Pink panda new in

05:22





Prije svega sve moje pohvale idu ovom web shopu. Često kupujem preko interneta i raznih portala, a na ovom me oduševilo što su konstantno u igri razne akcije, darivanja i kodovi. Ponekada se zbilja teško odupirem svemu tome. Korisnička služba vrlo brzo reagira i tu je za svako pitanje i savijet. Thumbs up! Kada kupujem preko stranih stranica imam osjećaj da mogu proći povoljnije, pogotovo ako ulovim neki popust, ali otkako me zadnji put lijepo opalila carina, nemam želje tako skoro naručiti nešto tim putem. Pogotovo  kada znam da dostava traje par tjedana. S pandom nema takvih briga, a paketić stigne za nekoliko dana. Za one koji ne poznaju Pink panda web shop ili se dvoume oko naručivanja, ovdje se nalazi link pa provjerite, sigurno nećete požaliti. :)


Ovom prilikom u mojoj kutijici se našlo pet proizvoda i ne znam koji mi je draži. Krenuti ću redom. Prvi je Expert Face Brush od Real Tehniques-a. Regularna cijena mu je 114,90 kn, a ja sam ga uhvatila kada je bio na popustu za 83,99 kn. 


Radi se o kistiću za nanošenja tekućih i kremastih pudera, a može se koristiti i za blendanje kremastih rumenila ili proizvoda za konturiranje. Ima gusto zbijene sintetičke dlake i lagano je zaobljen, što omogućava praktično nanošenje u svim kutovima i neravnim površinama (oko nosa, ispod očiju i sl.) Posebno mi se sviđa što zbog svoje čvrstoće i relativno kratkih dlačica ne upije puno proizvoda, što može biti slučaj kod kistova ove vrste. Koristim ga tako da prvo u par poteza njime utapkam tekući puder na lice, a zatim ga iz sredine lica (nosa) u kratkim brzim potezima razvlačim prema van. Na obrazima i vilici radim kružne pokrete kako bih što bolje stopila puder s kožom, a da nije vidljiv prijelaz na vratu. Primjetila sam da mi je za područje ispod očiju ipak pregrub, tako da taj dio odradim beauty blenderom. S ovim kistom zagarantirana je maksimala pokrivnost koju nudi korišteni puder. Uz napomenu kako ga je nakon svakog korištenja potrebno oprati. Naime, kada se puder osuši dosta slijepi dlačice tako da sljdeće nanošenje pudera neće biti jednakomjerno i mogao bi ostaviti crte. Možda najdosadniji dio posla, ali isplati se biti temeljit.


Sljedeća na redu je dugo željela Sleek paleta – Dark Matte V2. 

Platila sam je po regularnoj cijeni od 85,95 kn. Dugo je nije bilo na zalihi, tako da kada se pojavila znala sam da moram biti brza! Ovo je moja prva Sleek paleta i na slikama mi je izgleda mnogo veća, pa sam se malo iznenadila kada sam je primila u ruke. Dimenzije pakiranja su 14x7,5 cm, a sadrži 13,2 g proizvoda, što iznosi 1,1 g po nijansi. Kutijica je od mat crne plastike, sa sjajnim Sleek MakeUP natpisom. Unutra se nalazi i veliko ogledalo što je vrlo praktično. Dolazi sa standardnim dvostranim spužvastim aplikatorom, doduše ne vidim njegovu svrhu, pustila sam ga unutra čisto dekorativno. Ono što me začudilo je da se paleta vrlo teško  otvara. S vremenom sam otkrila neku foru, da sa strane malo nadignem gornju stranicu pa onda otvorim na sredini. Stvarno se nadam da mi zbog tog otvaranja neće sletiti na pod ili da ću polomiti nokte. Ali zato same nijanse ostavljaju bez daha. Kao što ime kaže, sve su mat finiša i hladnog tona. 
        (Klik za veću sliku kako bi mogli vidjeti sastav)

Sjenila se minimalno truse prilikom nanošenja, ali zato sa kapka ne mrdaju. Tamnije nijanse su neznatno jače pigmentacije nego svjetle, ali s bazom sve nijanse dolaze do punog izražaja. Izuzetno sam zadovoljna rasponom boja i time da iz ove palete može nastati stvarno puno različitih lookova. Osobni favorit mi je nijansa Highness, jer sam dugo tražila bogatu mat ljubičastu nijansu s kojom je moguće prilagođavanje intenziteta, da ne izgledam kao da imam šljivu na oku. Ostavljam vas da uživate u slikama ove divne palete.





   


Za Freedom Pro Brow Pomade gel za obrve sam iskoristila popust koji je objavila Anatomiqe pa sam ga platila 44,97 kn, dok mu je sada regularna cijena 52,90 kn. Dolaze u 11 različitih nijansi što je odličan raspon za ovakav tip proizvoda. Ambalaža je čvrsta staklena posudica sa crnim plastičnim čepom i djeluje vrlo elegantno, a unutra se nalazi 2,5 grama proizvoda. Sama tekstura je nešto između gela i voska i vrlo lako se nanosi tankim kosim kistićem. Za ovaj proizvod se uveliko priča kako je savršen dupe za slavni Anastasia Beverly Hills Dipbrow Pomade, no ja ga nikada nisam koristila tako da ta ne mogu reći nešto više o tome. Bilo mi je vrlo teško izabrati nijasnu samo preko swatcheva, ipak je najbolje isprobavanje na licu mjesta. Odlučila sam se za Chocolate, a kada sam ga prvi put probala, uslijedio je šok. Izabrana nijansa mi se činila svjetlosnim godinama pretamna. No pošto nemam naviku brzo odustati od proizvoda i činim sve da ga stavim u upotrebu i izvučem najbolje od njega, dosjetila sam se jednog 'trika'. Nanesem vrlo malu količinu na kistić i nakon toga ga lagano razradim po komadiću papira, odnosno maramici i to me spašava. Tako puno bolje kontorliram intenzitet i znam da neću pretjerati. Proizvodom stvarno mogu lijepo oblikovati obrve te ih transformirati na višu razinu. Pruža odličnu pigmentaciju, ne ostavlja mrvice kod nanošenja i što je meni najbitnije – ne trusi se tokom dana. Dosta sam skeptična prema predviđenom roku trajanja od 12 mjeseci i nekako se bojim da neće izdržati toliko, odnosno da će se prije sasušiti, kao što je slučaj sa većinom ovakvih proizvoda. No zasada je ovo moj omiljeni proizvod za popunjavanje obrva.

  

Sljedeći artikal koji je stigao u mojoj kutijici je Freedom Makeup tuš - Pro Line Ultra Black.


Također sam iskoristila popust pa je cijena iznosila 19,56 kn, dok je ona regularna 22,90 kn. Dolazi u količini od 3,1 ml. Moram priznati da je ovo bila kupovina na slijepo. No pošto mi brend djeluje vrlo pouzdano, a i volim tuševe ovog tipa, rekla sam si za 20 kn vrijedi riskirati. Moram priznati da se isplatilo jer me je tuš oduševio. Aplikator je zaista tanak, što mi je vrlo bitno jer imam male kapke na kojima dobro izgleda samo tanka decentna linija. Za one koji to vole bogatije, mislim da bi izvrsno poslužio za iscrtavanje obrisa, dok bi za popunjavanje mogao biti problematičan. Sam vrh aplikatora ne nanese puno tuša, tako da ga nagnem i nanosim koristeći dužinu  aplikatora. Isto tako postoji mogućnost da vrh povuče dio boje ukoliko prolazite više puta po jednom mjestu. No kada se upoznate s tim kako 'diše', dobiti ćete najprecizniji aplikator, za iscrtavanje najtanje linije. Sama tekstura je dovoljno tekuća da se lijepo nanosi, bez da se razlijeva i razmazuje. Postojanost je osrednja, i moram priznati da tuš ne traje cijelu vječnost. Nakon prva dva sata počinje lagano pucati i brisati se, a nosiv je do cca 6 sati. Nakon toga izgleda loše. Napominjem da ja nemam masne kapke, no imam vrlo spušten dio iznad pregiba kapka, tako da taj dio 'briše' liniju na debljim mjestima.

    

Zadnji proizvod koji ću predstaviti je ova prekrasna Makeup Revolution Blush and Contour paleta rumenila - Golden Sugar.

S popustom je iznosila 58,57 kn, dok joj je regularna cijena 68,90 kn. Kao i kod Sleekove paletice, prvi omot je kartonski, a unutra se nalazi pakiranje od sjajne crne plastike. Neke cure ne vole ta sjajna pakiranja jer se na njima prilično poznaju otisci i 'packe' ali ja paletu prebrišem nakon korištenja i držim je u spomentuom kartonskom omotu tako da je uvijek čista. Unutra je također ogromno ogledalo, što je veliki plus. A sada ono najbitnije – sadržaj. On je stvarno raznolik, a unutra se nalazi 2 highlightera, 3 rumenila i 3 bronzera. Na prvu je malo teže definirati koja nijansa služi čemu, pošto nema nikakvih opisa ili imena nijansi, a osim jedne mat, sve su izrazito shimeraste. 

    

Osim što su sve nijanse jednostavno predivne na pogled, vrlo su pigmentirane. Zaista je potrebna mala količina proizvoda za početak, da se onda nadogradi do željenog intenziteta. Na swatchevima sam se potrudila izvući maksimum iz svake nijanse kako bi dobili predodžbu koliko su bogate. Nijanse nisu praškaste i ne truse se na sve strane, nego su fino baršunaste i lako je raditi njima. Ipak nakon nekoliko korištenja imati ćete osjećaj da ima šljokica po svuda, no to možete očekivati kod svih ovakvih proizvoda. Postojanost je vrlo dobra, a uz dodatno fiksiranje trajati će 'vječno'.




U prvom redu se nalazi highlighter hladnijeg podtona, zatim dva roskasta rumenila, te topli bronzer sa sitnim zlatnim česticama. U drugom redu se nalazi nešto topliji highlighter, još jedno hladno roza rumenilo, izrazito topli zlatni bronzer i jedini mat bronzer. Iako se zadnja nijansa može koristiti i za konturiranje, meni ne odgovara jer je izrazito topla nijansa, pomalo narančasta. No kada po ljeti potamnim biti će idealni bronzer. Ono što mi se sviđa je da su nijanse zbilja multifunkcionalne i većina se može koristiti i kao sjenila za oči. Sve u svemu, s ovom paletom možete zbilja lijepo nadograditi look na višu razinu, no oduprite se porivu i nemojte pretjerati sa šljokicama jer ćete postići kontra efekt. Za 8,5 kn po nijansi, ovakva paleta se ne propušta. Prvi swatch prikazuje gornji red, a drugi donji.




   

You Might Also Like

7 comments

  1. Lijepi new in! Dosta ovih stvari sam isprobala, pa me baš zanima hoće li nam se podudarati mišljenja :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ja sam za sada stvarno prezadovoljna :) Ukoliko budeš pisala o njima veselim se čitanju!

      Izbriši
  2. Predivne stvarčice. Općenito sve Sleekove palete, rumenila i ostalo pakirano na tu foru se teško otvara. Ja svoje čim kupim s običnom rašpicom porašpam na tom dijelu di se otvara i onda ide normalno :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Da, baš me je to malo iznenadilo, a poslije sam pročitala da i druge cure imaju problema s time. Iako, primjetila sam što je više otvaram, to lakše ide :)

      Izbriši
  3. Jako lijepe stvarčice :)
    Baš sam i ja neki dan uzela RT kist (već drugi komad) stvarno sam oduševljena tim kistom! haha Isto kao i Sleek palete, već dugo su moj favorit, posebno ta mat paleta ;)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. I Karmen i ja posjedujemo više RT kistova i stvarno su fenomenalni! Koje ti posjeduješ?

      Izbriši
  4. Prekrasno sve :).I meni su na wish listi ti kistovi ali nikako da stignu na red haha

    OdgovoriIzbriši

Popular Posts

Like us on Facebook

Subscribe