Kozmo make up day

20:22



Kada je Iva aka Girlboss objavila na svojoj facebook stranici da je izabrana za predstavnicu KOZMO BEAUTY TEAMA za Rijeku jako smo se obradovale jer smo znale da to znači moguće upoznavanje sa Ivom i ćaskanje o najdražem zajedničkom hobiju. KOZMO na Viškovu je u subotu 30.01.2015. slavio rođendan u sklopu kojeg  je ona besplatno šminkala te smo se bez puno razmišljanja dogovorile kako ćemo provesti svoje subotnje jutro. Sa sobom smo povele i mamu koja je imala par pitanja što se tiče jednostavnog svakodnevnog make up-a.



Iva je na raspolaganju imala sve testere iz Kozma što bi u idealnim uvjetima bilo odlično, ali kako sve znamo kakvo je stanje testera u našim drogerijama ( ili ponekad nedostatak istih) mogućnosti su joj bile pomalo ograničene. No to je nije spriječilo da odlično odredi idealnu nijansu pudera našoj mami te joj savjetuje koje nijanse sjenila i rumenila najviše odgovaraju njenom žutom podtonu kože. Savjetovala joj je da kod sjenila za oči koristi perla nijanse, no ne i prešimerasta sjenila koja bi mogla izgledati prenapadno i ne u skladu sa njenim godinama. Po dužini kapka joj je nanijela svijetlosmeđe sjenilo dok je unutarnje kutove očiju istaknula sa bijelim svjetlucavim sjenilom, s kojim je postigla da oči izgledaju veće i otvorenije. Za nijansu rumenila joj je predložila roze i nijanse boje breskve koje pristaju većini te daju licu zdrav i prirodno rumen izgled. U kratkom vremenu Iva je kreirala odličan look, a mama je bila jako zadovoljna jer je vidjela da se sa  pomno odbranim proizvodima može postići jednostavan, a elegantan make up prikadan za svakodnevno korištenje.


Svidio nam se Ivin pristup koji je bio ležeran, simpatičan te je ona kao komunikativna osoba sa lakoćom dijelila savjete i svoje mišljenje o pojedinim proizvodima.
Sljedeća na redu bila je Ivina imenjakinja koja se bori sa suhom i dehidriranom kožom već duže vrijeme, no u posljednjih mjesec dana sa kožom je na „ti“ ( o tome kako je došla do toga možete čitati u nekom od sljedećih postova) te joj je zbog toga puder prekrasno legao na lice koje nije imalo velikih nepravilnosti. Iva ima neutralan podton kože te joj je kao i mami, odlično izabrana nijansa pudera. Nakon pudera na red su došle obrve koje je Iva samo lagano popunila i iscrtala im jasniji oblik. Na kapke joj je nanijela  mat svijetlo smeđu nijansu dok su usne bile u prvom planu. Za njih je koristila kombinaciju tri nijanse tekućih mat ruževa koji su u zadnje vrijeme sve popularniji da bi dobila smećkasto tamno rozu boju (my lips but better).


Ovog puta ja nisam stigla na red za šminkanje pošto je interes bio popriličan, a htjele smo biti kolegijalne prema ostalima koji su se tu subotu našli na Viškovu u Kozmu. Bilo je tu mladih djevojaka, ali i žena zrele dobi koje su sve zajedno odlično reagirale na takav događaj u Kozmu te je svaka od njih imala poneko pitanje što se tiče šminke. Koliko sam uspjela primjetiti najviše interesa je bilo oko pravilnog odabira nijanse pudera što je po našem mišljenju, jedan od najbitnijih koraka u nanošenju make up-a. Iva je nijanse pudera isprobavala na donjem dijelu vrata što odličan pristup jer na tom dijelu nema prethodno nanesene šminkem te do izražaja dolazi prava nijansa kože.



Sve pohvale idu Ivi Girlboss za odlično snalaženje u šminkanju u kratkom vremenskom roku na različitim modelima te Kozmu što je omogućio ovakav događaj. Veselimo se sljedećim projektima te ćemo vas sigurno izvještavati o njima! J



You Might Also Like

0 comments

Popular Posts

Like us on Facebook

Subscribe