L.O.V. EVENelegance kist za puder

21:03


Zasigurno ste već primijetile beauty brend L.O.V. koji je prošle godine došao na police naših drogerija. Riječ je o luksuznijoj, sestrinskoj firmi Essence i Catrice kozmetike.  U svojoj ponudi raznih kozmetičkih proizvoda nude i devet kistova za nanošenje make up-a. Današnja recenzija posvećena je kistu za nanošenje tekuće podloge.  



Ja tekući puder nanosim spužvicom ili kistom, ovisno o tome koliku jačinu prekrivanja želim i u kakvom mi je stanju lice općenito. Kada puder nanosim spužvicom on izgleda prirodnije, no svaka spužvica upije određenu količinu pudera pa ga potrošim više kako bi dobila jače prikrivanje. Dok je za nanošenje kistom potrebna manja količina pudera kojeg razmažem i utapkam u lice.


Sam dizajn L.O.V. kista, jednostavan je i minimalistički. Ne znam za vas, no ja se ježim od svih onih silnih „mermaid“, duginih kistova te su mi ipak najdraži oni sa elegantnim dizajnom. Drška je izrađena od crne, mat plastike sa roskasto zlatnim metalnim vrhom. Na dnu drške nalazi se natpis L.O.V. također u roskasto zlatnoj boji. Kist izgleda kvalitetno napravljen.



Svi L.O.V. kistovi dolaze pojedinačno zapakirani u crne kartonske kutije sa prozirnim dijelom kroz koji možete vidjeti kako kist izgleda. Dlake ovog kista su crne, sintetičke i poprilično mekane. Ravno je rezan, a dlake su kratke i gusto zbijene. Upravo ta „zbijenost“ dlake omogućava lagano nanošenje pudera na lice. Malim kružnim pokretima puder se lako razmazuje i sjeda na lice. Dok sa većim kistovima ovog oblika imam problem dobro utapkati puder na područje oko nosa jer nisu dovoljno precizni sa ovim je to vrlo jednostavno zbog njegove veličine. Na slikama ispod možete vidjeti usporedbu u veličini između Bare Minerals Perfecting Face i Nanshy Flawless Foundation F01 kistova.


Za brzinsko nanošenje pudera smatram da je ipak premalen. Ja ga koristim kada imam dovoljno vremena za precizno utapkati i izblendati puder. Ako se žurim na licu mi ostanu tragovi od kista jer je zaista potrebno lijepo razraditi puder da on „sjedne“ na kožu. Naravno to ovisi i o teksturi pudera.  Može poslužiti i kod nanošenja korektora jer ima nježnu dlaku i dovoljno je malen.


Kist je proizveden u Italiji, a cijena mu je oko 80 kuna. Prala sam ga puno puta i za sada mu nije ispala niti jedna dlačica, a imam ga malo manje od godinu dana. Vrlo sam zadovoljna njegovom kvalitetom i preporučila bih vam ga ako tražite cjenovno pristupačan kist koji se može kupiti u našim drogerijama.  


Jeste li vi isprobale neki kist iz L.O.V. ponude i koje je vaše mišljenje o njima? Koji su vaši omiljeni kistovi za nanošenje pudera?


Šaljem vam pozdrave i puse do sljedećeg posta! 😊






You Might Also Like

2 comments

  1. Mene tudi vedno bolj zanimajo taki čopiči, imam dva od Essence in se presenetljivo super držita! In prelepo ozadje, The F Word je res fotogenična knjiga. Sta jo že prebrali? :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Essence kistovi stvarno znaju biti odlični i ja ih isto jako volim, pogotovo one za oči. Hvala ti! The F Word se baš lijepo uklopila, nikako da uhvatim vremena i pročitam je do kraja, tek sam 20-tak stranica prošla. :) :*

      Izbriši

Popular Posts

Like us on Facebook

Subscribe