RECENZIJA GOLDEN ROSE MATTE LIPSTICK CRAYONS

21:22



U drugom dijelu naše trilogije o Golden Rose proizvodima za usne pišem vam o mat ruževima u olovci. Ovo su prvi ruževi u olovci koje sam isprobala, i to sedam nijansi.


Kada sam dobila priliku naručiti ove ruževe iz susjedne Srbije bacila sam se na pretraživanje interneta u potrazi za nijansama. Trenutno na tržištu postoji 19 nijansi, a ja sam se odlučila za nekoliko nude nijansi, nekoliko boje mesa te poneku crvenu. Ambalaža ovih olovaka jednostavna je i minimalistička. Ono što je praktično kod nje je što boja na ambalaži odgovara ružu unutar pakiranja. No meni se ipak događa da nakon nekoliko sati boja na usnama oksidira i postane za nijansu tamnija. Najviše sam to primijetila kod nude nijansi. Olovke ne dolaze zaštićene pa svakako prije kupnje provjerite je li ih netko prije vas isprobavao.


Cijena ovih olovaka na web stranici Golden Rose Hrvatska i na web shopu Pink Panda je 37,99 kuna dok sam ih ja platila svega 220 dinara tj. oko 14 kuna. Ako ste u prilici svakako pokušajte proći jeftinije jer je razlika u cijeni zaista osjetna. Sadrže 3.5 grama, a rok trajanja im je 18 mjeseci. Ovo su olovke na šiljenje i deblje su od ostalih koje posjedujem (Essence, Catrice, Eveline i sl.) stoga vam je za njih potrebno šire šiljilo. Moja preporuka je da kupite Golden Rose šiljilo koje je namijenjeno upravo za ove ruževe u olovci.


Pigmentacija svih nijansi koje posjedujem je odlična, dovoljan je jedan premaz kako bi se dobila puna boja. Ruževi su vrlo kremasti i lako se nanose. Sa tamnijim sam  nijansama ipak bila malo opreznija i preciznija kod nanošenja što mi je oduzelo više vremena. Ne suše se odmah u mat završetak, za to je potrebno i do sat vremena. Na usnama ne ostavljaju osjećaj ljepljivosti. Što se tiče njihove postojanosti obrok, kao npr. sendvič ili salatu neće preživjeti, također će ostavljati trag na čašama i šalicama. No ukoliko ne jedem i ne pijem na mojim usnama se zadržavaju tri do četiri sata prije nego počnu blijediti. Nisam primijetila da mi pretjerano isušuju usne kao neki mat ruževi.


U nastavku vam donosim swatcheve na ruci, mojim usnama i kratki opis svake od nijansi:


NIJANSA 04 je jedna od boja koje nisu moj odabir za svakodnevno nošenje. Riječ je o crvenoj nijansi koja vuče na boju maline.



NIJANSA 08 je jedna za kojima najčešće posežem. Boja mesa je najjednostavniji opis, ima sivkasti podton i s dugotrajnim nošenjem zna oksidirati te biti nijansu tamnija.



NIJANSA 10 je moja omiljena nijansa. Svijetlo ružičasta, nježna, jednostavna za nanošenje i brzinsko popravljanje tokom dana.



NIJANSA 11 još je jedna od onih boje mesa no ova ima topao podton.



NIJANSA 13 je nude nijansa sa breskvastim podtonom. Rekla bih da se kod nje najviše primjeti tekstura usana.



NIJANSA 19 u sebi sadrži izraženi ljubičasti podton no još uvijek spada u nijanse boje mesa.



NIJANSA 20 je posljednja crvena koju posjedujem. Svijetlija je od nijanse 04 i najčešće je nanosim za večernje izlaske.



Jeste li vi isprobale ove ruževe u olovci, kako vam se sviđaju? Nadam se da vam se svidio post i slike te da će vam biti koristan odlučite li se za kupnju ovih olovaka. 


Šaljem vam pozdrave do sljedećeg čitanja!

You Might Also Like

4 comments

  1. Baš sam narucila 3 nijanse i jedva cekam da stignu :)
    Inače su mi njihovi mat ruzevi odlicni, a narucila sam i Jedan tekuci pa me baš zanima kakvi će i oni bit :)

    Fotke su divne <3

    OdgovoriIzbriši
  2. Da, mat ruževi su im odlični, a vjerujem da ćeš biti zadovoljna i sa ovima u olovci. Sljedeću recenziju o njihovim tekućim ruževima pisati će moja sestra pa svakako baci pogled. Hvala ti! :)

    OdgovoriIzbriši
  3. Ma ne znam koja mi je nijansa ljepsa. :)
    Slike su ti fantasticne :)
    Inace, meni bi za ovo trebala jo tanja olovka za preciznost :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala ti puno! I meni se na prvi pogled činilo da olovke nisu dovoljno tanke za obrubljivanje usana, ali su kremaste i vrlo se lako nanose. A ipak nisu toliko mekane da se razlijevaju i uvlače u sitne bore. :)

      Izbriši

Popular Posts

Like us on Facebook

Subscribe