Empties #2

18:27


Prošlo je šest mjeseci od mojeg zadnjeg posta gdje sam sa vama podijelila svoje emptise.  U to vrijeme potrošila sam hrpu proizvoda, a koje sam to prazne ambalaže uspjela sačuvati pročitajte u nastavku. J


U kategoriji dekorative potrošila sam pet proizvoda, a to su:

 

SHISEIDO THE MAKEUP ACCENTUATING POWDER BLUSH
B6 PLAYFUL PINK

Zasigurno najskuplje rumenilo u mojoj kolekciji, koje sam nakon više od tri godine privela kraju. Zbog njegove svilenkaste teksture, minimalnog trušenja i nježne ružičaste nijanse ovo bih rumenilo svima preporučila. Njegova cijena jest paprena no ako volite uložiti u kvalitetan komad dekorative imate sve moje preporuke. Želja mi je u budućnosti isprobati još pokoju nijansu Shiseido rumenila.


GEORGIO ARMANI
ACQUA DI GIOIA PARFUME 20ml

Pravi proljetni parfem čije su glavne note metvica i limun. Iako se miris većine voćnih parfema na meni kratkotrajno zadrži ovaj je bio dugotrajan i postojan. Također je osvježavajuć, prirodan i nježan. Kupnju neću ponoviti jer nisam preveliki fan laganih, voćnih mirisa no drago mi je da sam imala priliku isprobati ovaj.


CATRICE LIQUID CAMUFLAGE
HIGH COVERAGE CONCEALER
010 PORCELLAIN

Kremasti korektor rozog podtona kojime sam prikrivala prištiće i crvenilo na licu došao je svome kraju. U početku sam bila razočarana njime zbog toga što se nakupljao u boricama ispod očiju iako bih ga obavezno setirala puderom u prahu. No odlučila sam ga koristiti na drugim dijelovima lica i bila sam zadovoljna njegovim prikrivanjem koje je srednje. Voljela bih isprobati i tamniju nijansu 020 Light Beige u ovim ljetnim mjesecima.



MAX FACTOR MASTERPIECE TRANSFORM MASKARA i
MAX FACTOR 2000 CALORIES MASKARA

Max Factorove maskare jedne su od najkvalitetnijih drogerijskih maskara po mome mišljenju. Masterpiece transform maskara bila mi je idealna za svakodnevne lookove jer sam njome raščešljala i lagano naglasila trepavice. U početku mi je tekstura bila prevlažna (što mi se događa sa većinom maskara) no što sam je duže koristila bila je bolja. Ova maskara definitivno nema sposobnost produžiti trepavice i učiniti ih bujnijima. 2000 calories maskara ima klasičnu četkicu sa gusto raspoređenim dlačicama pomoću koje sam postizala dramatični izgled. Nanosila sam je u dva do tri sloja i bila sam oduševljena činjenicom da se nije trusila, a uspjela je lijepo razdvoljiti trepavice. Kao minus izdvojila bih to da ima formulu koja se vrlo brzo suši te je meni uspjela potrajati svega mjesec i pol dana. Ovu maskaru bih kupila ponovno dok ću prvu preskočiti.


Prvi trojac s kojim započinjem listu preparativnih potrošenih proizvoda su tekući sapuni za ruke:


BYPHASSE TEKUĆI SAPUN ZA RUKE
MLIJEČNI PROTEIN I MED

Sapun koji sam isprobala samo zato što sam ga dobila u jednom od naručenih tester boxova, na policama Dm-a me nikada nije privukao. Omjer cijene i kvalitete je odličan. Pakiranje mu je praktično i zaista mi je dugo trajao. Nježnog je mirisa i nije mi isušivao ruke. Namjera mi je isprobati i ostala tri mirisa.  


BIOBAZA TEKUĆI SAPUN ZA RUKE
SHEA MASLAC I JOJOBA

Biobaznin sapun sastoji se od 97% prirodnih sastojaka, ne sadrži parabene, konzervanse, dodane sintetičke boje i mirise. Upravo zbog toga nije se previše pjenio, a njegovao mi je kožu. Nekoliko sam puta oprala make up kistove njime i bili su izuzetno mekani. Ako uhvatim neke mirise na akciji isprobati ću i njih.


AFRODITA TEKUĆI SAPUN
GROŽĐE

Moj favorit među tekućim sapunima i više puta ponovljena kupnja. Cijela linija sa mirisom grožđa (tekući sapun, gel za tuširanje i mlijeko za tijelo) jako mi se sviđa. Sapun je nježan no ono što me najviše privuklo njemu je prekasan miris slatkoga grožđa. Što se tiče tvrdnje da pomaže u zaštiti od preranog starenja nisam prijetila nikakve znakove poboljšanja. J

Sljedeći trojac koristila sam u tuš kabini:


AFRODITA ŠAMPON PROTIV OPADANJA KOSE
KOPRIVA I PANTENOL

Ovaj šampon kupila sam zbog svojeg pretjerano masnog vlasišta no nije me oduševio, tj. nije popravio moje stanje. Imala sam osjećaj kao da mi je isušio cijelu dužinu kose, čak i vrhove koji mi nikada nisu bili suhi. Ako ne bih koristila neki regenerator poslije njega kosa bi mi bila „škripava“ i gruba. Jako sam razočarana ovim šamponom, a čula sam puno dobrih recenzija o njemu. Ovu verziju ne namjeravam više kupovati no dala bih priliku onome od breze i arnike za masnu kosu i prhut.

NIVEA GEL ZA TUŠIRANJE
COCONUT CREAM

Svaki Nivein gel za tuširanje dobrodošao je u mojoj kupaonici. Iako sam ovaj dobila u zimskim mjesecima uživala sam u njegovom mirisu kokosa, raskošnoj pjeni i mekanom osjećaju na koži koji je ostavljao nakon tuširanja. Svakako preporučujem da isprobate.

NIVEA INTIMO DOUBLE EFFECT
INTIMATE WASH LOSION

Ovo je jedna od prvih intimnih umivalica koje sam isprobala. Koristila sam je u danima kada sam osjećala da mi je potrebna dodatna njega, ne svakodnevno. Bila je dovoljno nježna, a sviđa mi se što se lijepo pjenila pa sam je koristila i kao gel za brijanje.


AFRODITA CLEAN PHASE
TONIK SOFT ZA SUHU I OSJETLJIVU KOŽU

Iako ovaj tonik ne sadrži parabene, parafine i silikone te je namijenjen osjetljivoj koži mene nije oduševio. Nekoliko puta sam čak osjetila lagano peckanje oko okoloočnog područja, a nemam osjetljivu kožu. Miris mu je poprilično intenzivan. Neću ponoviti kupnju ovog proizvoda.


NIVEA ANTI-PERSPIRANT
INVISIBLE FOR BLACK & WHITE

Nivein anti-perspirant ne namjeravam više kupiti jer mi je ostavljao tragove na tamnoj odjeći iako je u opisu navedeno da regulira nastajanje upravo takvih tragova. Neugodne mirise mi je sprječavao nekoliko sati, nipošto 48 sati kako stoji na pakiranju.


AVON CLEARSKIN
PORE PENETRATING BLACK MINERAL MASK

O ovoj maski smo Iva i ja napisale zajednički post te ću svoju kupnju iste zasigurno ponoviti. Kod ove maske mi se sviđa što daje vidljive rezultate, nakon što se sasuši promijeni boju iz crne u svijetlo sivu i golim okom mogu vidjeti kako je izvukla masnoću i nečistoću na površinu kože.



ZIAJA
GOAT'S MILK BODY LOTION

Jedan od mojih omiljenih mazalica je upravo ovaj losion koji namjeravam ponovno kupiti. Lako je razmaziv, nježnog, nenametljivog mirisa te izuzetno hrani kožu. Najveći plus ovog losiona je što se brzo upija u kožu i ne ostavlja mastan trag. Pakiranje također dolazi na pumpicu što mi se ne sviđa jer se ne može iskoristiti cijeli proizvod. Nakon što sam ga slikala razrezala sam ga na pola i još se nekoliko puta namazala njime.


AVON NATURALS
WARM SPICE & VANILLA SWIRL BODY LOTION

Miris ovog losiona podsjeća me na hladnije mjesece kada sam ga i koristila. U sebi sadrži sitne zlatne šljokice, no većina njih ostane na dlanovima, a ne na tijelu. Sporije se upijao u kožu te sam imala osjećaj ljepljivosti nakon nanošenja.


OLIVAL
ČAROBNO SUHO ULJE

Predivno njegujuće i mirišljavo ulje koje sam u zimskim mjesecima koristila umjesto noćne kreme (za dnevnu mi je ipak bilo prebogato za moju masnu kožu). Zatim za njegu kože; nakon tuširanja sam ga umasirala na još vlažno tijelo te sam njime  hranila vrhove kose. Jednu pumpicu ulja bi raspodijelila po kosi nakon pranja. Jedini minus ovog ulja je njegovo pakiranje. Moja pumpica je nakon nekog vremena prestala ravnomjerno špricati ulje i stalkena bočica je vječito bila masna. Zbog toga mi je i pala na pod te nije ostala u jednom komadu.



OMBIA COSMETICS
ODSTRANJIVAČ LAKA ZA NOKTE

Ovaj aceton kupila sam u slovenskom supermarketu Hofer po vrlo povoljnoj cijeni. Odlično mi je skidao lak sa noktiju no isušivao mi je kožicu oko noktiju te ostavljao bijeli trag. Kako nakon skidanja laka sa noktiju obavezno operem ruke sapunom to mi nije smetalo, a područje oko noktiju njegujem sa uljem. Ako budem ponovno u prilici ponoviti ću kupnju.


ESSENCE STUDIO NAILS
NAIL POLISH CORRECTOR PEN

Potpuno promašen proizvod je ova Essence olovka koja u sebi sadrži aceton, a služi za uklanjanje viška laka oko noktiju. Ideja je odlična, ali aceton u vrhu štapića je preslab i teškom mukom sam skidala lak oko noktiju. U dnu olovke se nalaze još tri prazna štapića. Nakon što sam ovo isprobala vraćam se na štapiće za uši i umakanje u bočicu acetona. J

Jeste li isprobale koje od mojih potrošenih proizvoda i sviđaju li vam se? Koje ste vi proizvode potrošile u posljednje vrijeme?



You Might Also Like

8 comments

  1. Catrice kamuflaža je i mene razočarala kada su podočnjaci u pitanju, ali je odlična za prekrivanje na licu. :)
    Ovaj Afroditin šampon od koprive sam i ja planirala kupiti zbog masne kose, ali me prijateljica spriječila. Imala je istih problema, a toliko pohvala od blogerica za taj šampon. -.-
    Također, planirala sam isprobati ovaj tonik, ali sad znam da neću. :(
    Puno sam očekivala od Avonove maske za čišćenje pora, ali ne primjećujem velike razlike.. :(

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala ti na komentaru Anita. Baš mi je žao što nisi zadovoljna Avonovom maskom, ja sam nakon mjesec i pol dana korištenja počela primjećivati da su mi pore čišće. Što se tiče šampona za kosu još uvijek sam u potrazi za onim idealnim koji će odgovarati mom osjetljivom vlasištu.

      Izbriši
  2. Imala sam Avon masku, slažem se odlična je. Šteta za ulje :(

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Imala sam sreće pa se razbio samo gornji dio bočice tako da sam ulje izlijevala u ruku kroz u pukotinu. Dosta nezgodno, ali kako mi se ulje stvarno sviđalo nisam ga htjela baciti. :)

      Izbriši
  3. Puno toga si potrošila svaka čast, uživala sam u postu :) Ziajine mazalice i ja jako jako volim, trenutno imama isto takav veliki losion ali sa arganom i oodličan mi je. Ova Avonova maska za lice me sad jako zanima, škicnit ću recenziju pa je možda i naručim :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Jao, a da samo znaš koliko još potrošenih proizvoda čeka na svoj red da bude u novom postu. :) Onda ću svakako isprobati i losion od argana jer sam u ovom od kozjeg mlijeka uživala. Nadam se da ćeš biti zadovoljna sa Avonovom maskom ako se odlučiš na kupnju!

      Izbriši
  4. Odličan i dug post, dosta potrošenih proizvoda, uživam čitajući duge empties postove,
    željela bih isprobati ovu crnu Avonovu masku jer sam pročitala dosta pohvala ali nikako da je nađem u katalogu. :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. I meni su empties postovi jedni od dražih za pisanje i čitanje. :) Ova Avonova maska se nalazi u stalnoj postavi u katalogu, uvijek bude negdje kod proizvoda za čišćenje lica. Nalazi se i u sadašnjem, aktualnom katalogu.

      Izbriši

Popular Posts

Like us on Facebook

Subscribe