KIKO MILANO Instant Colour Matte Liquid Lip Colour

10:50


Kao što već znate Kiko Milano kozmetika nažalost nije dostupna u Hrvatskoj, pa sam iskoristila priliku dok sam bila u posjeti Ivi u Belgiji i odlučila isprobati nešto iz njihove ponude. Tekuće mat ruževe nosim gotovo svakodnevno i jedni su mi od omiljenih pa je moj izbor pao upravo na njih. Pokazali su mi se kao najsigurniji izbor kada želim intenzivnu boju i dugotrajnost bez popravljanja ruža tokom dana.


Ambalaža Kiko Milano tekućih mat ruževa vrlo je elegantna i zanimljiva. Kombinacija srebrne i prozirne plastike odaje dojam kao da se radi o puno skupljim ruževima nego što oni to jesu. Oduvijek su mi se sviđala pakiranja njihovih proizvoda i općenito volim kada brend ima primamljiv proizvod iz unutra kao i izvana. 😊 Aplikator im je spužvast i duguljast. Ruž se s njime lako nanosi i dovoljno je precizan što mi je vrlo bitno kod tamnih nijansi.

 




Nijanse koje imam su: 07 Magenta, 10 Dark Mauve, 11 Plum i 12 Teal Blue
Ovoga puta odlučila sam se za tamnije i posebnije, ne baš svakidašnje nijanse jer ne volim gomilati slične ruževe već eksperimentirati sa bojama usana. Tekstura im je kremasta, lako maziva te jednaka kod sva četiri ruža što me ugodno iznenadilo, pogotovo kod tamno ljubičaste i plave nijanse. Jedan sloj dovoljan je za potpunu pigmentaciju, no ja ipak iz navike pređem dva puta po usnama. U potpuni mat suše se poprilično brzo i nakon toga ne mrdaju sa usana niti se lijepe što zna biti slučaj sa nekim ruževima. Ne mogu reći da su ovo najugodniji ruževi za nositi niti da ih ne osjetim na usnama tokom dana no nisu preteški i ukoliko ste navikle nositi mat ruževe sa ovima nećete imati problema.


Ono što mi zna zasmetati kod tamnijih nijansi je što s vremenom skliznu sa unutarnjih dijelova usana pa se moraju nadograditi. (Ne znam za vas, no ja ne volim kada se nasmijem da mi se vidi linija između usana i ruža ako me razumijete.) Kada se nadograđuju postoji mogućnost da se počnu mrviti (također sa unutarnjih dijelova). No osim ako ih ne mislite nositi 10+ sati ili jesti pravi obrok dok ih imate na usnama nećete imati potrebu za popravljanjem jer su zaista postojani. Imajte na umu da ovakvi mat ruževi isušuju usne pogotovo ako ih nosite često  stoga vam preporučam da redovito radite piling usana te ih mažete bogatim balzamom svaku večer.




Količina koju dobijete je 6,5ml za cijenu od 7,95 eura. Rok trajanja im je 18 mjeseca, a proizvedeni su u Italiji. Dolaze u 15 različitih nijansi. Možete ih naručiti na njihovoj službenoj KIKO stranici.
A sada slijede swatchevi svih nijansi:



07 Magenta


10 Dark Mauve


11 Plum


12 Teal Blue

Moj sveukupni dojam jest da su ovo dobri tekući mat ruževi. Pigmentacija im je odlična, lako se i precizno nanose te nisu preteški na usnama. Suše se u potpuni mat i postojani su satima. Nisu uspjeli sa trona skinuti moje omiljene GR tekuće mat ruževe no draži su mi od Deborah ili Aura ruževa.



Kako se vama sviđaju ovi ruževi? Jeste li ih isprobali? Koristite li vi KIKO kozmetiku?


Šaljem vam puse i pozdrave do sljedećeg posta! 




You Might Also Like

6 comments

  1. Imam par stvaricica od Kiko kozmetike al nazalost ruzeve nisam probala 😑
    Ove tvoje nijanse su mrak!!

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Meni su ovo prvi proizvodi od Kika, ali sigurno ne i posljednji. Da, nijanse su stvarno divne! :)

      Izbriši
  2. Divne nijanse,ambalaža mi je odlična.Ovo moram probati

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ako inače nosiš i voliš mat ruževe sigurno će ti se i ovi svidjeti. Nijanse su baš odlične. :)

      Izbriši
  3. Svaka čast za aplikaciju, izgledaju kao nacrtani na usnama! 😄 Inače moram priznati da su mi Kiko proizvodi oduvijek bili zanimljivi, jer osim praktičnog i lijepog pakiranja nude klasične nijanse za svaki dan, ali i opcije za eksperimentiranje s bojama, a cjenovno su pristupačni. U svakom slučaju, nijanse ovih ruževa su divne! 😍

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala ti! Sve je to do mirne ruke, preciznog aplikatora i svakodnevne vježbe. ;)
      I meni se Kiko sviđa upravo zbog cjenovne pristupačnosti, divnih pakiranja i kvalittnih proizvoda. :)

      Izbriši

Popular Posts

Like us on Facebook

Subscribe