Empties #3

17:59


Neko vrijeme sam marljivo skupljala praznu ambalažu, a sada možete pročitati moje mišljenje o proizvodima koje sam potrošila. Ovoga puta to je redom preparativa, jer svi znamo da se ona puno brže troši i zamijenjuje novim proizvodima. Dok sam natipkala i objavila ovaj post, već se nakupilo novih praznih proizvoda tako da će i oni sigurno vrlo brzo naći svoje mjesto na blogu. Da ne dužim, prijeđimo na proizvode.



L'oreal
Soothing Gel-cream wash

Gel za umivanje lica namijenjen suhoj i osjetljivoj koži. Nisam ga koristila za skidanje šminke već za umivanje nakon što bi uklonila šminku micelarnom. Gel je vrlo nježan, blagog mirisa i nešto gušće teksture. Na licu se ne pjeni, više je kao neka emulzija, a potrebno je malo više truda za ispranje. Nije isušivao moju kožu i bila sam zadovoljna njime.

Ponoviti kupovinu: ne, želim probati dosta drugih gelova

Garnier
Vitaminised caring toner

Ovaj tonik sam kupila jer je vrlo hvaljen u blogosferi, no meni je bio mlak. Nisam imala konkretnih zamjerki, no isto tako sam koristila tonike koji su mi bili puno draži – recimo Byphasse-ov i Nivein rozi. Inače ugodnog mirisa, nije ostavljao ljepljiv trag na koži.

Ponoviti kupovinu: ne
L'oreal
3in1 Purifying Micellar solution

Ovu micelarnu vodicu sam sa zadovoljstvom potrošila do zadnje kapi. Dobro mi je uklanjala šminku (osim mat ruževa), nije me pekla za oči niti iritirala u bilo kojem smislu. Pakiranje mi nije bilo najdraže, nekako nekontrolirano curi van, no s vremenom sam se navikla na to. Nije mi isušivala kožu, a potrošila sam je relativno brzo.

Ponoviti kupovinu: da, ali ne tako skoro


Olival
Hranjiva maska za lice s uljem smilja

Moja hg hranjiva maska. U zimskom periodu je koristim 2-3 puta tjedno i iskreno spašavala me od pretjeranog ljuskanja i zatezanja. Odlično hidrira kožu, a nije masna i teška na koži. Također, zelena glina pozitivno utječe na upalne procese i nečistoće na koži što je dodatni plus.

Ponoviti kupovinu: već jesam

Happy hemp
Night cream with organic hemp oil

Ovu kremu sam dobila u Žena.hr kutijici i jako mi se svidio njen opis i sastav, pogotovo zato što do tada nisam ni čula za taj brend. No mislim da je primjerak koji je stigao do mene bio pokvaren. Krema je bila neobične grudaste teksture i groznog mirisa tako da nisam pomišljala staviti je na lice. Također sam pokušala dobiti nekakav odgovor od brenda što je tu pošlo po zlu (na više načina) ali nikada ni traga ni glasa, što me jako razočaralo.

Ponoviti kupovinu: ne, niti išta od ovog brenda

Balea
Balea Creme Peeling mit Aprikosenkernöl

Moj savršeni grubi piling. Kada kažem grubi, onda mislim da ozbiljno riba i da to nije svakome potrebno. Ja ga koristim kada imam grozne probleme s već spomenutim ljuštenjem kože i to je jedina stvar koja u potpunosti ukloni sve mrtve stanice i ljuskice sa moga lica.

Ponoviti kupovinu: već jesam

Ebelin konjac sponge
&
Original konjac sponge

Ovim odličnim spužvicama sam posvetila post i sa zadovoljstvom sam ih obje koristila. Nažalost prošao im je preporučeni rok korištenja tako da odlaze u otpis. Planiram ih posaditi u teglice  s orhidejama. Da, dobro ste pročitali, stvarno se preporuča posaditi ih u zemlju jer su organske i dobro drže vlagu i hranjive stvari potrebne biljci.

Ponoviti kupovinu: da, Ebelin spužvicu zbog pristupačne cijene


Avon
Daily hair refresher raspbery&hibiscus

Iskreno, nisam sigurna što mi je bilo kada sam naručivala ovaj sprej i što sam očekivala, ali evo što je tu je, napokon ga bacam. Ne čini ništa za kosu, miris mi se ne sviđa, presladak je i zagušujuć tako da ga nisam koristila ni za špricanje wc-a. Više sreće drugi put.

Ponoviti kupovinu: ne
Garnier
Repairing shampoo avocado oil and shea butter

Uvijek koristim šampon i regenerator u kompletu pa efekt koji daju ne prepisujem jednom zasebno. Ovaj dvojac jako volim. Šampon je nježan i efikasan, nije mi izazvao nikakve reakcije ili perutanje što mi se često zna desiti s nekim šamponima. Temeljito čisti, a ne isušuje vlasište i zato ću ga sigurno koristiti opet.

Ponoviti kupovinu: da

Garnier
Repairing conditioner avocado oil and shea butter

Uz ovaj hranjivi regenerator omiljena mi je i maska iz ove linije, koju još imam na lageru. Naravno ne očekujem da niti jedan od ovih proizvoda spasi već oštećenu ili ispucalu kosu, ali definitivno tvrdim da je štite od novih oštećenja. Lijepo zagladi kosu, daje joj sjaj, a ja osobno nemam osjećaj da mi masti kosu što sam primjetila da neki imaju zamjerke.

Ponoviti kupovinu: da

 

Ziaja
cocoa butter creamy shower soap

Predivan kremasti šampon za tijelo, ugodnog slatkastog mirisa. Možda mi je upravo zbog mirisa bio nešto draži u zimskom periodu, ali bez obzira voljela sam ga koristiti svakodnevno. Ranije sam probala i onaj od kokosa koji mi je bio još draži jer kokos obožavam. Prilikom tuširanja cijela kupaonica miriši po njemu, a kraće se zadrži i na koži. Nije djelovao isušujuće, niti me je koža zatezala nakon tuširanja. Ambalaža je korektna, otvor dozira dovoljno i ne previše proizvoda, te mi je zaista dugo potrajao.

Ponoviti kupovinu: da, + druge mirise

Afrodita
cocnut milk cream shower gel

Ovog puta radi se o gelu za tuširanje s mirisom kokosa. Koristila sam ga sa zadovoljstvom i nemam nikakve zamjerke na njega. Nije toliko mirisan kao Ziajin šampon, no ponekada mi odgovara otuširati se nečim neutralnijim. Ne bi govorila o nekoj hidrataciji jer to niti ne očekujem od proizvoda za tuširanje, za to služe losioni, maslaci za tijelo i sl. Pohvala ide činjenici da ne sadrži parabene, parafine i silikone.

Ponoviti kupovinu: da
Biobaza
2u1 gel za intimnu njegu

U mome tušu se uz gel za tijelo uvijek nalazi i onaj za intimnu njegu. Tako sam se navikla koristiti i volim ih rotirati i isprobavati nove. Biobazin gel je proziran, dosta tekuć, dok je miris pomalo neobičan. Definitivno nije intenzivan niti parfumiran, već je na nekoj prirodnoj strani, pomalo mliječan. Gel je jako nježan, lijepo čisti i osvježava. Nisam ga koristila za depilaciju jer je njegova pjena vrlo blaga i u tu svrhu mi puno više odgovara klasična pjena za brijanje. Sve u svemu, imam osjećaj da ovaj gel uz pravilnu njegu pozitivno utječe na intimno zdravlje i u potpunosti sam zadovoljna s njim.

Ponoviti kupovinu: da


Afrodita
Mousse za tijelo

Pravo malo savršenstvo u teglici, eto tako bi opisala ovaj proizvod. Predivnog mirisa, lagane teksture koja se instantno upija u kožu. Svakim korištenjem je odlično nahranio kožu i ostavio je mekom. Najčešće mi mazalice dosadne na pola pakiranja, no ovu stvarčicu sam ekspresno potrošila i ostala sam željna još. :)

Ponoviti kupovinu: obavezno

Batiste
Dry shampoo

Nešto što mora biti stalno u mojoj kolekciji je ovaj šampon. Naravno ne koristim ga kao primarni izvor higijene kose, ali je savršen za dane kada ne stignem oprati kosu, ili kada se u toplijim danima čista kosa ekspresno brzo zamasti i zalijepi uz vlasište. Ne ostavlja bijeli trag, ugodnog je mirisa i pakiranje mi traje relativno dugo.

Ponoviti kupovinu: već jesam

Nivea
Anti-pespirant stress protect

Ovaj dezić se davno našao u praznoj ambalaži, iako je u njemu ostala sigurno polovica. Problem je što je promijenio miris, postao totalno zagušujuć i prije svega neefikasan. Par puta sam primjetila da je stvorio više štete nego koristi i ispričavam se svima ako su to također primjetili. :D

Ponoviti kupovinu: ne
Nivea sun
Protect & bronze

Ovu krema za sunčanje mi je ostala od prošle sezone, a počela sam je koristiti s početkom proljeća i nošenjem kratkih majici. Kreme za lice sa SPF-om koristim tokom cijele godine, a s prvim izlaganjem suncu ostatka tijela obavezno i za taj dio, inače pocrvenim, izgorim i sve što dolazi u paketu. Ova krema me dobro štitila, jedino mi nije odgovarao klasičan miris kreme za plažu u dane kada sam još odlazila na faks i slično.

Ponoviti kupovinu: moguće 


Ebelin & Ombia
Wattepads

Blazinice općenito kupujem totalno na blef i nemam neke omiljene. Ne pamtim kada sam zadnji put isprobala neke koje su se raspadale, cufale ili imale neku drugu manu. Dakle oba pakiranja su bila potpuno korektna, Ebelinove su iz Dm-a, a Ombia iz slovenskog Hofera.

Ponoviti kupovinu: vjerovatno oboje nekada u budućnosti

Nivea baby
Pure & sensitive vlažne maramice

Potrošeno već ne znam koje po redu pakiranje ovih maramica. Probavala sam druge maramice i radim to još uvijek ali ovima se uvijek vraćam. Mijenjam između svijetlo plavog i tamno plavog pakiranja i oba su mi jednako draga. Nježne su, blagog mirisa i ima ih hrpa u pakiranju tako da ih trošim bez brige. Za skidanje šminke ih dodatno namočim micelarnom.

Ponoviti kupovinu: već jesam

Garnier
Maramice za skidanje šminke

Željela sam probati maramice namijenjene upravo skidanju šminke i odabrala sam ove za malo promijene od Nivee. Njima sam bila jako zadovoljna, bile su dovoljno vlažne i nisam ih  trebala dodatno močiti micelarnom. Lijepo su uklanjale šminku i nemam niti jednu zamjerku. Možda bi jedino voljela da ih ima više u pakiranju.

Ponoviti kupovinu: da


Afrodita
Hydra termal

Trojac ovih testera sam dobila od ljubazne tete u Mulleru u Sloveniji, što mi je vratilo vjeru u dobivanje istih. Prvo sam iskoristila onaj okoloočne kreme jer sam tada taman tražila novu. Ova mi je odgovarala tako da sam vrlo brzo kupila full-size koji je u ovom trenutku već pri kraju. Koncentrat i krema za lice su mi se svidjeli teksturom no s ovim malim pakiranjima nisam uspjela procijeniti odgovaraju li mi u potpunosti. Nisam ih kupila prvom prilikom, no pred par dana je bila akcija na preparativu u Bipi i odlučila sam dati priliku i njima. :)

Ponoviti kupovinu: već jesam full size (sva tri proizvoda)

Afrodita
Intimni gel

Kao što sam rekla, intimne umivalice su mi drage i volim ih svakodnevno koristiti. Ovaj testerić mi se nije nešto urezao u pamćenje, vjerovatno zbog sićušne količine. Zapravo pravo čudo da sam uopće sačuvala ovaj papirić.

Ponoviti kupovinu: možda nekada u budućnosti

Afrodita
Karotin regenerativna maska

Obično kupujem masku koju ću opisati sljedeću, no jednom prilikom sam kupila ovu jer me je magično privukla riječ regenerativna. Nažalost nisam baš to promislila jer je ovo tipična masna, teška maska namijenjena zreloj koži. U moju se nije upila, umastila me i definitivno nije za mene.

Ponoviti kupovinu: ne

Afrodita
Maska za ekstremnu hidrataciju

Ova maskica mi je odlična, potrošeno već ne znam koje pakiranje po redu. Lijepo hidratizira kožu, ugodna je na licu i vidim rezultate. Pogotovo volim kada je nanesem navečer, a onda ujutro na to svježe lice puder savršeno sjeda. Trudim se koristiti je što češće, šteta da ne postoji neka tubica s konkretnom mililitražom.

Ponoviti kupovinu: da

Balea
Maska za hidrataciju

Volim isprobavati razne hidratantne maske, pogotovo Baleine koje su jako pristupačne. Ova mi je dobra, možda mi je nešto draža spomenuta Afroditina. Dosta je gusta, kao neki maslac za tijelo npr, no nije masna i dobro funkcionira s mojom kožom.

Ponoviti kupovinu: da, trenutno su dvije na lageru

Nivea
Puryfing mask

Maske za čišćenje su mi jednako bitne, no tu pazim da nisu pre agresivne i da ne isušuju kožu. Ovo je provjerena, ponovljena kupovina i zadovoljna sam kako maska djeluje. Blaga je, a nakon ispiranja na licu imam onaj čisti, škripav osjećaj.

Ponoviti kupovinu: da

To bi bilo sve od potrošenih proizvoda za ovaj post. Koristimo li neke iste proizvode? Što vi mislite o njima?
Pozdrav,

You Might Also Like

12 comments

  1. Super post, veoma lepo si predstavila svaki proizvod,bas mi se dopada. :)

    Frauleind.blogspot.rs

    OdgovoriIzbriši
  2. Puno puno stvarcica.. Potrazit cu Balea piling jer vec dugo trazim piling koji ''riba'' i Balea masku za hidrataciju moram isprobati, super su mi njihove maske :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Probaj piling, ja koristim evo treće pakiranje po redu :) Slažem se za maskice, super su.

      Izbriši
  3. Neke stvarčice sam si upikirala za WL. :D Vidiš, ja imam omiljene blazinice i to su upravo ove Ebelinove, tu i tamo ih izrotiram s Mullerovim Duchesse. :D Slažem se za Biobazinu intimnu čistilicu, već više ni ne znam koje pakiranje po redu trošim.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. I da, zaboravih napisati da su fotke savršene, svaka čast. :)

      Izbriši
    2. Hvala ti puno :) Evo ja trenutno imam Mullerove i super su. Ali ja to kupujem kako stignem, pa nikako da se za neke "vežem". :)

      Izbriši
  4. Super post. I ja imam ovaj šampon i regenerator od Garniera sa avokadom. Vrlo mi lepo miriše ;)

    http://knjigoljubka.blogspot.si/

    OdgovoriIzbriši
  5. I love the Shampoo bei Garnier, it's gorgeous! You have a great blog, would you like to follow each other?

    OdgovoriIzbriši

Popular Posts

Like us on Facebook

Subscribe