Sunčani poljubac uz Artdeco Paradise Island Bronzer

22:28



U prošlom postu napomenule smo kako će na blogu uskoro biti govora o jednom proizvodu iz prošlogodišnje limitirane kolekcije. Radi se o ovome Artdeco Paradise Island bronzeru, a razlog tome što ipak pišem o njemu je to što je još uvijek dostupan na Notino web shopu! Dakle ukoliko ste ga i vi propustile lani, pročitajte recenziju i ne brinite ukoliko ga poželite jer imate priliku doći do njega.

Prvo što me dojmilo kod ovog bronzera je njegova količina jer dolazi u čak 18 grama! U principu, to je gotovo dvostruko više od standardnih drogerijskih bronzera. Odmah nakon toga, mislim da je samo pakiranje jako upečatljivo i efektno. Vanjski plastični dio me baš nekako asocira na ljeto i lijepu brončanu put, a unutrašnji reljef je toliko predivan da ga je u prvi mah šteta dirati.


Kako sam bronzer naručila online, nisam ga imala priliku najprije isprobati u živo. Pri prvom swatchu na ruci ostala sam prilično ravnodušna. Nije bilo neke pigmentacije, a nijansa mi se činila skoro presvijetla… Naravno rijetko sudim proizvode prema swatchu prstom jer to nije realno stanje, tako da se moj dojam itekako popravio kada sam ga nanijela na lice.


Prvo što sam primijetila jest da je bronzer jako mekan i vrlo se lako kupi kistom. Testirala sam ga u kombinaciji sa više različitih kistova i najboljim mi se pokazao veći, mekani, fluffy kist. Usporedbe radi, ovaj bronzer ima gotovo suprotnu teksturu od Physicians formula bronzera o kojem sam pisala ovdje. Vrlo je sitno mljeven, te nije previše zbijen u panu stoga se dosta trusi u dodiru s kistom.


Mislim da je takva tekstura zaslužna da se ovaj bronzer nevjerojatno lako blenda i divno stapa s kožom. Bronzer je dostupan u dvije nijanse, u tamnijoj Beach babe i svjetlijoj Sunburst, koju sam ja izabrala. Kao što sam već rekla, nemojte da vas zavara swatch prstom jer na licu je itekako primjetan. Moja nijansa pudera je Mac NC15, te u usporedbi s time, ovaj bronzer mi lijepo naglasi obraze i utopli ten. Pigmentacija je solidna i moguće je pretjerati s njime, pa savjetujem upotrebu dnevnog svjetla pri šminkanju. Završetak je potpuno mat.


Sam ton bronzera je definitivno na toplijoj strani, tako da nikako ne preporučam konturiranje njime, nego nanošenje uz već postojeće konture ili samostalno, laganim potezima fluffy kistom. Također mislim da će se zbog svog tona bolje slagati sa kožom toplog/ žućkastog podtona. Moj je više neutralan pa čekam da uhvatim malo boje kako bi se ovaj bronzer još ljepše stopio s mojom puti.


Postojanost bronzera je odlična tokom cijelog dana. Kod mene vrijedi pravilo koliko mi traje tekuća podloga (puder) toliko će mi trajati i praškasti proizvodi naneseni nakon njega. Sve u svemu, bronzer ne blijedi dobrih 6-7 sati nošenja niti postaje flekav. Ako primijetite da vam se to događa probajte ga u kombinaciji s drugom podlogom ili samostalno!


Cijena ovog bronzera je oko 200 kn, što mislim da je potpuno opravdano s obzirom na količinu te ono što nudi. Na Notinu možete naći još dosta Artdeco proizvoda tako da bacite oko ukoliko volite ovaj brend. Ako vas još nešto zanima o ovom bronzeru, slobodno mi pišite u komentarima!



You Might Also Like

4 comments

  1. Trenutno sam baš u potrazi za novim bronzerom, a ovaj izgleda predivno! :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Malo je topliji, ali je stvarno predivan komad šminke! ;)

      Izbriši
  2. Bronzer je stvarno predivan, imala sam priliku vidjeti ga pobliže, reljef me najviše očarao. :) Tebi jako lijepo stoji, nažalost nije za moj podton.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Šteta reljef se brzo "izliže" nakon par korištenja, ali je svejedno predivan. :) Kakav podton ti imaš?

      Izbriši

Popular Posts

Like us on Facebook

Subscribe