Benefit: Most-Wanted Mascara Line-up

13:43


U posljednje vrijeme jedna od dražih aktivnosti postala mi je skrolanje web shopom Notino. Njihov širok asortiman proizvoda nikada me ne ostavi razočaranom, a jedna od odličnih stvari je da u ponudi imaju proizvode brenda Benefit


Iako nisam imala priliku isprobati puno proizvoda ovog brenda, kao omiljene svakako  bi izdvojila njihov kultni primer za popunjavanje pora thePorefessional i Sugarbomb rumenilo koje je jedno od rijetkih koje sam uspjela potrošiti u potpunosti. Ovoga puta odlučila sam se isprobati neke od njihovih najpoznatijih maskara i tuš za oči u mini varijanti. Koliko je samo simpatičan ovaj paketić koji u sebi sadrži tuš za oči, primer za maskaru i čak tri maskare?

 

Most-Wanted Mascara Line-up zapeo mi je za oko i izmamio osmijeh na lice čim sam ga ugledala. Osnivači Benefit kozmetike Jean i Jane Ford slažu se da je smijeh najbolja kozmetika i od 1976. godine, kada je brend osnovan, oduševljavaju nas svojim originalnim i duhovitim pakiranjima. Kvaliteta njihovih proizvoda je neupitna, a oni se proizvode diljem svijeta. Tako je tuš za oči iz ovog seta proizveden u Japanu, a maskare u Francuskoj.



Set sadrži:

They're Real! Push-up tuš za oči, nijansa Beyond Black, količina 0,36 grama
They're Real! maskara, nijansa Beyond Black, količina 4,0 grama
Badgal Lash maskara, 4,0 grama
They're Real! smeđa baza za maskaru, 4,0 grama
Roller Lash maskara 4,0 grama 



Prva maskara koju sam isprobala je njihova najpoznatija Roller Lash za produljenje i uvijanje trepavica. Ova maskara ima prepoznatljiv gumeni čep koraljne boje koji podsjeća na vikler za uvijanje kose (što je i bila inspiracija za ovu maskaru). Četkica je gumena i blago zakrivljena. Sa jedne strane ima kratke i guste dlačice dok se sa vanjske strane nalaze duže i rjeđe raspoređene dlačice. Formula joj je gusta, ne preslikava se na gornji kapak (s čime često imam problema) i ne razmazuje se tokom dana. Na prvu me iznenadilo koliko je zapravo ova formula suha što se rijetko dogodi sa maskarama koje tek otvorim. Većinom je formula premokra i tek kroz tjedan, dva korštenja postane suša i lakša za upotrebu. Ovu maskaru je potrebno nadograditi i tek sa dva, tri sloja moje trepavice dolaze do izražaja. Sa prvim slojem ih lako rasčešljam i podignem dok sa sljedećima dobijem na volumenu i duljini. Iako nije vodootporna na mojim očima je izdržala cijeli dan bez trušenja. Moja ocjena je 4/5 i voljela bih je isprobati u punoj veličini.






Sljedeća na redu za isprobavanje bila je They're Real! maskara u smeđoj boji tj. primer za maskare (što sam tek kasnije vidjela kada sam zapravo pročitala naziv na tubi J). Ja sam ovaj primer koristila samostalno i u kombinaciji sa maskarom istog naziva, u crnoj boji. U svojoj svakodnevnoj make up rutini nemam naviku koristiti primer za trepavice i ovo je prvi koji sam isprobala. Ima zanimljivu gumenu četkicu koja pri vrhu ima zaobljeni dio sa kratkim dlačicama. Sa njime je vrlo lako nanijeti maskaru na trepavice na donjem dijelu oka koje su kraće i rijeđe. Gotovo redovito mi se dogodi da uklanjam višak maskare sa kapka zbog četkica koje nisu dovoljno precizne. Vrat četkice je fleksibilan i savitljiv. Ovaj primer uredno razdvaja trepavice i produžuje ih. Formula mu je nešto rijeđa no ne preslikava se. Ne suši se prebrzo pa imate vremena nanijeti dodatne slojeve maskare. Ne pruža volumen i sa njim ne možete postići dojam trepavica sa reklame no to mu nije ni svrha. Tek u kombinaciji sa They're Real maskarom dobijete potpuni dojam onoga što ovaj primer radi.
They're Real! maskara ima nešto rijeđu formulu od Roller Lash maskare no i dalje nije prerijetka i ne preslikava se na gornji kapak. I ova četkica je gumena i ima kuglicu na vrhu sa izraženim dlačicama. Ne pruža jak volumen no lijepo izduži trepavice. Lako se nadograđuje bez da ih slijepi. Ne trusi se tokom dana i idealna je za postizanje prirodnog izgleda. Ova maskara idealna je za osobe koje imaju prirodno duge i guste trepavice jer ih s njom mogu istaknuti, a da one ne izgledaju neuredno. Lako se nanosi, četkica obuhvati sve trepavice od korijena do vrha i postojana je. Dajem joj ocjenu 3/5 zbog toga jer ne pruža dovoljno volumena koji je meni bitan kod maskare.





Posljednja na redu za isprobavanje iz ovog seta je BADgal maskara za volumen. Za razliku od prijašnjih maskara ova ima klasičnu debelu četkicu sa gustim dlačicama. Iako su maskare sa ovakvim oblikom četkice idealne za postizanje punoće i volumena trepavica ja nisam imala sreće s njom. Svaki puta kada bi je nanosila zamrljala bi cijeli gornji kapak zbog veličine četkice. Kako ima vrlo zbijene i guste dlačice nisam mogla obuhvatiti trepavice cijelom dužinom. Osobe sa sitnim očima sigurno će imati iste probleme sa ovom maskarom kao i ja. Četkica je jednostavno prevelika i moram se zaista potruditi da nanesem maskaru uredno. Formula je mrvicu presuha i moram nanijeti dosta slojeva kako bi postigla kakav takav volumen. Ocjena za ovu maskaru je 2/5 i ne bih je kupila u punoj veličini.




Benefitov hvaljeni, vodootporni eyeliner koji ima isto ime kao i jedna od maskara u setu, They'reReal proizvod je koje me, nažalost, najviše razočarao. Sama ideja iza nastanka ovakvog eyelinera vrlo je zanimljiva i inovativna. Tuš u formuli gela odlučili su staviti u olovku, u kojoj se inače nalaze tekući tuševi. Olovka je na odvrtanje i ima silikonski koso rezani vrh. Odvrtanjem donjeg dijela iz vrha izlazi gusta, kremasta tekstura. Gumeni vrh je fleksibilan i savitljiv i zbog toga bi s lakoćom trebao prijanjati cijelom dužinom kapka. Prva uporaba ovog tuša prošla je katastrofalno. Za početak, morala sam puno puta odvrtati donji dio da bi uopće nešto počelo izlaziti. Kada je tuš napokon krenuo bio je toliko gust da ga nisam mogla precizno nanijeti na oči. Proizvod je presuh da bi glatko klizio po kapku i zaista sam se namučila nacrtati koliko toliko ravnu liniju. Sa sljedećim korištenjima tuš je malo omekšao no moje je mišljenje da je i dalje presuh za jednostavnu upotrebu.  Tuš je crne boje, ima mat završetak i ne preslikava se ili trusi. Za uklanjanje morate koristiti uljane proizvode jer ga obična micelarna neće uspjeti skinuti. Moj prvi dojam je 2/5 no s češćom uporabom navikavam se na gušću formulu i kako raditi s njim. 


Ako ste ljubitelj Benefit kozmetike i želite isprobati neke od njihovih najprodavanijih proizvoda ovaj set će biti odlična stvar za vas. Mini verzije maskara i tuša su pristojne veličine da dobro isprobate proizvod i odlučite se za vašeg favorita. Kod mene je to svakako Roller Lash maskara.
Jeste li isprobale neke od ovih maskara ili tuš za oči? Koji su vaši omiljeni Benefit proizvodi koje moram isprobati?
Šaljem vam pozdrave i puse do sljedećeg posta!






You Might Also Like

0 comments

Popular Posts

Like us on Facebook

Subscribe