Top proizvodi za ljeto!

18:57


Drage naše, pozdrav svima! Ljeto nam je u punom jeku tako da se nadam da već uživate u suncu, moru i godišnjem. A ako kao i ja još uvijek tek planirate odmor, bez brige, doći će i naših 5 minuta. ;) Do tada se nemojte zaboraviti opskrbiti proizvodima koji ćete nositi na ljetovanje. Ja vam u suradnji sa web shopom Notino, donosim svoju wishlistu proizvoda za ljeto! Notino je za nas pripremio posebnu akciju Summer Black Friday, gdje ćete moći kupiti proizvode 50 odabranih brendova s popustom od 20%. Trajanje akcije je od 8.-14.7.2019. Zvuči odlično, zar ne?



1. Calvin Klein Eternity Summer - za početak, na mojoj whishlisti se našao jedan pravi ljetni parfem! Sadrži mirisne note voća slatke kruške, lubenice i mandarine uz cvjetne esencije božura, hijacinta i lopoča. Idealno za tople dane. :)

2. Eveline Cosmetics Expert C - riječ je o aktivnom vitaminskom noćnom serumu. Jako volim ovakve serume, a kako mi je Skintegrina Superba pri kraju voljela bi probati nešto novo. Za ovaj serum sam čula puno pohvala. 

3. Yves Saint Laurent Full Matte Shadow - tekuće sjenilo za oči s mat efektom se može na Notinu naći u 6 nijansi, a meni se najviše svidjela 1 - Cheeky Pink. Zvuči mi kao odlična opcija za brzinski i svježi makeup.

4. L’Oréal Professionnel Serie Expert Solar Sublime - L’Oréal je stvorio posebnu liniju koja štiti kosu od isušivanja i oštećenja tijekom boravka na suncu. Ja bi voljela isprobati ovaj sprej koji kosi daje laganu njegu i hidrataciju te je štiti od oštećenja uslijed UV zračenja.

5. L’Oréal Paris Paradise Extatic - na mojoj whislisti se pronašla i vodootporna verzija poznate Paradise Extatic maskare. Za ovo toplo vrijeme je vrlo je vjerojatno da će vam se šminka razmazati uslijed znojenja i sl. zato je (barem što se tiče trepavica) vodootporna maskara pametan odabir.

6. Nivea Love Sunshine osvježavajući gel za tuširanje s aloe verom mi djeluje baš simpatično, skroz je u ljetnom điru. Navodno miriši na klasični Nivein miris sunčane kreme.

7. Maybelline Lemonade Craze - za kraj sam na svoju wishlistu uvrstila jednu zabavnu paletu sjenila za oči. Paleta sadrži 12 nijansi, od kojih je 8 mat i 4 shimmerastih. Posebnost ove palete je popularna žuta nijansa, a navodno paleta miriši po limunadi. :)

Eto, ovo je moja whislista proizvoda za ljeto! Što se vama najviše svidjelo na njoj? Imate li vi neku preporuku za ljeto?

You Might Also Like

1 comments

  1. Hehe, sem ravno pretekli mesec napisala podobno poletno listo želja. :)
    Super izbor. Ta Eveline serum zelo zelo priporočam. Meni je odličen (imam na blogu podrobno objavo, če te zanima). <3

    OdgovoriIzbriši

Popular Posts

Like us on Facebook

Subscribe