Online kupovina uz Notino web shop

02:05



Pozdrav drage naše, nakon dugo vremena donosimo vam jedan zajednički post. Biti će govora o online kupovini, web shopu Notino, te o par proizvoda koje smo dobile na isprobavanje.

Sjećate li se svoje prve online kupovine? Nas dvije smo u početku bile ekstra oprezne i naručivale isključivo sa domaćih stranica i to uz plaćanjem pouzećem. Naravno s vremenom smo naučile kupovati sigurno i sada nam više ne čini toliku razliku je li riječ o domaćoj ili stranoj online trgovini. Uvijek provjerimo uvjete kupovine, dostave i povrata proizvoda te način plaćanja. Ukratko se iz tih podataka može zaključiti je li riječ o pouzdanoj stranici, a naravno uvijek možete i sami provjeriti reputaciju trgovine na internetu jer danas se je moguće informirati o svemu. Također vodite računa dolazi li vaš paket  iz EU ili izvan nje, kako bi izbjegli neugodna iznenađenja s carinom i pdv-om. Ukoliko naručujete izvan EU pazite da vrijednost paketa s dostavom ne prelazi iznos od 22€ i u pravilu ne bi trebali imati nikakve dodatne troškove.


Danas vam pišemo o web shopu Notino o kojem ste već mogle čitati na našoj Facebook i Instagram stranici jer smo u par navrata naručivale preko njega. Do sada smo bile jako zadovoljne njihovom uslugom i upravo zato smo posebno sretne što smo nedavno sklopili i suradnju. Tako da ćete na našem blogu uskoro moći čitati recenzije proizvoda iz njihove ponude. Inače je riječ o kompaniji koja posluje u čak 20-ak zemalja sa velikom ponudom parfema te preparativnih i dekorativnih proizvoda.


A zašto se nama Notino čini kao super web shop?

1. Zato jer imaju široku ponudu drogerijskih i high end brendova na jednom mjestu

Bilo da se radi o Catrice ili Lancome ružu, sigurno ćete pronaći odgovarajući proizvod unutar svog budžeta. Dovoljno vam govori podatak da drže gotovo 200 brendova dekorativne kozmetike, a sveukupno oko 1500 brendova. Zaista je praktično što u jednoj kupovini možete naručiti skin care, šminku i parfem, zar ne? Ako npr. tražite poklon prijateljici za rođendan svakako zavirite ovdje


2. Zbog izbora proizvoda iz limitiranih kolekcija, kao i proizvoda koji se inače ne mogu naći u Hrvatskoj

Uskoro ćete čitati recenziju upravo jednog proizvoda iz prošlogodišnje limitirane kolekcije, koji nam je lani promakao, tako da je naše oduševljenje bilo tim veće kada smo ga našle na ovoj stranici. Ako ste željele isprobati brendove kao što su Weleda, Missha, Inglot ili čak Jo Malone i Bare Minerals, dio njihove ponude možete naći na Notinu. Također drže i dosta Avon proizvoda što može biti jako praktično za one koje nemaju svoju Lady ili vam se jednostavno ne da čekati proces narudžbe.


3. Povoljne cijene, brza dostava i dobro zapakirani proizvodi

Ukoliko pratite cijene kozmetike, šminke i parfema kao i nas dvije, vrlo brzo ćete primijetiti da određene proizvode možete naći dosta povoljnije nego na drugim mjestima. O tome smo već pisale ovdje. Dostava funkcionira brzo i pouzdano, plaća se 25 kuna (28 kn za otoke), a često imaju i ponude uz koje možete ostvariti besplatnu dostavu. Proizvodi su nam do sada stizali zapakirani tako da bi preživjeli i pad sa balkona. Karikiramo, ali stvarno se vidi da vode računa o tome da narudžbu dobijete u besprijekornom stanju.


U sklopu suradnje primile smo nekoliko proizvoda koje možete vidjeti na fotografijama. L'oreal crnu masku za lice s glinom obje obožavamo i već smo je spominjale u par navrata, tako da nam je stigla kao naručena. Njen efekt je najbolji nakon tuširanja, kada su vam pore dobro otvorene pa onda izvuče najviše nečistoća. Obavezno isprobajte i njihove nove pilinge koji su nam jednako oduševljenje kao i maske. Još jedan „crni proizvod“ je  Soaphoria Carbone sapun za čišćenje lica. Sadrži aktivni ugljen i namijenjen je njezi problematične kože s aknama. Što se tiče uklanjanja šminke i čišćenja imamo priliku isprobati Avene micelarnu vodicu. Pakiranje od 100 ml će biti super za putovanja. Mediblanc Strong Black pasta za zube nas nije posebno oduševila jer i inače ne preferiramo crne paste za zube, a ova stvarno nema neko posebno djelovanje. 


Brend za kojeg nismo čule do sada je FlosLek, a isprobati ćemo njihov enzimski piling. Ovaj proizvod je također namijenjen masnoj, kombiniranoj i koži sklonoj aknama. Lagane je gelaste teksture, nanosi se do dva puta tjedno na očišćenu kožu lica. Ostavi se 8-12 minuta a nakn toga ispire. Green Pharmacy Hand Care Rose hranjiva i hidratantna krema za ruke i nokte je nešto što je uvijek dobro imati uza sebe! Obje vodimo računa da su naše ruke njegovane i meke, te ova kremica ide u upotrebu čim malo riješimo zalihe krema u torbicama, noćnim ormarićima i ladicama… Dolazi nam sunčanije vrijeme tako da svi vode više računa o kremama sa SPF-om, iako je to jednako bitno i tokom cijele godine. Ukoliko imate masnu kožu ili masnu T-zonu mogla bi vas zanimati Pharmaceris hidratantna i umirujuća krema sa zaštitnim faktorom 30. Također je navedeno kako je posebno pogodna za lice isušeno i nadraženo liječenjem akni. U paketu se našlo i nekoliko manjih testera Avon parfema, Avene, La Roche Posay, Bioderme i Institut Esthederm. Testere volimo isprobati i super su stvar za dobiti uvid u proizvod.


Za kraj za vas imamo pitanje jeste li već upoznate s ovim web shopom i jeste li možda već naručivale s njega? Preferirate li kupovinu on line ili isključivo uživo? Šaljemo vam puno pozdrava i pusa do sljedećeg posta!





You Might Also Like

9 comments

  1. Cula sam za Notino ali nisam jos nista narucivala ali Svakako hocu.
    Sto se tice online kupnje, samo eBay i Pink Panda.
    Dobro i Elipso za kucanske aparate. 😂

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Vjerujemo da ćeš i ti biti zadovoljna sa kupovinom jer su zaista profesionalni i brzi. :)

      Izbriši
  2. Notino je odličan,vrlo povoljan i profesionalan.Sve pohvale

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Da, zaista se mogu naći neki proizvodi koji su dosta jeftiniji nego npr. u našim drogerijama. I od nas imaju sve pohvale. :)

      Izbriši
  3. Odlican post, nisam cula za ovaj sajt i drago mi je sto ste nas upoznale sa njim i otkrile nam ga... pogledacu sta sve imaju u ponudi i nadam se i naruciti nesto ^_^
    Ja volim i online kupovinu, ali i uzivo, zavisi sta kupujem ^_^ Na primer, patike, farmerke to vise volim uzivo da odem i kupim dok ovakoo neke stvari online :))

    Nova sam, ako zelite zapratite i uzvraticu, samo ostavite komentar :))

    Novi post
    https://sassyprimadonna.blogspot.rs/

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. I mi isto preferiramo kupovinu uživo kada kupujemo odjeću i obuću. A make up podjednako volimo online ili uživo. :)

      Izbriši
  4. Neki dan mi je stigao prvi njihov paketić. Oduševljena sam koliko su dobro zaštitili proizvode, bolje od nekih drugih online stranica s kojih sam naručivala, a i jeftiniji su prozvodi :D

    OdgovoriIzbriši

Popular Posts

Like us on Facebook

Subscribe