Ombre lips sa Wet n Wild ruževima

20:36


Kada su u pitanju ruževi moj prvi odabir su bogate ružičaste, crvene i berry nijanse. Tako da nije čudo da su upravo ove nijanse moji prvi Wet n Wild ruževi. Nijanse o kojima ću govoriti su Ravin'Raisin i Cherry Picking.


Ambalaža ruževa je svima poznata - prilično nezgodna za korištenje. Trebalo mi je neko vrijeme da istreniram ruku kako ne bi svaki put zakačila poklopac. U konačnici sam se navikla na nju, no zbilja ne bi gubila previše riječi oko toga.


Puno bitnija stavka nalazi se unutar ambalaže i vrijedna je svačije pažnje. Za svoju cijenu od 23 kn, radi se o iznimno kvalitetnim i pigmentiranim ruževima. Prilikom nanošenja su vrlo tvrdi, no dovoljno kremasti da se lijepo nanesu, ostavljajući semi mat finish. Vrlo su postojani na usnama, bez problema ih imam gotovo cijeli dan, preživjeti će koje piće dok je nakon konkretnog obroka potreban popravak. Ne isušuju mi usne, no puno bolje izgledaju na dobro pripremljenim i hidratiziranim usnama, kao što je slučaj sa svakim ružem uostalom.


Ravin'Raisin je zbilja posebna i pomalo neobična nijansa. Riječ je o hladnoj ljubičastoj, pomalo sivkastoj nijansi. Kada ga samostalno nosim definitivno plijeni poglede, zbog čega mi je vrlo drag.

Cherry Picking je ružičasto crvena nijansa, savršena za svaki dan. Mislim da ovakva nijansa dobro stoji svima te vam je toplo preporučam.



Ova dva ruža volim koristiti pojedinačno, nešto više Chery Picking jer ga lakše kombiniram u dnevnim kombinacijama. Jednom prilikom sam došla na ideju spajanja oba ruža i to je rezultiralo sljedećim lookom. Ciljala sam na lagani ombre, tako da je u kutovima kao i na rubovima usana tamnija nijansa koja se prema sredini stapa u topliju ružičastu. Oduševilo me što su pomješane nijanse dale predivnu boju šljive, nisam ni očekivala da će tako dobro funkcionirati zajedno. 



S vremenom se moja tehnika kombiniranja ovih ruževa poboljšala, pa ih nanesem puno brže i preciznije nego je slučaj ovdje, no i dalje sam zadovoljna ovim ''početnim'' slikama. Lakše postignem ovaj efekt kada olovkom prvo obrubim usne, zatim nanesem tamnu nijansu isključivo u kutove usana i ružičastu u sredinu. Nijanse tada blendam kistićem, bez da bi trljala usnice jednu o drugu, jer tako previše potamnim rozu nijansu. Ukoliko želim da je look još dramatičniji, kutove još malo potamnim običnom crnom olovkom. Naravno uz dobro blendanje, da nisu vidljive nikakve linije i prijelazi. Efekt lijepo zaokruži oblik usana te ih zbog sjenčanja čini većim i punijim.


Kako vam se sviđaju ovi ruževi i moja kombinacija? Nosite li više nude nijanse ili posežete za tamnijim kao i ja? Pišite mi, zanimaju me vaši komentari. <3

You Might Also Like

14 comments

  1. Obožavam vaše postove!Cure divne ste :*

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Puno nam znači kada to čujemo od tebe! Hvala ti :) :)

      Izbriši
  2. Uopće se nisam do sada sjetila da se ruzevi mogu kombinirati. Definitvino ovih dana moram probati neke kombinacije iz svoje kutije s ruzevima :D Hvala na ideju.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Evo drago mi je da sam ti dala ideju :) Javi šta si iskombinirala :)

      Izbriši
  3. Odlicna ideja! Fotke su divne :)

    OdgovoriIzbriši
  4. Predivne fotke i odlicna ideja za kombinaciju! :D

    OdgovoriIzbriši
  5. Da obožavam Wet 'n' Wild ruževe malo je reći. U kolekciji brojim 8 ruževa :D Svaki put kad odem u dm uvijek jednu nijansu kupim :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. O pa to je odlična kolekcija! Imaš li neku omiljenu nijansu među njima? Ja želim uloviti još mauve it over i bare iz all, ali nikako da ih vidim u Dm-u.

      Izbriši

Popular Posts

Like us on Facebook

Subscribe