EMPTIES #4

21:14


Pozdrav drage čitateljice, danas sam vam pripremila post o potrošenim proizvodima. Skupila sam priličnu količinu proizvoda, no nisam htjela sve uvrstiti u jedan post kako ne bi bio predug. Moja odluka je da ću empties postove svakako pisati češće. Krenuti ću sa preparativnim proizvodima koji se naravno troše brže, no potrošila sam i nešto dekorative tako da ostanite sa mnom do kraja posta.





U kategoriji preparative potrošila sam:


REXONA ALOE VERA FRESH ANTIPERSPIRANT DEZODORANS U STICKU
&
REXONA LONG LASTING PROTECTION ANTIPERSPIRANT DEZODORANS U SPREJU

Kako podjednako volim koristiti dezodoranse u sticku i u spreju naizmjenično sam koristila ova dva i bila sam zadovoljna njima. Ono što mi je najbitnije kod dezodoransa je da ne sadrži alkohol, da neutrallizira mirise i ne ostavlja tragove na odjeći, a ovi dezići su to radili. Nemaju preintenzivan miris i svakako ću ih ponovno kupiti.


BOURJOIS DEZODORANS EXTREME PROTECTION ANTIPERSPIRANT ICED GREEN TEA DEZODORANS U SPREJU

Bourjois dezići su jedni od mojih najdražih dezodoransa u spreju dok sa njihovom ostalom preparativom nisam pretjerano oduševljena. Miris ovog dezodoransa je ono što mi se najviše sviđa kod njega. Podsjeća me na proljeće i svježinu. U ponudi postoji nekoliko različitih vrsta. Ja sam isprobala i onaj u ljubičastoj ambalaži i također mi se veoma svidio. Nisu mi ostavljali tragove na odjeći na što sam inače alergična kada mi se dogodi. :) Kupnju ću svakako ponoviti.


DOVE ORIGINAL ANTIPERSPIRANT DEZODORANS U SPREJU

S ovim dezodoransom nisam bila pretjerano zadovoljna. Miris mu je puderast i poprilično je suh. Ako bi ga slučajno pošpricala preblizu pazuhu stvrdnuo bi se i na koži bi mi ostali bijeli tragovi. Također mi nije držao miomirise pod kontrolom, nakon nekoliko sati osjetila bi kako se gubi njegov miris. Ovu kupnju neću ponoviti.



COWSHED CHAMOMILE REFRESHING TONER

Ovaj tonik našao se u jednom od Tester boxova što sam naručivala. Jako sam se veselila isprobavanju ovog tonika pošto je njegovo korištenje jedan od mojih obaveznih koraka u njezi lica. Ono što me odbilo na prvu je njegov vrlo intenzivan miris kamilice i lavande koji se zadržava na licu neko vrijeme. No pozitivne strane su te što ne sadrži alkohol te ostavlja lice mekim i svježim. Nije mi izazvao nikakve iritacije no moja koža nije osjetljiva i nemam problema sa većinom tonika. Njegovu kupnju neću ponoviti zbog visoke cijene od 169,90 kuna za 250ml i preintenzivnog mirisa.


AVON NUTRA EFFECTS MICELLAR CLEANSING WATER

Avonova micelarna jedna je od mojih dražih pomoćnika u skidanju šminke. Miris joj je pomalo bolnički no vrlo je nježna i nije mi iritirala područje oko očiju što mi je vrlo bitno. Nije dovoljno snažna za uklanjanje vodootporne maskare i tekućih mat ruževa te bi vam za to ipak preporučila neki uljni skidač. Meni je svakodnevni, lagani make up skidala bez muke. Nije mi zatezala lice, isušivala ga ili ostavljala film. Kada ju ulovim na nekoj akciji sigurno ću je ponovno kupiti.


BOURJOIS FRESH CLEANSING GEL

Nisam previše čula o Bourjois preparativnoj kozmetici i zbog toga sam odlučila isprobati ovaj gel za čišćenje lica. Koristila sam ga navečer, nakon što bi lice očistila micelarnom vodom. Umivanje ovim gelom bilo mi je jako ugodno, gel je gušće teksture i ne razlijeva se kada ga nanesete na lice. Daje osjećaj svježine, čak i hladi što je mojem licu prijalo nakon cijelog dana. Koža bi mi nakon umivanja bila blistava i glatka dok je osjećaj zatezanja bio manje prisutan. Kupnju neću ponoviti jer me gel nije pretjerano oduševio, zapravo mi je bio sasvim prosječan.


BOURJOIS VITAMIN – ENRICHED TONER

Uz gore spomenuti gel kupila sam i ovaj tonik obogaćen vitaminima. Ja sam ga pretočila u manju bočicu sa špricom jer volim tonik špricati na lice. Miris mu je nježan, blago slatkasti. Nisam primjetila da mi je isušivao i zatezao kožu. Ovaj tonik je zaista nježan i niti malo agresivan. Kako tonike ne koristim za čišćenje lica ne mogu vam reći kakav je u tome. Kupnju neću ponoviti jer me se ovaj tonik nije dojmio. Nisam imala osjećaj da mi je lice čisto i svježe nakon što bi ga našpricala. Od Bourjois preparative namjeravam ponovno kupiti jedino njihovu micelarnu vodu koja mi je bila odlična.



BIOBAZA BODY&HAIR 3U1 GEL ZA TUŠIRANJE

Ove Biobazne gelove za tuširanje isprobala sam tek kada su počeli izlaziti iz njihovog asortimana i kupila sam ih po nekoj smiješnoj cijeni. Koristila sam ih ljeti i zaista su mi bili odlični. Lijepo su se pjenili, temeljito čistili i pružali osjećaj hlađenja. Miris mente je intenzivan i cijela kupaonica bi mirisala nakon tuširanja. Ambalaža mi je bila vrlo praktična zbog pumpice koja je dobro funkcionirala. Nisam isprobala nove Biobazine gelove za tuširanje no svakako namjeravam.


LE PETIT MARSEILLAIS GEL ZA TUŠIRANJE S MLIJEKOM SLATKOG BADEMA

Iako je cijena ovog gela za tuširanje nešto viša kupujem ga redovito jer ga obožavam. Kremast je i lijepo mi njeguje kožu. Miris je divan, slatkast i topao. Čak se i neko vrijeme zadržava na koži. Nakon njega mi čak nije niti potreban losion ili mlijeko za njegu tijela jer nemam zahtjevnu kožu. Iako u ponudi postoji devet vrsta gelova ja sam isprobala još samo od vaniije i taj mi se nije posebno svidio. Ovaj ću zasigurno nastaviti kupovati.


GIARDINO DEI SENSI ORCHIDEA ROMANTICA

Još jedan proizvod kojeg sam imala prilike isprobati zahvaljujući Tester boxu. Proizvodi Giardino Dei Sensi dostupni su u Dm drogerijama. Ono što me najviše oduševilo kod ovog gela je njegov miris. Neodoljivo me podsjeća na Diorov parfem Hypnotic Poison. Gel je vrlo nježan prema mojoj koži, ne isušuje je već je ostavlja mekanom i zaglađenom. Lijepo se pjeni i svakako namjeravam kupiti puno pakiranje ovog gela za tuširanje.


AVON PLANET SPA VOLCANIC ICELAND PURIFYING BODY MUD MASK

U Avonovim katalozima uvijek nađem nešto što me zaintrigira i što želim isprobati. Takav je slučaj bio i sa ovom maskom za tijelo. Planet Spa liniju proizvoda zaista volim i koristim nekoliko njihovih  maski i maslaca za tijelo. Ova maska za tijelo mirisala je po muškom losionu za poslije brijanja no mene to nije posebno smetalo. Nanosila sam je na suho tijelo tik prije tuširanja. Zatim bi se desetak minuta smrzavala u tušu i čekala da se maska djelomično osuši. Isprala bi je sa toplom vodom i koža mi je bila izrazito mekana. Nisam primjetila neku posebnu hidrataciju. Kupnju neću ponoviti jer me se ova maska nije posebno dojmila i smatram da mi takav proizvod za tijelo nije potreban.

Kod njege noktiju potrošila sam:


EVELINE 8U1 TOTAL ACTION INTENSIVE NAIL CONDITIONER

Lak za nokte mliječne boje koji koristim ili kao bazni lak ili samostalno. Moji nokti su prirodno dosta čvrsti no dogodi mi se period kada su posebno lomljivi i tada namažem sloj ili dva na nokte. Lako je maziv i poprilično se brzo suši. Kupnju ću zasigurno ponoviti iako sam u drogerijama primjetila nove Eveline lakove za jačanje noktiju pa se možda odlučim za jedan od tih.


AVON NAIL EXPERTS GEL STRENGHT BASE COAT

Ovaj lak za nokte koristila sam kada sam potrošila Evelinov. U bočici je nježno ružičaste boje dok na noktima ne ostavlja nikakav trag osim što je jako sjajan. Nešto je gušće teksture u odnosu na Eveline lak. Kada sam došla do polovice bočice lak se počeo stvrdnjavati i bio je gumenast tako da se teško razmazivao. Nokti su mi bili čvrsti dok sam ga upotrebljavala no kupnju neću ponoviti jer sam gubila živce dok bi ga ravnomjerno namazala jer je bio pregust.


OLEA ODSTRANJIVAČ LAKA
&
OLEA ULJNI ODSTRANJIVAČ LAKA ZA NOKTE

Kod acetona mi je najbitnije da je dovoljno snažan tako da ne moram potrošiti bezbroj vatica skidajući lak. S ova dva sam bila zadovoljna iako me pakiranje ovog lijevog izluđivalo. Kada bi vaticom pritisnula čep previše bi acetona izašlo sa strane tako da sam morala biti vrlo pažljiva sa korištenjem. To je jedini razlog zašto ga neću ponovno kupiti. Uljni odstranjivač mi je solidno skidao lak sa noktiju i vjerojatno ću ga ponovno kupiti ako budem u prilici. 

Što se tiče dekorative oprostila sam se sa:




MAYBELLINE THE ROCKET VOLUM' EXPRESS

Ovo je moja omiljena drogerijska maskara. Ima gumenu četkicu koja odlično podigne trepavice, produži ih i da joj volumen. Ono što mi se najviše sviđa kod nje je to što se ne trusi. Ne znam kako je vama, ali meni se 90% maskara trusi i ostavlja male, crne točkice na obrazima. L Sa ovom mi se to ne događa i zbog toga je obožavam. Svakako ću ponoviti kupnju, a namjeravam isprobati i vodootpornu verziju.


Potrošila sam i nekoliko testera parfema od kojih su mi se Versace Bright Crystal i Hugo Boss Boss najviše svidjeli. Kako trenutno pokušavam smanjiti svoju kolekciju parfema zasada neću kupiti niti jedan od ovih isprobanih testera.

NARCISO RODRIGUEZ EAU DE TOILETTE NARCISO

NICOLE EAU DE TOILETTE

VERSACE EAU DE TOILETTE BRIGHT CRYSTAL

HUGO BOSS EAU DE PARFUM BOSS



ESSENCE LIPLINER 06 SATIN MAUVE

Stara verzija odlične Essence olovake došla je svome kraju. Ova nijansa mi se veoma sviđala i najčešće posežem za takvim prljavo ružičastim nijansama. Olovka je bila kremasta i dugotrajna te mi nije isušivala usne. Novije verzije ovih olovaka su mi također dobre no za nijansu su tvrđe.


Jeste li isprobale neke od ovih potrošenih proizvoda i kakvo je vaše mišljenje o njima? Volite li čitati ovakve postove ili vam je ovo previše teksta odjednom? :)  Šaljem vam puno pozdrava do sljedećeg posta! 

You Might Also Like

12 comments

  1. Sada sam se sjetila Bourjois dezića, koristila sam ih neko vrijeme i jako bila zadovoljna njima, nemam pojma zašto ih više ne koristim. Dove deziće inače jako volim, ali ne one koji imaju puderaste mirise, već voćne, oni su mi super. :)Biobaza i LPM gelovi su mi također jako dragi. :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Meni su Bourjois dezići baš super i namjeravam isprobati sve vrste, a dati ću šansu nekom "voćnom" Dove dezodoransu, možda mi se svidi. :)

      Izbriši
  2. Sakupila si poprilično emptisa :D Eveline 8u1 lak i Avon micelarna zbilja su odlični proizvodi

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Jao, ovo je samo mali dio potrošenih proizvoda, stvarno ih se nagomilalo u zadnje vrijeme. :) Drago mi je da ti tebi odgovaraju ova dva proizvoda, meni su odlični.

      Izbriši
  3. Ovu vražju Avon masku za tijelo i ja imam... Nemam pojma što ću s njom jer mi je ogromna tlaka smrzavati se u kadi 10-15 min, a radi mi isto što i dobar piling. Ne znam što mi je došlo da sam je kupila. Dove dezići su zapravo jedini koje koristim i koji mi drže stvari pod kontrolom. Ovaj plavi mi je ok, no tisuću mi je puta od njega bolji onaj zeleni od krastavca. Probaj taj, miriši baš svježe!

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Haha, baš si me nasmijala svojim komentarom za masku. Ništa, iskoristi je ljeti kada ne bude toliko hladno u kupaonici, to mi se čini kao jedino rješenje. :) Svakako ću probati zeleni Dove, mislim da sam ga čak jednom davno i isprobala i da mi nije bio loš.

      Izbriši
  4. Baš sam i ja nedavno potrošila Bourjois gel za umivanje i imamo isto mišljenje o njemu, svidio mi se, ali ne toliko da bi u skorije vrijeme ponovila kupnju. Bourjois tonik trenutno trošim, ali nisam baš zadovoljna...Dove original dezić mi je jedan od najboljih i najdražih dezića, njemu se uvijek vraćam. Od Eveline učvršćivača, nebi ti preporučila da uzmeš S.O.S. verziju jer se meni gulila s noktiju i kao bazni lak mi je podbacio jer bi se sloj laka koji je bio preko njega brzo izgulio s noktiju, a isto tak mi se zgusnuo prije nego sam ga uspjela cijelog potrošit, puno, puno mi je bolji ovaj 8u1. :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Da, čitala sam na tvome blogu da i ti koristiš Bourjois gel i tonik, baš bezveze da se nisu svidjeli ni jednoj ni drugoj. :/ Ja se nisam našla sa Dove dezićem, ali ću svakako isprobati njegove ostale vrste. Hvala na "upozorenju" za Eveline S.O.S. lak, taj neću isprobavati.

      Izbriši
  5. Meni je Dove dezodorans odlican. Vrlo rado ga koristim.
    Olea sam jednom koristila.
    8u1 obavezno. Uvijek jednu bocicu moram imati.
    I Essence olovke za usne su mi odlicne.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Meni se nikako nije svidio Dove dezić, nije mi odgovarao. Ja sam isto potrošila nekoliko bočica Eveline laka za nokte, baš je dobar. Essence olovke su valjda jedne od najhvaljenijih olovaka. :)

      Izbriši
  6. volim LPM gelove za tuširanje, no nisam probala ovaj s bademom :D mogla bih :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Trenutno ti je na akciji u Bipi za 12kn, savršena prilika :)

      Izbriši

Popular Posts

Like us on Facebook

Subscribe