da se radi o zaista kvalitetnim kistovima. Njihov dizajn je poseban i drugačiji, elegantan i zaigran i savršen su ukras za svačiji toaletni stol. Koji su vaši omiljeni kistovi za šminkanje i jeste li isprobale neke od Look by Bipa kistova? Imate li kakvu preporuku za cijenovno pristupačne i kvalitetne kistove?
Šaljem vam zagrljaje i puse!

All Look by Bipa brushes have sinthetic fibers and come in separate packaging (plastic case or box). I've washed them over 20 times and they haven't  shed which is a proof that these are some quality brushes. Their desing is special and diferent, elegant and cheerfull and they are a perfect decoration for anyone's makeup table. What are your favorite makeup brushes? Have you tried some of these brushes? Do you have some recommendations for cheap and quality makeup brushes?
I'm sending you hugs and kisses.


You Might Also Like

10 comments

  1. Jel su opcenito abuki kistovi samo za nanosenje pudera u prahu? Imam Aura puder u prahu i muku mucim kako ga nanijeti a nemam kabuki? Jel moze onim Essence ljubičastim kistom za puder u kamenu?

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Kabuki kistovi imaju više namjena; služe za nanošenje tekućeg pudera, pudera u prahu ili kamenu, nanošenje bronzera, rumenila i blendanje proizvoda na licu općenito. Naravno da ti možeš koristiti bilo koji kist koji ti odgovara. Ja npr. za setiranje korektora ispod očiju koristim kist za nanošenje sjenila jer mi za to super služi. :)

      Izbriši
    2. Hvala na odgovoru.
      Morat cu kupiti kabuki kist jer nemam ni jedan a vidim da bi bilo zgodno imati ga. :)

      Izbriši
  2. Imam njihov kabuki i meni je OK za fiksiranje tekuće podloge. Planiram si nabaviti i kist za rumenilo za koji sam čula da je odličan :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ja sam i dalje opsjednuta sa Real Techniques kistom za rumenilo, ali bi svakako voljela isprobati i Look by Bipa kist. :)

      Izbriši
  3. imam taj kist za blendanje, meni je super bas, i nije okrugao vec malo pjosnat pa je za pregib odlican, ali i meni su sve moje cetkice za blendanje prevelike jer imam male oci tako da sam u potrazi za manjim kistom za blendanje =D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Da, i meni se on sviđa jer nije u potpunosti fluffy nego baš kako si ti rekla pljosnat. I moja sestra ima problema sa kistovima za blendanje jer su joj većina prevelika. :/ Ja bi ti preporučila blending brush od Real Techniques-a, on je poprilično malen i precizan. :)

      Izbriši
  4. ima sva tri i super su mi :))

    OdgovoriIzbriši

Popular Posts

Like us on Facebook

Subscribe