Carli Bybel - Eyeshadow & Highlighter Palette

19:21


Pozdrav djevojke, za danas sam vam pripremila recenziju jedne odlične palete koju sam dobila od predrage slovenske blogerice  Nine sa bloga Ninieboo. Hvala ti još jednom Nina! <3 Ovu paletu sam već dugo gledala i zbilja sam je željela tako da mojoj sreći nema kraja.

Hello girls! Today I did a review for you of one great palette, which I got from the dearest Slovenian blogger Nina from the blog Ninieboo. Once again, thank you Nina! <3 I had this palette in my mind for a long time and I really wanted it, so I couldn’t be happier to get it!


Paleta je nastala u suradnji blogerice Carly Bybel sa BH cosmetics i dio je limitirane kolekcije. U jednom od njenih zadnjih videa spomenula je kako će se ta kolekcija ubrzo povući sa tržišta tako da je ovo savršena prilika da je nabavite dok još možete. Njena cijena na službenoj BH stranici je 20 dolara.


This palette is made in a collaboration between beauty blogger Carly Bybel and a cosmetic company BH and it is limited collection. In one of her latest videos she mentioned that the collection will be soon of the market, so this is the perfect chance to purchase it while it's still there. The price of the palette is 20 dollars on the official BH shop.


Ambalaža palete je kartonska, simpatičnog chic dizajna. Na mojoj se vide lagane ogrebotine tj. udubine no to je zato što je stvarno jako često u upotrebi. Zatvaranje je magnetsko i mislim da je sigurna za putovanja. Unutar nje se nalazi ogledalo što je čini vrlo praktičnom, kao i lijepa poruka aspire to inspire. Sviđa mi se i to što ne sadrži nikakav kistić jer se oni u paletama najčešće pokažu kao promašaj, zar ne?

The packaging of the palette is cardboard with a cute chic design. I have some visible  scratches and dents on my palette but that is because it is so frequently used. It closes with a magnet and I think it is travel friendly. Inside it, there is a practical mirror and a beautiful message aspire to inspire. I like that it does not came with a brush, because they are almost always useless in palettes.



Paleta se sastoji od 10 sjenila od kojih je 5 mat, a 5 shimmerastih. Ostale 4 nijanse su highlighteri koji bi trebali odgovarati svim podtonovima, a mogu se naravno koristiti i kao sjenila. Paleta ukupno sadrži 47,6 grama. Moja osobna zamjerka je što mi highlighteri djeluju stvarno jako slično određenim nijansama sjenila i mislim da nema velike razlike kada se swatchaju zajedno. Unatoč tome, prva dva highlightera su predivna i opravdavaju to što ostala dva gotovo i ne koristim. Što se tiče sjenila moram reći da obožavam ove mauve nijanse i prvi red palete je kao stvoren za mene.


The palette contains 10 eyeshadows of which 5 are matte and 5 shimmer. The other 4 shades are highlighters, they are suitable for all skin tones and they can be also used as an eyeshadow. It has 47,6 gram in total. I personally don’t like that the highlighters are very similar to some eyeshadows, and when swatched together there is almost no difference beetwen them. Even though, the first two highlighters are gorgeous and somehow compensate the fact that I barely use the other two. Speaking of eyeshadows, I must say I adore this mauve shades and the first row in the palette is made for me. 


Kvaliteta sjenila je odlična! Izuzetno su pigmentirana i jako mekana. Vrlo se dobro blendaju i minimalno se truse. Volim to što se jako lijepo nadograđuju, pogotovo mat nijanse. Shimmeraste nijanse nakon što nanesem kistom dodatno natapkam prstom i na taj način dobijem potpunu pigmentaciju. Uz bazu, sjenila mi potraju cijeli dan bez da gube na intenzitetu ili ne skupljaju se u pregibu. Paleta je savršena za kreiranje različitih dnevnih lookova, sa rasponom od rozo-ljubičastih tonova do onih neutralnih zemljanih. Posebno mi se sviđa što imam savršenu mat nijansu za setiranje baze (prva nijansa), kao i odličnu nijansu za pregib (treća) i one su moja osnova kod svakog looka. Žao mi je što nijanse nemaju neko ime, dapače očekivala bi ukoliko blogerica stvara svoju paletu da će dati imena nijansama. No to ne umanjuje činjenicu koliko volim ovu paletu.

The quality of eyeshadows is great! They are pigmented and they are really soft. They blend so good and have minimal fall out. I like that I can build them nicely, especially the matte shades. When I work with the shimmers I first apply them by brush and then tap some more with my finger so I’ll get full pigmentation. They last all day without fading or creasing when I'm using primer.. The palette is great for creating various day time looks, with its range of pink-purplish tones and neutral earthy ones. I really like that the palette contains the perfect shade for setting my base (first one) as well as the perfect crease shade (third one) and they are used in my every look. I wish that the shades would have a name, I would even expect to have one if a blogger made it. Well, that doesn’t minimize the fact how much I love this palette.


Swatchevi su rađeni na primeru koristeći prst. Nijanse su redom – 1. red, 2. red i zatim 3. red highlightera.

The swatches are made on primer, using my finger. The shades go in this order: 1. row, 2. row and then the 3. row of highlighters.




A ovako paleta izgleda na djelu! Kao što sam već rekla, koristila sam 1. nijansu za setiranje baze i kombinaciju 3. i 4. nijanse u pregibu. Za vanjski kut oka, kao i uz donji rub trepavica koristila sam 5. nijansu. U unutarnjem kutu oka je 2. nijansa, a ispod obrve prvi highlighter.

And this is how I work with my palette! As I already said, I used the first shade for setting my base, and the combination of third and fourth shade in my crease. For the outer V, as well as on the lower lashes line I used fifth shade. In the inner corner of my eye I used second shade, and beneath my eyebrow I used the first highlighter.

 

Ukoliko mene pitate trebate li ovu paletu – DA! Kvaliteta joj je odlična, sadrži predivne nijanse i savršena je za svakodnevno korištenje. Kako se vama čini paleta? Bi li je voljele imati?

If you ask me do you need this palette the answer is clearly YES! It has great quality, beautiful shades and it’s perfect for everyday use. What do you think about the palette? Would you like to have it?

 



Na kraju posta mali podsjetnik na darivanje koje je trenutno aktualno na našoj fb stranici. Možete osvojiti zbilja lijepu nagradu pa vas pozivam da odigrate ukoliko još niste! :) Ps. darivanje je otvoreno za sve čitateljice iz Hr, Slo, Bih i Sr. Link na darivanje: https://goo.gl/IeMKIA

You Might Also Like

22 comments

  1. Makeup koji si kreirala je fantastican, zbilja sam odusevljena! A i paleta mi se svidja, rijetko kad se nadje neka koja bas ima sve ovako neutralne nijanse, usput je i super pigmentirana :) <3

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Joj hvala ti puno! Da, meni se paleta strašno svidjela prvi puta kada sam je vidjela, no do sada nisam koristila ništa od BH Cosmetics pa nisam znala što očekivati. Valjda me zato još više oduševila ;)

      Izbriši
  2. Wau, tale look, ki si ga naredila je BOŽANSKI! <3
    Jo že nekaj časa gledam in sedaj si me prepričala, da jo čisto zares potrebujem. :P

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala ti Sandra! Če je paletka tok noro dobra :) ps. zdaj je še znižana na 14,50$, tako, da je res fajn prilika!

      Izbriši
  3. divna je paleta, jos divnija je swachana! ubuduce radi vise ovako lijepih look-ova :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala ti na komentaru, drago mi je da ti se sviđa :) Do sada sam teško lookove slikala fotićem, ali s novim mobom sto puta bolje ispadaju tako da se nadam da će biti još lookova u budućnosti.

      Izbriši
  4. Paleta je divna,kvalitetna.. I već sam je skoro potrošila. Čak 3 nijanse su dotakle dno. :(
    Imam je već godinu dana i bogami još jednom bi je uzela koliko je dobra.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Bome, dobra si :) Slažem se, ni ja je ne ispuštam iz ruku..Nijanse baš po mome ukusu, kvaliteta vrh! :*

      Izbriši
  5. Divna paleta! Otkako je izašla premišljam se oko kupovine. Možda je vrijeme da ju konačno uzmem! :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Vjeruj mi ukoliko je odlučiš kupiti, nećeš požaliti :)

      Izbriši
  6. Prelepo izgleda i makeup look mi se dopada :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala ti! Paleta je stvarno odlična i jako se lijepo da raditi s njom :)

      Izbriši
  7. Ajme predivna je! Uopce nisam obracala paznju na tu paletu, ali super su swatchevi! �� i krasan mi je ovaj look, lijepo ti stoji!
    Tina

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala ti puno na komentaru! Ja sam zaljubljena u ovu paletu!

      Izbriši
  8. Look napravljen sa paletom je fantastičan. A i paleta je divna, boje su baš one koje volim i preferiram.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala ti! Uz to, paleta je jako povoljna i super kvalitete. :)

      Izbriši
  9. cure swatchevi su predivni, već duže vrijeme gledam kako bi uzela tu paletu, ali uvijek nešto dođe prije nje, a za tu cijenu se stvarno isplati :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ja sam je dobila na poklon tako da sam presretna! :) Paleta je pravi pogodak ;)

      Izbriši
  10. Nabavila sam ovu paletu skoro i onda čula da je rekla da će se povući, tako da sam još srećnija što samm na vreme naručila. :D Recenziju kao da sam ja pisala, sve se slažem sa tobom i obožavam je. :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Baš mi je drago da si je uspjela uhvatiti! Često je rasprodana, a pogotovo sada kada se povlači. Nadam se da će i tebe služiti jednako dobro kao i mene! :)

      Izbriši

Popular Posts

Like us on Facebook

Subscribe