RECENZIJA ESSENCE VINTAGE ROSE EYE PALETTE

19:59


Kada me je moja draga seka obradovala poklonivši mi Essence Vintage rose paletu odmah sam znala da želim podijeliti sa vama svoje mišljenje o njoj jer je Essence jedan od mojih omiljenih drogerijskih brendova. Svaka njihova limitirana kolekcija posebna je na svoj način, od dizajna do samih proizvoda.


Essence je po prvi puta u suradnji sa četiri blogerice izbacio limitiranu kolekciju pod nazivom Bloggers' Beauty Secrets koja sadrži četiri različite palete koje nadopunjuju i četiri laka za nokte te torbica. Jako sam zadovoljna Ivinim izborom palete za mene jer bi upravo i ja posegnula za njom. Vintage Rose paletu osmislila je njemačka blogerica Palmira, a u njoj se nalaze nježne i romantične ružičaste i smeđe nijanse idealne za postizanje dnevnog make up-a. Paleta je izrađena od tvrdog kartona koji odaje da je ipak riječ o cijenovno jeftinijem proizvodu te ne znam koliko će dugo pakiranje ostati očuvano. Otvara se pomoću magneta koji je poprilično jak tako da se paleta ne može sama od sebe otvoriti ako je nosite u torbici. Veliki plus ove palete je što sadrži ogledalo u svojoj unutrašnjosti koje je dovoljno veliko i kvalitetno. Nezgodna stvar je ta da gornju stranu palete gdje se nalazi ogledalo morate pridržavati rukom dok se šminkate ili je morate negdje nasloniti jer ne može stajati samostalno.


Cijena ove palete je 43,90 kuna, a možete ju kupiti u Müller prodavaonicama. U paleti se nalazi pet sjenila za oči, jedan highlighter, jedan tuš za oči te dvostrani aplikator. Pomoću aplikatora možete nanijeti tuš i sjenila. Meni se pokazao nepraktičnim zbog svoje veličine i dlačica koje su presintetičke pa se sjenila ne hvataju dobro za njih. Strana četkice koja služi za nanos tuša meni je predebela i s njom nisam mogla iscrtati ravnu, tanku liniju. Koristila sam je nekoliko puta za iscrtavanje obrvi i bila je sasvim solidna. Na lijevoj strani palete nalaze se sjenila:



Shimmer on you – bijela perla nijansa, koju ja nanosim tik ispod obrve i u kutove očiju
Velvet rose – hladnija, mat ružičasta nijansa koja se može nanijeti na cijeli kapak ili može poslužiti kao nijansa za blendanje
Charming mauve – mat ljubičasto smeđa nijansa s kojom je vrlo lako blendati ostala sjenila no može se i nanijeti na cijeli kapak
Hazel eyes – svijetlo smeđa nijansa, najmanje pigmentirana u ovoj paleti, ja sam je nanosila ispod donjih trepavica
Earth & love – kombinacija smeđih i ljubičastih tonova pomješanih sa zlatnim šljokicama koju ja nanosim u vanjske kutove očiju
Desna strana palete sadrži:
Secret key eyeliner – tamno ljubičasti tuš vrlo dobre pigmentacije. Kako tuš ne bi došao u dodir sa sjenilima zaštićen je prozirnom folijom što je detalj koji mi se sviđa. Tuš se vrlo brzo suši no nije postojan.
 Hello glow! – highlighter koji može poslužiti i kao sjenilo. Ima holografski, tj. višebojni efekt tako da odlično izgleda kada se nanese na tamno sjenilo koje se onda presijava u ružičastu perla nijansu.



Paleta sadrži 10,5 grama te ju je preporučeno iskoristiti u roku od 12 mjeseci. Na njenoj poleđini nalazi se prijedlog sa uputama blogerice Palmire kako kreirati jedan od look-ova sa ovim nijansama. Ja sam vrlo zadovoljna omjerom cijene i kvalitete ove palete. Svaku od ovih nijansi ću zasigurno koristiti što kod ostalih paleta ne bude uvijek slučaj. Najčešće mi za oko zapadnu tri do četiri nijanse koje mi se sviđaju, a ostale samo skupljaju prašinu. J Ovim sjenilima pigmentacija nije jača strana no uz bazu za kapke nijanse su izraženije i dugotrajnije. Tamno ljubičasti tuš za oči može poslužiti kao podloga za tamnija sjenila i s lakoćom pretvoriti dnevni look u dramatičniji, noćni look. Ova paleta je idealan izbor za obožavatelje ružičastih i smeđih nijansi.


Jeste li vi isprobale neke od proizvoda iz ove kolekcije i biste li voljele? Volite li Essencove limitirane kolekcije? Nadam se da vam je ova recenzija bila korisna i da uživate u ostatku dana.

Ukoliko vam se svidio ovaj post i voljele biste čitati još zanimljivih recenzija, podržite nas tako da nas zapratite na našim društvenim mrežama, puno bi nam značilo. :*

Facebook: https://goo.gl/hcSmdI
 Instagram: https://goo.gl/pfdXti
 Bloglovin': https://goo.gl/0ErFp4
 Blogger: https://goo.gl/pD4uOw
Pinterest: https://goo.gl/I7q3my


 Pozdrav,


You Might Also Like

12 comments

  1. Super je paletica i meni se mnogo dopada. U mojoj drogeriji ih još nema :(

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ja se nadam da će stići što prije jer je paleta stvarno lijepa. :)

      Izbriši
  2. Predivna je, meni je za oko zapela plava verzija s bronzerom za koju ne znam baš naziv ali padam na pakiranja :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Plava paleta se zove The glow must go on i sadrži bronzere i highlightere. Meni se i ta sviđa. :) Mislim da su sve četiri korisne i zanimljive.

      Izbriši
  3. Baš mi je danas stigla ova paletica koja mi je iz cijele kolekcije najljepša :D Nisam je još stigla isprobati, ali ovako na prvu mi se sviđaju romantične nijanse sjenila koje paleta sadrži i odlična će biti za dnevne lookove preko ljeta kad ne nosim neku jaku šminku :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Upravo to što si rekla, nijanse sjenila su baš nježne i idealne za dnevni make up, pogotovo za ove ljetne dane. :)

      Izbriši
  4. Prekrasne su mi nijanse... nažalost u moju drogeriju nisu još stigle, ali nestrpljivo čekam :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Čim primjetiš da su stigle trk u drogeriju. :) Ja si svakako namjeravam kupiti još jednu jer sam sa ovom Vintage rose baš zadovoljna.

      Izbriši
  5. Moram priznati da me je stvarno iznenadila pigmentacija ovih sjenila! paleta izgleda odlično! Highlighter mi je prekrasan!

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Upravo to! I ja sam jako zadovoljna pigmentacijom uzimajući u obzir cijenu palete.

      Izbriši

Popular Posts

Like us on Facebook

Subscribe