Instagram report: April

23:35


Eto jedne nove kategorije na našem blogu, a to je mjesečni izvještaj sa našeg instagram profila. Kako se ne koriste svi instagramom, činilo nam se zanimljivo podijeliti i na blogu neke od najpopularnijih objavljenih fotki. Još uvijek otkrivamo cijeli svijet instagrama i mnoštvo predobrih profila što nas jako veseli, a s vremenom se nadamo da će naše fotografije postati još kvalitetnie, zanimljivije, raznovrsnije. Ukoliko nas još niste zapratile, ovo je idealan trenutak! Follow na @kutaksrece


Za uvjerljivo najpopularniju sliku ovog mjeseca zaslužna je predivna Sleek paletica A new day. Sadrži divnu kombinaciju mat i shimer nude nijansi i odlična je za svakodnevni look. Detaljniji opis zasigurno slijedi u jednoj od nadolazećih recenzija.


Drugi najpopularniji je Nars ruž koji je nešto više fotogeničan dok samostalno pozira nego na usnama, no svejedno spada u najdraže proljetne nude ruževe. Riječ je o nijansi Pago Pago.



Spontana slika nastala tako da je Karmen fotografirala stvarčice koje su se našle na stolu. Prirodne čajeve pijemo kroz cijelu godinu, a ovi CHA su pravo savršenstvo. Kupujem ih u jednoj predivnoj čajnici u Ljubljani, no imaju i webshop s dostavom po cijeloj EU tako da obavezno bacite oko, izbor je ogroman. <3


Volite li Avon mazalice? Planet spa i Luxe su nam omiljene linije. Na slici poziraju maslac za tijelo, krema za ruke, laktove i stopala te obožavano ljubičasto intenzivno sjajilo.

 

Mislim da je dolazak Aure na naše tržište jedna od najboljih stvari. Prije svega me oduševljava što nude iznimno kvalitetne proizvode po i više nego prihvatljivoj cijeni. Polako ali sigurno nadopunjavamo kolekciju njihovih proizvoda, divote!


Nedavno smo pisale post 30 beauty question tag, te je jedno pitanje bilo vezano uz pudere. Tom prilikom smo uslikale ovu fotku, a na njoj je Karmenina kolekcija tekućih pudera. Još da i ja dodam svoje, mogle bi se okupati u njima. J


Još jedan dio Karmenine kolekcije, a to su odlični Avon lakovi za nokte. Priznajem i sama joj ih često ukradem, ali sestre su tu da dijele! :D


Eto napokon i nas dvije. Nešto smo tamne jer sunce nije svijetlilo u našu korist, ali nama je slika draga jer vjerovali ili ne, nemamo puno zajedničkih fotografija. Vikend je rezerviran za šetnju uz more, a sa sobom obavezno povedemo i naše četveronožce.


Moja prva manikura objavljena na blogu! Prava proljetna, obožavam ovu divnu pastelno ljubičastu boju. Odlučila sam češće uslikati svoje noktiće i podijeliti ih sa vama.


Tema travanjskog Tester boxa je nešto plavo - odnosno Weeding box, sa svim proizvodima potrebnim da zablistaš na posebni dan. Nadamo se da je Ivana blistala te joj čestitamo i želimo puno sreće, da joj i svaki sljedeći dan bude jednako poseban.


Look of the day je odrađen, a ovo su neki od korištenih proizvoda. Uz nezaobilazno rumenilo ponekad se odvažimo za jarku nijansu ruža, a sa konturiranjem se polako upoznajemo. :)


Zadnja izabrana fotografija ovog mjeseca donosi sadržaj žena.hr kutijice za travanj. Za Karmen i mene vrijedi neko nepisano pravilo da ona svaki mjesec kupuje Tester, a ja ovu kutijicu. Idealno bi bilo da nam buđet dopušta oboje, ali za sada smo zadovoljne. J


Za kraj vam donosim neke od svojih omiljenih instagram profila. Volim gledati slike beauty i fashion blogerica, brendova, hrane, diy projekata, trenutaka iz svakodnevnog života... Uhvatim se da svako malo uzimam mobitel u ruke i scrolam u beskonačnost. :) Priznajem, dugo nisam imala pojma kako instač funkcionira, niti me je zanimalo, a sada me totalno zarazio.

Vesna je slovenska blogerica, obožavam kompozicije motiva na njenim fotografijama, raznolikost tema, kao i divnu cjelinu koju tvore fotografije na njenom profilu.

@vesnaenviolet

Classifiedbeauty ima profinjen ukus za fotografiju, jako mi se sviđa njen stil te kako se sve slike divno skladaju.

@classifiedbeauty

Da pokrijem cijelu regiju, Selmine slike me uvijek iznova oduševljavaju svojom kvalitetom, vedrinom i bojama!

@simply.selma


Kako vam se sviđa ovakav post? Meni se čini zanimljivim podijeliti s vama priču koja stoji iza fotografije. Koristite li i vi instagram i koji su vaši omiljeni profili?

You Might Also Like

6 comments

  1. Zanimljivi su mi postovi ovakvog tipa :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ja sam bila baš nešto skeptična glede objavljivanja, tako da mi je jako drago da ti se sviđa :)

      Izbriši
  2. Koristim instagram, ali još uvijek nisam sve pohvatala. :D Vaše fotke su mi predivne, raj za oči. :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Meni je trebalo mjesec dana tek da objavim par slika i skužim poantu svega haha. A sad nas je baš zarazio. Hvala ti! :)

      Izbriši
  3. Post je baš lijep :) Hrpa lijepih slika, sve je prekrasno. :)

    OdgovoriIzbriši

Popular Posts

Like us on Facebook

Subscribe