Empties #6

21:36


Moram priznati da su mi postovi o potrošenim proizvodima vrlo dragi za čitati, ali nešto ih manje volim pisati. Zapravo najgori dio mi je čuvanje prazne ambalaže jer takve stvari automatski bacam. Istovremeno znam da su moji dojmovi najbolji nakon potrošenog proizvoda, stoga bi ih zaista bilo šteta ne podijeliti.




Garnier ultra doux Mythique Olive shampoo

Sjećam se da je ovaj dvojac bio prilično popularan kada se pojavio na tržištu i mišljenja su bila prilično podijeljena. Meni je šampon bio super, stvarao je bogatu pjenu i imala sam osjećaj da dobro očisti kosu. Nije bio težak i nije mi iritirao tjeme. Uz njihovu liniju s avokadom, ovo su mi jedni od omiljenih proizvoda za kosu iz drogerija.


Garnier ultra doux Mythique Olive conditioner

Njime sam bila nešto manje oduševljena, no za moju kosu je bio sasvim dovoljan. Sjećam se da je bio vrlo gust i trebalo ga je stvarno malo, tako da mi je potrajao puno duže od šampona. Kosu je nahranio solidno i bila bi mekana i sjajna. Iz ove linije bila sam oduševljena maskom koja je prva liga i toplo je preporučujem.


 Alverde sensitiv shampoo

Ovaj šampon sam kupila u vrijeme kada mi je tjeme bilo prilično iziritirano i dosta mi je pomagao. Odlično očisti kosu i pušta onaj jak škripav osjećaj, tako da je balzam ili maska bila obavezna nakon pranja. Mislim da je ovo super povoljno rješenje za sve vas koje se borite s istim problemom.


Avon advence tehniques maroccan argan oil

Jedan od omiljenijih proizvoda za kosu, koristim ga s vremena na vrijeme i jako mi se sviđa njegovo djelovanje. Spomenula sam ga u postu o omiljenim proizvodima od ulja. Najbolje mi se pokazao kada ga nanesem na mokru kosu prosušenu ručnikom ili kao intenzivni tretman prije pranja. Sada dolazi u novoj ambalaži, no mislim da je formula nepromijenjena.


Biobaza body&hair gel za tuširanje

Obožavam miris kokosa tako da sam morala isprobati i ovaj gel za tuširanje. Bio mi je solidan, no ništa više. Volim kada su gelovi malo bogatiji i kremastiji. Ovaj je za moj ukus lijepo mirisao, ali ne bih ponovila kupovinu isključivo zbog toga.


Balea duschlotion

Balea gelove za tuširanje kupujem vrlo često jer su izuzetno povoljni i dobri. Ovo je jedan iz limitirane kolekcije s mirisom vanilije i borovnica. Bio mi je dobar, rado sam ga koristila i vrlo brzo potrošila. Nema smisla da dužim s opisom pošto ovog gela više nema, no preporučujem onaj s mirisom vanilije koji je vrlo sličan.


Afrodita jojoba oil gel za tuširanje

Još jedan gel za tuširanje, ovaj mi je divan! Vrlo je njegujuć, izuzetno slatkog mirisa koji meni osobno odgovara. Obožavam i maslac za tijelo iz ove linije koji savršeno nahrani kožu. Preporučujem ova dva proizvoda svima koji se bore sa suhom kožom tijela.


Alpstories kremasti gel za ruke

Ovaj gel sam dobila u žena.hr kutijici dok su još bile aktualne. Moram priznati da je meni bio apsolutni promašaj i da mi nije niti najmanje njegovao ruke. Imala sam osjećaj da sam ga mogla mazati beskonačno, a ruke i dalje suhe. Žao mi je pošto sam po sastavu očekivala da će biti super, ali dogodilo se upravo suprotno.


Afrodita mousse za tijelo

Ovaj proizvod je pravo savršenstvo! Redoviti je gost u mojim emptiesima i valjda je jedina mazalica za tijelo koji mi ne može dosaditi. Obožavam njegov divni miris jagode i predivnu laganu teksturu koja se brzo upija i odlično njeguje. Trenutno ga nemam na zalihi i to moram pod hitno promijeniti!


Afrodita šećerni piling za tijelo

Još jedan proizvod kojeg iznova kupujem i trošim. Vrlo bogati, grublji piling kojega ili volite ili ne možete podnijeti. Ima jaki slatki miris i ostavlja masan film na koži, stoga ga je obavezno dobro isprati gelom za tuširanje. Meni je koža nakon njega nevjerojatno mekana i glatka. Jedini minus je nešto viša cijena i to što se jako brzo troši.



Garnier biphase micellar cleansing water in oil

Moja omiljena micelarna koju ću kupovati dok god se bude proizvodila. Savršeno skida maskaru, puder i cjelokupni make up. Niti jedna druga micelarna koju sam probala do sada nije to radila bolje od ove. Ne iritira me, niti peče za oči ili isušuje. Ja je koristim kao prvi korak za skidanje šminke, a onda se nakon toga umijem gelom i nastavim sa uobičajenom rutinom njege.

Nivea caring micellar water

Ovo je bila solidna micelarna za skidanje make up-a, osim ruževa, pogotovo tekućih. Upravo zato mi je favorit Garnierova micelarna jer sve navedeno skida kao od šale. Svejedno ovu micelarnu sam rado koristila jer mi je bila praktična za nositi sa sobom, kada sam npr. odlazila kući za vikend. Nije me iritirala niti pekla za oči. Osjećala sam da je umivanje nakon nje nužno.

Balea aqua serum

Dobro poznati serum je i kod mene česti gost u emptiesima. Nisam primijetila nikakvu razliku u odnosu na staru formulu i meni ne izaziva prištiće ili neke druge reakcije. Štoviše obožavam ga kao podlogu ispod bogate hidratantne kreme u hladnijim mjesecima, a preko ljeta ga ponekada koristim i samostalno. Izuzetno povoljan proizvod, a koliko ga volim govori to da ga već imam u zalihi.


Melvita nectar de roses hydrating day cream

Jako mi je žao što ova kremica nikada nije dočekala recenziju na blogu jer sam je obožavala koristiti! Divna bogata, hidratantna formula mi je savršeno odgovarala i svakako je planiram ponovo koristiti. Jedina stvar na koju sam se morala naviknuti je snažan miris po ružama, koji se dosta dugo zadržava na licu. Unatoč tome, krema mi je bila savršena i zbog praktične ambalaže sam je potrošila do zadnje kapi.


Byphasse gentle toning lotion

Još jedan dosta poznati proizvod se našao i kod mene. Tonik za lice s ružinom vodicom u ogromnom pakiranju od 500 ml. Bio mi je solidan i vrlo sam ga rado koristila. Često mi je znalo izaći previše proizvoda na blazinicu zbog velikog otvora, no to mi nije smetalo da ga potrošim gotovo do kraja. Naime bacam ga s još malo proizvoda unutra jer mi se čini, vjerovali ili ne, da se pokvario?! Primijetila sam da su se unutra nakupila nekakva vlakna, niti, ne znam točno niti kako bi to opisala. U svakom slučaju savjetujem da ga potrošite unutar njegovog roka trajanja.

Freeman hydratation mask

Mislim da je dovoljno reći da se ova maska našla u postu o proizvodima koji su me razočarali i bacam je niti pola potrošenu. Vrlo je jednostavno, maska ne radi apsolutno ništa, ne hidrira, ne nahrani kožu, baš ništa. Na licu se osuši u nevidljiv sloj, a zatim se jednostavno ispire u potpunosti s lica i vrlo je jasno da koža nije ništa upila. Ukoliko tražite dobru hidratantnu masku preporučam vam Olivalovu s uljem smilja.


L'oreal true match powder

I ovaj proizvod sam već spominjala na blogu, zaslužio je čak svoju zasebnu recenziju. Opet se radi o ponovljenoj kupovini jer mi ovaj puder savršeno odgovara. Koristim ga za fiksiranje tekućeg pudera i obožavam njegovu fino mljevenu teksturu. Na licu izgleda vrlo svježe i prirodno, no imajte na umu da ne matira.


L'oreal volume million lashes mascara

Općenito volim L'oreal maskare, pogotovo ovu liniju volume lashes. Isprobala sam i onu u zlatnoj i crnoj ambalaži i ne mogu se odlučiti koja mi je draža. Sviđaju mi se gumene četkice, pogotovo ova koja odlično raščešlja trepavice i ne ostavlja previše proizvoda na njima. Formula je iznimno crna, daje divan volumen i ne preslikava mi se tokom dana.


Catrice hd liquid coverage foundation

Mislim da nisam niti jedan tekući puder kupila toliko puta kao ovaj. Inače volim konstantno isprobavati nove, no ovog obavezno moram imati u svojoj kolekciji. Savršeno se stapa s mojom kožom, izgleda nevjerojatno prirodno i jako je lagan na koži. Prekrivanje mu je solidno, može se nadograđivati, a ja ga koristim u najsvjetlijoj nijansi.


L'oreal false lash superstar mascara

Iako sam spomenula kako volim L'oreal maskare, s ovom sam se grozno razočarala. Iako mi je maskara lijepo izgledala na trepavicama, produžila ih i dala im dobar volumen, nisam je mogla nositi više od par sati. Problem je što se nenormalno preslikava na gornji i donji kapak. Ovu maskaru je bilo gotovo nemoguće nositi bez fiksiranja nekom vodootpornom, no onda bi se sve skupa počelo grudati i izgledati loše pa sam odustala od toga. Bazu sam koristila još neko vrijeme u kombinaciji s drugim maskarama, no vrlo brzo se osušila što je dodatni minus.


Aura make up fixing spray

Karmen ga je spominjala u svom postu o fiksatorima, a ja se slažem s njenim mišljenjem. Mene fiksator nije nimalo oduševio i imala sam osjećaj da se sprejam lakom za kosu. Čak je i osjećaj na koži bio sličan, zatezao me i isušivao. Posljedično je vrlo dobro „zaključao“ šminku, ali meni nije bio vrijedan toga te ga ne bih više kupovala. Uz to troši se izuzetno brzo.


Maybelline dr. rescue top coat

Kao što vidite bočica je gotovo puna, a lak leti u kantu za smeće. Ne znam je li do mog primjerka, no ovo je najgori top coat kojeg sam ja do sada isprobala. S njim bi se svaki lak počeo ljuštiti kao da sam nanijela nešto što ga razgrađuje, a ne produžuje trajanje. Od sada se držim isključivo Golden rose top coat-a koji mi je savršen.


Real techniques make up sponges

Moje omiljene spužvice za nanošenje tekućeg pudera. U nekoliko navrata sam se razočarala u ostale spužvice koje su mi bile pregrube i pretvrde tako da od sada koristim isključivo ove. Želja mi je isprobati i originalni beauty blender, no ove su puno povoljnije a savršeno me služe tako da će ta želja još pričekati.


Nivea baby vlažne maramice, Garnier moisture mask, Ebelin blazinice, Balea maske, testeri…

Za kraj se našla ova hrpica proizvoda koji su standard u mojoj kolekciji. Niveine maramice uvijek imam uz sebe, ove su mi najdraže i koristim isključivo ove ili one u tamno plavom pakiranju. Garnier maske su mi odlične, pogotovo u zimskim mjesecima kada mi je koža izuzetno dehidrirana. Kao što vidite, isprobala sam ih sve, a najviše mi se svidjela zelena. Nažalost efekt je dosta kratkotrajan, a cijena im je visoka za jedno korištenje tako da ih ne kupujem više toliko često. Ebelin blazinice su mi sasvim solidne i ne primjećujem veliku razliku među ostalim blazinicama. Neko vrijeme sam bila opsjednuta ovim jednokratnim maskama i trošila sam ih prilično. Zaključak je sa svima jednak, efekt ako se i vidi traje vrlo kratko i potrebno ih je nanositi gotovo svakodnevno. Izdvojila bi kao jedne od dražih Balea totes meer, bijela glina i ona s medom i mlijekom. Našao se i Biobaza bee balm s lavandom i vanilijom koji mi se sviđao i držala sam ga na noćnom ormariću i koristila uvijek prije spavanja.

Kako se ovog puta našlo dosta potrošenih proizvodima nisam htjela duljiti s njihovim opisima, stoga ako vas nešto više zanima slobodno me pitajte u komentarima. Zanima me imamo li neke zajedničke proizvode, kao i kupujete li vi isti proizvod koji vam se sviđa više puta?

You Might Also Like

6 comments

  1. Umjesto Garnier maski, isprobaj ako već nisi Balea Vital masku u maramici. Jeftinija je, a sastav i efekt su puno bolji. Potpisujem dojmove za Catrice puder, Freeman masku i Byphasse tonik, koji se i meni pri kraju pokvario.
    Usput još da napomene da si uzmeš zalihe Afrodita moussea za tijelo ako ti tako dobar jer izlazi iz asortimana. :)

    OdgovoriIzbriši
  2. Afroditin jojoba gel za tuširanje mi je fenomenalan! :)
    I slažem se sa utiscima za Garnier maskice. :)

    OdgovoriIzbriši
  3. Imamo, imao!
    Afrodita gel za tuširanje i njihov mouss obožavam.
    najdraži mi je Garnier šampon sa 5 trava ili onaj sa aloe verom. također sam koristila Alverde šampon za osjetljivo vlasište, dobar je, ali sam naišla na bolji!
    Blazinice kupujem najjeftinije, a trenutno su to one iz Mulerr-a.
    Garnier maske sam imalča plavu i rozu i nisam ih voljela...ima puno boljih maski za hidrataciju.
    Real techniques spužvice su moje omiljene

    OdgovoriIzbriši
  4. I meni je bio odličan taj Garnier šampon, kosa baš bude lijepa i meka. Maska i regenerator me pak nisu oduševili.
    Balea Aqua serum mi se ne sviđa, samo sjedi na koži, ne upija se potpuno. Staru verziju nisam isprobala.
    Garnier maske mi nisu nešto, volim Bale vital sheet masku u uvijek kupim po nekoliko komada, puno mi je bolja od Garnier, koje mi samo sjede na koži ne upijaju se, a upol je jeftinija. :)
    Catrice puder mi nije bio loš, ni Loreal maskara, ali me živciraju te dvostrane jer mi se ne da nanosit i taj bijeli primer pa sam na kraju koristila samo dio s maskarom. :)

    OdgovoriIzbriši
  5. Mislim da nema osobe koja nije koristila Avon kapi, ja sam ih davno koristila, a prestala iz ne znam ni sama kog razloga, samo se sećam da su bile savršene.
    Maskara million lashes odlična koju koristim svakodnevno.
    Odličan tekst :-)

    OdgovoriIzbriši

Popular Posts

Like us on Facebook

Subscribe