Violet&glitter

14:19


Danas sam se odlučila podijeliti s vama svoju proljetnu manikuru. Iako najrađe nosim tamne nijanse -  crvene, tamno ružičaste i ljubičaste, proljeće je i mene razbudilo pa sam se odlučila izaći iz svoje  comfort zone.

 

Kao što vidite riječ je o predivnoj pastelnoj ljubičastoj nijansi. Iako se radi o nježnoj, svijetloj boji, hladnog je tona, a meni se čini da upravo to vizalno čini nokte dužima. Ovog puta sam preskočila bazni lak jer ga nisam imala u blizini, ali u 95% slučajeva moja manikura počinje njime. Za ovu divnu boju zaslužan je Evelinov Color edition lak. Prvi sloj je bio dosta transparentan, no s drugim slojem sam postigla potpunu prekrivnost i bila zadovoljna. Jedan noktić sam nadogradila ovim prekrasnim Essence šljokičastim lakom i stvarno mi je žao što fotografija ne može u pola prenijeti kako se lijepo sjaji u živo. Lak sadrži stvarno puno šljokica koje su različitih veličina i oblika, te već u prvom potezu u potpunosti prekriju površinu nokta. Na kraju sam prešla preko svega Essence top coatom i bacila se na fotkanje.





Evelinovu četkicu obožavam, savršeno odgovara korijenu nokta, a potrebna su mi doslovno tri poteza da je lak besprijekorno nanešen.


Ova četkica je vrlo slična prethodnoj, meni je kod ovakvih lakova najbitnije da se za četkicu hvata dovoljno šljokica i u ovom sličaju sam sasvim zadovoljna.


Četkica završnog laka je nešto manja i uža, zbog čega nije toliko precizna. No pošto se radi o bezbojnom laku kojim štitim ono što se nalazi ispod, nema posebne potrebe za preciznošću.


Nadam se da su vam se svidjele slike moje manikure, kao što sam rekla na početku, ovo je vrlo ne tipična nijansa za mene. No nekako mi se čini da smo svi udahnuli punim plućima s dolaskom toplijeg i ljepšeg vremena, a to zahtjeva i vedrije boje!


Kakve manikure vi nostite ovih dana? Variraju li u odnosu na godišnja doba? Posjedujete li neke od spomenutih lakova i kako ste zadovoljne njima?

Sve vas puno pozdravljam!

You Might Also Like

21 comments

  1. Predivna boja laka i odlicna manikura!!

    OdgovoriIzbriši
  2. Boja je prelepa! Sličan lak imam od Manhattan i nosila sam ga nonstop. Sad ga skoro više nema ali meni je uvek teško baciti lak, pogotovo one koje se više ne mogu dobiti u trgovinama :P Hvala puno na komentaru, možete slobodno da pišete na srb/hr (pre sam pisala na više jezika ali mi je uzimalo previše vremena) :) xx Maja
    http://majasmuffin.blogspot.si/

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Jao, baš mi je drago da si pisala nazad. Evo taman sam pročitala tvoj "about me" pa mi je puno jasnije :) Boja ovog lakića je još ljepša u živo, a ima i super formulu, tako da nećeš požaliti ako probaš ovaj.

      Izbriši
  3. Boja Eveline laka je prekrasna, a i noktici mi se jako sviđaju!

    OdgovoriIzbriši
  4. Imaš predivne nokte! A nijansa laka je savršenstvo :))

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala :) :) Joj da, i ja sam totalno poludila za tom bojom :)

      Izbriši
  5. Waaaaau, prečudovite nohte imaš! <3 Pa barva laka je krasna. :))

    In super lep blog imata! <3

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Me veseli da ti je všeč! <3 <3 Hvala na lepem komentarju :)

      Izbriši
  6. Jako mi se sviđa boja ovog laka i definitivno ga kupujem jer je ovo savršena nijansa za proljetne dane. Također, jako lijepi nokti. Sve pohvale za post. :-)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Slažem se s tobom, prava proljetna nijansa :) Hvala puno na komplimentima i pohvalama!

      Izbriši
  7. Dragi punci, danes sem prvič na vajinem blogu in sta super, samo tako naprej s svojim delom. Nohtki so pa tako lepi, da bom umrla in od barve, dolžine, bleščic..vsegaaa:) se beremo in spremljamo*

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Joj kok sem vesela na take komentarje :) Ful hvala! Sva precej začetnici v temu, tako da se je treba še velik naučiti in upam da bova z časom še napredovale. Hvala na obisku <3

      Izbriši
  8. ne znam dal' mi se više sviđa nijansa laka ili sami nokti :)

    OdgovoriIzbriši

Popular Posts

Like us on Facebook

Subscribe