Instagram report: may

22:56

 

Drage naše, vrijeme je za mjesečni izvještaj sa našeg instagram profila @kutaksrece. Udobno se smjestite i uživajte jer pred vama se nalazi naših dvanaest najpopularnijih fotki u prošlom mjesecu sa kratkim objašnjenjem istih. Pa krenimo!


Kakvo bi to proljeće bilo bez tulipana, koji su jedno od najfotogeničnijeg cvijeća na Instagramu? Voljela bih kada bi mi svakodnevno krasili dnevni prostor. :)


Korektori su jedni od mojih svakodnevih pomagača u prikrivanju podočnjaka i sitnih nepravilnosti. Volim isprobavati nove formule, nijanse i praktična pakiranja. U pozadini pozira Ivina zlatno crna ogrlica koja se jako dobro uklopila među ove male spasioce. J


Ovo je jedna od mojih najzahvalnijih torbi koje sam nosila u zimskom razdoblju te sam je htjela ovjekovječiti prije nego je spremim u ormar i prednost dam torbama veselijih nijansi. Kupljena je u H&M-u, srednje je veličine i prekrivena je crnim resama koje uvijek simpatično lepršaju dok žurim gradom.


Fotografija na kojoj se nalaze proizvodi koji su me razočarali. Dugo sam željela napisati ovaj post i podijeliti svoje mišljenje sa vama, kao i pročitati vaša iskustva. Veseli me to što sam sve opreznija i iskusnija u svojoj kupovini te se nadam što manjem broju neodgovarajućih proizvoda u budućnosti.


Dvojac na slici su Essence i Bourjois rumenila iz moje kolekcije za kojima posežem vrlo često. Smatram da u drogerijama možete pronaći izrazito kvalitetna rumenila i za mali iznos novaca dobiti dugotrajan i pigmentiran proizvod. Upravo iz tog razloga naše kolekcije rumenila se vrlo često povećavaju. J


Upravo sam se krenula spremati za izlazak iz kuće kada sam odlučila okinuti fotku stvarčica koje namjeravam koristiti. Iako se ne konturiram često, one dane kada imam dovoljno vremena za spremanje, volim koristiti Freedom Pro Strobe paletu. Njome naglasim jagodične kosti, a highlighter stavim u kutove očiju što je uvijek dobar trik ako želite „otvoriti oči“ i postići odmorniji izgled.


Svi znamo koliko je vježbanje zdravo i važno, posebno u ovom periodu kada se želimo dovesti u formu za ljeto. Ja se uvijek osjećam bolje vježbajući u šarenim tajicama i majcama sa printovima.


Jeste li već isprobale Look by Bipa kistove? Ja sam izuzetno zadovoljna s njima. Osim prekrasnog pakiranja, odlično odrađuju svoj posao i jako su mekani.


Ovo je zapravo vrlo jednostavan desert kojeg je pripremila Iva, a riječ je o panna cotti s preljevom od šumskog voća. Idealna poslastica za one koji vole lagane i osvježavajuće deserte. Uskoro možda podijelimo i na blogu naša omiljena jela i recepte.


Uvijek se iznenadim kada pogledam svoju košaricu sa proizvodima za obrve jer ih zaista imam puno. Kao i sa korektorima, volim isprobavati razne kombinacije i nijanse koje će odgovarati mojim obrvama. Na slici se nalazi jedna od mojih najčešće korištenih kombinacija.


Konjac spužvica je proizvod koji Iva obožava te je napisala post o njima, pa bacite pogled ukoliko vas zanima zašto su te spužvice tako posebne. Ps. što kažete na njenu predivnu orhideju?



Ovaj post završavam slatkim krajem, Lidlovim kroasanima  sa maslacem. Mislim da ne moram previše objašnjavati.  Sretna sam što sam se uspijela strpiti i uslikati ih prije nego što sam ih smazala. J


Sviđaju li vam se naše prošlomjesečne fotografije? Koje vam se najviše dopadaju? Volite li kao i mi "scrolati" na Instagramu u nedogled i uživati u prekrasnim slikama?

Šaljem vam puse svima! ❤️

You Might Also Like

6 comments

  1. Upravo sam otkrila vaš blog :O i definitvno nastavljam sa čitanjem i praćenjem ;)
    Fotke su vam krasne :) Također imam Freedom kontur paletu i odlična mi je :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala ti puno! Jako nam je drago da ti se sviđa :) Karmen koristi Freedomovu powder varijantu, a ja cream i obje su stvarno super.
      Iva

      Izbriši
  2. Jao kako lijepe slike. Obozavam takve slike.

    Charming Coco

    OdgovoriIzbriši
  3. Instagram feed je odličan i fotke izgledaju profesionalne! :) xx Maja

    OdgovoriIzbriši

Popular Posts

Like us on Facebook

Subscribe