Avon new in

11:25


Avonove proizvode počela sam naručivati prije otprilike godinu dana kada sam postala Avon lady. Moj cilj nije bio ozbiljnije se baviti prodajom već sam si htjela olakšati samo naručivanje proizvoda što se i dogodilo. Avonov katalog dolazi mi na kućnu adresu, sama predajem svoje narudžbe preko interneta te sam bolje upoznata sa pogodnostima koje mogu ostvariti u svakoj kampanji.


Naravno, proizvode ne naručujem iz svakog kataloga jer bi vjerojatno bankrotirala iako u svakom nađem nešto zanimljivo što bih voljela isprobati. J Kako se u Avonu često može naići na vrlo povoljne ponude predlažem vam da pratite kako se cijene kreću te nećete ostati razočarane omjerom cijene i kvalitete. Da ne duljim, ovo su proizvodi koje sam kupila u kampanji 04/2016:

PEEL-OFF MASKA ZA LICE S EKSTRAKTOM CRNOG KAVIJARA (75ml)

MASKA ZA TIJELO S ISLANDSKIM MINERALIMA (200ml)

KREMA ZA TIJELO SA ISLANDSKIM MINERALIMA (200ml)

NAILWEAR PRO+ lak za nokte, nijansa Amped Up Pink (10ml)

5 U 1 TRETMAN ZA NJEGU NOKTIJU (10ml)

NAIL ART FOLIJA, 4x100 cm

DEPILACIJSKA KREMA ZA LICE S LIMNANTOM (15ml)

IN-SHOWER HIDRATANTNI LOSION ZA TIJELO (250ml)

BLOOMING LOTUS EdT (30ml)

MICELARNA OTOPINA za sve tipove kože, za sve dobne skupine (200ml)

Većinu proizvoda sam uspjela isprobati tako da ću vam o svakom od tih istih napisati svoje kratko mišljenje, a one koje nisam isprobala svakako ću spomenuti u nekom od narednih postova. Ako budem izostavila neke detalje slobodno mi postavite pitanja u komentarima te ću se potruditi na njih odgovoriti.


Krećem sa PEEL-OFF MASKOM ZA LICE s ekstraktom crnog kavijara koju sam naručila iz čiste znatiželje, pošto do sada nisam imala prilike koristiti masku za lice koja se, nakon što se osuši, prstima skida sa lica. Sama tekstura maske je gelasta, podsjeća me na neke gelove za umivanje lica. Prozirna je te u sebi sadrži brdo sitnih zlatnih čestica koje izgledaju kao šljokice. Crno-zlatno pakiranje same maske odaje dojam skupocjenog proizvoda, no što se tiče mirisa, još uvijek nisam sigurna sviđa li mi se. Na prvi mah miris je nježan te pomalo luksuzan, dok kasnije imam osjećaj kao da osjetim i alkohol. Koristila sam je nekoliko puta tako da je nanesem na cijelo lice u tankom sloju, sačekam 20-tak minuta da se sasuši u potpunosti te je zatim „ogulim“ sa lica. Kako mi lice nije glatko kao bebina guza i imam sitnih dlačica zanimalo me hoće li skidanje maske biti bolno ili možda neugodno. Na moju veliku radost maska se vrlo lako skida te nisam osjetila nikakvu nelagodu, čak mi je bilo zabavno uklanjati je. Nisam imala nikakvu negativnu reakciju na masku u vidu crvenila ili iritacije, štoviše nakon umivanja mlakom vodom koža mi je bila mekana i zaglađena. Ova maska definitivno nije jedna od onih koje dubinski čiste začepljene pore no sviđa mi se kako je moje lice glatko nakon korištenja maske, nije isušeno te je spremno za daljnju hidratizaciju. Svakako ću je nastaviti korisititi te sam ovom kupnjom zadovoljna.


MASKU I KREMU ZA TIJELO S ISLANDSKIM MINERALIMA koristila sam jednom te sam bila poprilično zadovoljna. Prvi puta sam koristila masku za cijelo tijelo te moram reći da mi se sviđa kakva mi je koža nakon korištenja. Ja sam je nanijela na suhu kožu netom prije tuširanja, u tankom sloju, te pustila da odstoji nekih 10-tak minuta. Nakon toga maska se sasušila, a meni je već postalo poprilično hladno pa sam uletila pod tuš. J Miris maske me podsjeća na neki muški parfem ili čak gel za tuširanje sa naznakama mentola. Boja joj je sivo srebrna te sam se osjećala kao da se spremam za Riječki karneval gdje ću biti limeni čovjek iz Čarobnjaka iz Oza. Uklonila sam masku laganim mlazom vode i masiranjem te nisam imala većih problema sa skidanjem. Nakon toga sam se nasapunala sa gelom za tuširanje. Koža mi je bila mekana i podatna, a muški miris je nestao. Količina od 200ml biti će mi dostatna za još svega 3 ili 4 korištenja budući da sam je nanijela na cijelo tijelo. Krema za tijelo, točnije body souffle također dolazi u pakiranju od 200ml te mi se čini da će mi ona puno duže trajati. Jako malo proizvoda dovoljno je za veću površinu tijela. Krema je biserno bijele boje te se lako razmazuje no ne upija se u potpunosti pogotovo na nekim dijelovima tijela, točnije nogama. Miris me također podsjeća na muški parfem no dosta se brzo izgubio u dodiru sa mojom kožom.

 


Za sada sam od Avonovih lakova za nokte isprobala nijanse iz njihove Gel finish kolekcije te sam istima vrlo zadovoljna. NAILWEAR PRO+ kolekciju odlučila sam isprobati sa nijansom AMPED UP PINK koja je nova u katalogu. Radi se o nježnoj, tamnijoj rozoj boji bez ikakvih šljokica te sa sjajnim finishem. Ljubiteljica sam pastelnih boja na noktima ponajviše u vrijeme proljetnih dana te mi ova nijansa savršeno odgovara. Za potpunu prekrivnost potrebno mi je bilo nanijeti lak u dva tanka sloja, što je moj  nekakav prosjek kada lakiram nokte, no nekima će možda biti dovoljan i jedan. Lak se lako razmazuje i ne ostaju nikakve nepravilnosti na površini nokta niti su mi se kasnije stvorili mali mjehurići što mi se nekada, nažalost, zna dogoditi. Sa nanesenim baznim i završnim lakom lak mi je na noktima trajao 4 dana što je za mene zaista puno gledajući da je moj prosjek trajanja lakova obično 2 do 3 dana.



AVON NAIL EXPERTS 5 U 1 TRETMAN ZA NJEGU NOKTIJU odlučila sam isprobati nakon što sam potrošila Avonov učvršćujući bazni/završni lak za nokte. Ovaj lak me privukao zbog toga što sadrži pet koraka u samo jednom premazu, a to su: bazni sloj, zaštita, jačanje, njega i završni sloj. Sviđa mi se ideja da mi je uz „glavni“ lak u boji potreban još samo jedan s kojim mogu zagladiti površinu nokta i pripremiti ga za boju te održati postojanost laka i pružiti mu sjaj. Upravo ti, za neke možda sporedni koraci, meni su jako bitni jer ponekad imam problema sa listanjem i pucanjem noktiju, a primijetila sam da se to drastično smanjilo od kada koristim lakove namijenjene za zaštitu površine nokta.


NAIL ART FOLIJU u srebrnoj boji nisam imala prilike isprobati iz razloga što mi je za nanošenje iste potrebno posebno lak ljepilo koje omogućava da se folija zalijepi i prenese na nokat. Čim ju isprobam javiti ću svoje dojmove za koje se nadam da će biti pozitivni jer me oduševljava slika noktiju koja se nalazi u Avonovom katalogu pored folije i u glavi sam si već zamislila da će i moji nokti tako izgledati. J


DEPILACIJSKA KREMA i IN-SHOWER HIDRATANTNI LOSION ZA TIJELO čekaju strpljivo svoj red za isprobavanje te vam prvom prilikom pišem svoje utiske. Do tada mi vi možete iznijeti svoje ako ste koristile neke od ovih proizvoda.

 

SCENT ESSENCE BLOOMING LOTUS EdT je savršena lagana toaletna voda za proljeće. Dolazi u slatkom pakiranju koje sadrži prozirnu staklenu bočicu na kojoj su decentno otisnuti cvijet i list lotusa dok se na drugoj strani nalazi ime toaletne vode. Sama bočica nema čepa već plastični stoper koji onemogućava prskanje dok se ne ukloni te se tako bez brige može nositi i u torbici. Miris je cvijetan i svjež, no ne i sladak te se na mome tijelu zadržava svega 20-tak minuta te nakon toga jednostavno ispari. Od toaletne vode nisam niti očekivala dugotrajnost no zadovoljna sam što mi se sam miris sviđa jer sam inače ljubiteljica težih, drvenastijih parfema.


I za kraj moram s vama podijeliti svoje oduševljenje MICELARNOM OTOPINOM koja učinkovito čisti i uklanja moj make up. Kako sam već spominjala u prijašnjem postu što očekujem od micelarne otopine moram reći da je ova ispunila sva moja očekivanja. Nježna je, nema intenzivan miris te ne osjetim nikakvo peckanje po licu, čak ni oko očiju, tako da bez problema uklanjam šminku sa očiju. Dolazi u praktičnoj plastičnoj bočici sa bijelim čepom na odvrtanje. Ovakav način doziranja proizvoda mi se puno više sviđa nego npr. kod pakiranja Byphasse micelarne otopine. Kod Avonove micelarne uopće nije potrebno istiskivati tekućinu iz bočice već samo lagano natapkati blazinicu koja neće biti pretopljena proizvodom te na vrijeme mogu odrediti koliko mi je tekućine zaista potrebno. Druga stvar koja me se posebno dojmila je to što ova micelarna ne ostavlja mastan i ljepljivi trag na mome licu. Iako nakon korištenja micelarne redovito očistim lice i sa gelom za umivanje ponekad to ne učinim odmah već kroz nekih sat vremena i uvijek me je smetao mastan film koji bih imala na licu dok se ne bih umila iako većina micelarnih upravo tvrdi da se to ne događa. Za ovu mogu provjereno reći da odlično skida šminku (vodootpornu šminku ne korstim tako da za to nisam sigurna), ne iritira mi kožu, blaga je te čak imam osjećaj da mi je koža osvježena. Definitivno ću ponoviti kupnju!


Sviđaju li vam se proizvodi koje sam kupila i jeste li neke od njih i same koristile?

Šaljem vam puno pozdrava do sljedećeg čitanja.

You Might Also Like

8 comments

  1. Super si se ponovila Karmen :) Većinu proizvoda sam i sama probala jer već jako dugo koristim Avon.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Da, stvarno jesam. :) Ponekada malo i pretjeram, ali su mi zarazne sve te silne akcije!

      Izbriši
  2. Zainteresirala si me za peel-off masku :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ja sam je uhvatila na sniženju, bila je samo 15 kuna, a redovna cijena joj je 75. Mislim da se ne isplati platiti punu cijenu, ali za 15 kuna je stvarno dobra. :)

      Izbriši
  3. Vsi že imajo Planet Spa kreme, razen mene! :) Zdi se mi škoda, da je parfum tako slabo obstojen... Drugače mi je pa vse zelo všeč, res se moram končno prijavit na katalog in kaj naročit! :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Drago mi je da ti se proizvodi sviđaju, Avonova Planet Spa linija je stvarno jedna od boljih u katalogu i sve stvari koje sam probala do sada su bile dosta kvalitetne. Svakako malo prelistaj katalog, ja uvijek nađem nešto za sebe i naravno veselim se budućem postu! :)

      Izbriši

Popular Posts

Like us on Facebook

Subscribe